Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Πέρασε η 1η θηλιά στο λαιμό του ελληνικού λαού,σήμερα μπαίνει και η 2η ....


Πέρασε χθες  το βράδυ  από τη Βουλή  ο 1ος  εφαρμοστικός νόμος του Μνημονίου , δηλαδή η  1η θηλιά  στο λαιμό του  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ελληνικού λαού. Με 202 ψήφους υπέρ έναντι 80 κατά και ένα “παρών” υπερψηφίστηκε ο εφαρμοστικός νόμος που αφορά ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ περικοπή μισθών και κύριων κι επικουρικών συντάξεων, καθως  και η περικοπή του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων..
Από τους διαγραφέντες βουλευτές της ΝΔ, που πριν από... λίγα 24ωρα είχαν διαφοροποιηθεί από την κομματική γραμμή για τη νέα δανειακή σύμβαση,,χθες  πέντε εξ αυτών είδαν το  φως το αληθινό και... μετέβαλαν τη στάση τους,ψηφίζοντας  ΝΑΙ, ενώ άλλοι 5 επέμειναν στο ΟΧΙ, και  10 επέλεξαν να απέχουν της ψηφοφορίας.  Φοβερή συνέπεια .Ούτε στη Βουλή  δεν πήγαν οι περισσότεροι εξ  αυτών για να πουν το λόγο της  διαφωνίας τους..Βλέπετε  στρώνουν το  δρόμο της ...επσιτροφής σοτ κομματιοκό μαντρί.
Απο το ΠΑΣΟΚ ο μόνος από τους  διαγραμμένους  βουλευτές που ψήφισε ΝΑΙ στον εφαρμοστικό νόμο ήταν  ο .... γίγαντας Χρήστος Μαγκούφης
Σήμερα,στην ολομέλεια της Βουλής συζητείται  και ψηφίζεται απόψε  ο 2ος  εφαρμοστικός νόμος που αφορά την ενοποίηση των επικουρικών Ταμείων (!) , και ζητήματα στον τομέα της Υγείας, όπως η συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας στα φάρμακα και το ωράριο των φαρμακείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου