Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Μεγάλο καθίκι και ο Τζον Κέννεντι.Ερωμένη- 19ΧΡΟΝΗ μαθητευόμενη στο Λευκό Οίκο την ..πάσαρε σε φίλο του κι έπαιρνε μάτι, ενώ έπαιρναν και ναρκωτικά!




ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ  τα  στοιχεία για τον παλιο- χαρακτήρα του  Αμερικανού προέδρου  Τζον Κέννεντι , δίνει στη δημοσιότητα...νεαρή ΕΡΩΜΕΝΗ του και συνάμα μαθητευόμενη στο Λευκό Οίκο , την οποία  πρόσταζε να πάρει ...πίπα σε  κολλητό του φίλο κι αυτός . .. κοίταζε !!!  Στις συναντήσεις τους δεν έλειπαν και τα ναρκωτικά !!!
Από : tovima.gr
"Τον αποκαλούσε πάντα «κύριο πρόεδρο» και ποτέ Τζακ. Όταν έκαναν έρωτα, εκείνος αρνιόταν πεισματικά να τη φιλήσει στα χείλη. Αλλά η Μίμι Άλφορντ, μαθητευόμενη στον Λευκό Οίκο το 1962, ήταν πολύ ερωτευμένη. Αντικείμενο του πόθου της ο τότε πρόεδρος Τζον Κένεντυ.
Σε μία νέα αυτοβιογραφία, η Μίμι Άλφορντ αποκαλύπτει προσωπικά και πολιτικά μυστικά του Τζον Κένεντυ, με τον οποίο διατηρούσε σχέση επί 18 μήνες.Στο βιβλίο περιλαμβάνονται ιστορίες για χρήση ναρκωτικών ουσιών, για ερωτικά παιχνίδια και για τον Ψυχρό Πόλεμο.
Με «πικάντικες» λεπτομέρειες, η 69χρονη σήμερα Μ. Άλφορντ θυμάται την αρχή της σχέσης της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Το καλοκαίρι του 1962, η 19χρονη Μίμι (σ.σ. πούσαι  ρε  Ανδρέα  , να δεις  αυτήν την ΜΙΜΗ, τότε που ήσουνα και νεώτερος  "ομορφάντρας"...) εργαζόταν ως μαθητευόμενη στο Γραφείο Τύπου του Λευκού Οίκου και, σύμφωνα με αποσπάσματα της αυτοβιογραφίας που δημοσιεύει η New York Post, ο Τζον Κένεντυ... πρόσεξε την κοπέλα σχεδόν αμέσως. Μετά από ένα πάρτι και πολύ αλκοόλ, συνεργάτες του πρώην προέδρου την οδήγησαν στο δωμάτιο της «κυρίας Κένεντυ». Εκεί η Μ. Άλφορντ είχε την πρώτη της σεξουαλική επαφή της ζωής της και μάλιστα με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ.
«
Ήμουν σοκαρισμένη. Εκείνος πάλι συμπεριφερόταν λες και ήταν κάτι καθημερινό, λες και αυτό που συνέβη ήταν το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο» γράφει η Μ. Άλφορντ στο βιβλίο.
Λίγες ημέρες μετά την προσκάλεσε για μπάνιο και την οδήγησε σε μία διαφορετική κρεβατοκάμαρα.

«
Το γεγονός ότι ήμουν επιθυμητή από τον πιο διάσημο και ισχυρό άνδρα στην Αμερική, πολλαπλασίαζε τα συναισθήματά μου σε τέτοιο βαθμό που το να του αντισταθώ ήταν ένα ενδεχόμενο που αποκλειόταν. Γι' αυτό δεν του είπα όχι. Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση που μπορώ να δώσω» γράφει.
Το συνηθισμένο «πρόγραμμα» είχε ως εξής: μπάνιο στην πισίνα με τον πρόεδρο, μετά εκείνη επέστρεφε στο γραφείο της όπου περίμενε τηλεφώνημα για να πάει να επισκεφθεί τον Τζον Κένεντυ στην κρεβατοκάμαρά του.

«
Ο κρίσιμος παράγοντας πίσω από αυτά τα τηλεφωνήματα ήταν η παρουσία -ή καλύτερα η απουσία- της κ. Κένεντυ» γράφει η Μ. Άλφορντ.

Ορισμένες φορές περνούσαν το βράδυ μαζί, την έμαθε να φτιάχνει ομελέτα και τραγουδούσαν μαζί κομμάτια από το μιούζικαλ «How to succeed in business without really trying».

«
Υπήρχε πάντα ένα επίπεδο επιφύλαξης ανάμεσά μας. Έτσι μπορεί να εξηγηθεί και το ότι ποτέ δεν φιλιόμασταν» γράφει.

Όταν το καλοκαίρι τελείωσε εκείνη έφυγε για να πάει στο κολέγιο. Σε μία από τις επισκέψεις του εκεί, στη διάρκεια της πυραυλικής κρίσης στην Κούβα, ο Τζον Κένεντυ άφησε να εννοηθεί ότι είχε ενδοιασμούς για τα όσα συνέβαιναν.

«
Θα προτιμούσα τα παιδιά μου να ήταν κόκκινα, παρά νεκρά» της είπε.

Η Μ. Άλφορντ θυμάται ένα περιστατικό όπου ο Τζον Κένεντυ την πίεσε να κάνει χρήση ναρκωτικών, ενώ ανακαλεί και μια ακόμα πιο σκοτεινή ιστορία.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Τζον Κένεντυ της έδειξε μια μέρα τον συνεργάτη του, Ντέιβιντ Πάουερς και της είπε:
«Ο Πάουερς φαίνεται λίγο σφιγμένος. Θα ήθελες να τον περιποιηθείς;»«Ήξερα ακριβώς τι εννοούσε. Με προκαλούσε να κάνω στοματικό σεξ στον Ντέιβ Πάουερς. Δεν πιστεύω ότι ο πρόεδρος πίστευε ότι θα το έκανα, αλλά ντρέπομαι να πω ότι όντως το έκανα. Ο πρόεδρος παρακολουθούσε σιωπηλά» γράφει και προσθέτει ότι αργότερα ο Τζον Κένεντυ ζήτησε συγγνώμη και από τους δύο.
Μια φορά που βρίσκονταν μαζί σε έναν έρανο, ο Τζον Κένεντυ της έδειξε τον μικρό αδελφό του, Τεντ, και της είπε με πονηρό βλέμμα: «Μίμι γιατί δεν φροντίζεις τον αδελφό μου. Θα του κάνει καλό λίγη χαλάρωση». Εκείνη του απάντησε αυστηρά: «Πρέπει να μου κάνετε πλάκα. Οπωσδήποτε όχι».

Τελευταία φορά τον είδε επτά ημέρες πριν από τον θάνατο του και λίγο πριν εκείνη παντρευτεί τον κολεγιακό της έρωτα. «
Θα σου τηλεφωνήσω» της είπε.

«
Κύριε πρόεδρε παντρεύομαι» του απάντησε.

«
Το ξέρω. Αλλά θα σου τηλεφωνήσω έτσι κι αλλιώς» είπε.
Η Μίμι Μπέρντσλεϊ (σημ : φωτο αριστερά άνω) την εποχή που ήταν μαθητευόμενη στον Λευκό Οίκο και που, όπως παραδέχθηκε, είχε συνάψει ερωτική σχέση επί 18 μήνες με τον Τζον Κένεντι.
Στη συνέχεια παντρεύθηκε και άλλαξε το επώνυμό της ,αλλά  λίγα χρόνια αργότερα χώρισε και τα τελευταία χρόνια, εργαζόταν σε Πρεσβυτεριανή Εκκλησία.
Είναι η 1η "Μόνικα Λεβίνσκι". Η 2η (Λεβίνσκι ) ..."περιποιόταν"  τον άλλο δημοκράτη , τον Μπιλ Κλίντον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου