Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : πριν από ...26.000 χρόνια ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ πήγαν στην ΑΜΕΡΙΚΗ !


Νέα  συγκλονιστικά  στοιχεία  για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό , που ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ τις  κατεστημένες θεωρίες  για την παρουσία  του Ανθρώπου στη Γη και τα  πολλά επιτεύγματά του στην προϊστορική εποχή. {Μέχρι τώρα : καθηγητές  Πανεπιστημίων ,μικρόνοες αντιγραφείς  συγγραμμάτων, αναπαράγουν,αναμασώντας γνωστές θεωρίες δεκαετιών...} .

Σήμερα  τα  ΝΕΑ εντυπωσιακά  στοιχεία της Αρχαιολογίας που ΔΕΝ επιδέχονται  διάψευση ,ανοίγουν τους ορίζοντες  της σκέψης για ανεύρεση ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ στην ...προϊστορική εποχή.
Σύμφωνα με  αποκαλυπτικά στοιχεία, που δημοσιεύονται σήμερα  στην εφημερίδα "Τα ΝΕΑ"ρθρο του Γ.Αγγελόπουλου) :
  • "Κυνηγοί της ¨Λίθινης Εποχής από την Ευρώπη ανακάλυψαν για πρώτη φορά την Αμερική, σύμφωνα με  νέα αρχαιολογικά στοιχεία.
  • Αρκετές δεκάδες λίθινα εργαλεία  βρέθηκαν  σε έξι τοποθεσίες στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ.΄Επειτα από εκτεταμένη εξέτασή τους ανακαλύφθηκε ,ότι είναι ευρωπαϊκού τύπου εργαλεία και έχουν ηλικία από 19.000 έως 26.000 ετών"!!! ..Κι είναι ακριβώς ίδια  με τα υλικά που υπήρχαν εκείνη  την εποχή στη  Δυτική Ευρώπη.
  • Η ανακάλυψη αυτή  δείχνει ,ότι οι ιδιοκτήτες των εργαλείων έφθασαν  ...10.000 χρόνια πριν πατήσουν στο Νέο Κόσμο οι πρόγονοι των ΙΝΔΙΑΝΩΝ της Αμερικής !!!
  • Σύμφωνα  με τους καθηγητές  Ντένις Στάνφορντ  και Μπρους Μπράντλεϊ , που ήταν επικεφαλής των αρχαιολόγων που ανέλυσαν τα στοιχεία , οι άνθρωποι της ΛΙΘΙΝΗΣ εποχής ήταν ικανοί να κάνουν το ταξίδι των .... 2.400 χιλιομέτρων μέσα στους πάγους του Ατλαντικού  , και ότι οι άνθρωποι  της ΛΙΘΙΝΗΣ εποχής  από τη δυτικη Ευρώπη μετανάστευσαν  στη Βόρεια Αμερική κατά την κορύφωση της ΕΠΟΧΗΣ των ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ....
  • οι αρχαιολόγοι  στρέφονται τώρα  σε νέες τοποθεσίες  στο Τενεσί,στο Μέριλαντ, ακόμη και στο Τέξας , όπου πιστεύουν ,ότι θα βρουν περισσότερα ίχνη από τη ΛΙΘΙΝΗ εποχή .!
 Δύο Παρατηρήσεις :
1. Αυτοί οι "κυνηγοί" της  " Δυτικής Ευρώπης" πρέπει να ήταν  δεκάδες  χιλιάδες  για να μπορέσουν (:) να κυριαρχήσουν στα ανατολικά παράλια  των ΗΠΑ και  να  φθάσουν μέχρι το ...ΤΕΞΑΣ.   Τότε  ΔΕΝ  μιλάμε  για"κυνηγούς", έτσι , αλλά  για  μετανάστευση ή  ύπαρξη  αυτόχθονων;;;  
2.  Για τα  άλλα  αρχαιολογικά- επιγραφικά ευρήματα  με  ...τριήρεις   σε  άλλες ΔΥΣΒΑΤΕΣ   περιοχές ,στο εσωτερικό  των ΗΠΑ(σ.σ. όχι στα ..παράλια) ,  κάτι πρέπει να ειπωθεί   για το πως  βρέθηκαν  και ποιοι  ήταν οι ... ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου