Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Κον-Μπεντίτ: 81 δισεκατομμύρια ευρώ χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα από τη λεηλασία των Ναζί ...



Για να μην θεωρηθεί ,πως μας έχει πιάσει μανία κατά της Γερμανίας με αφορμή την ΟΛΕΘΡΙΑ για την Ευρώπη πολιτική της Μέρκελ , θ΄ αναφερθούμε στη συζήτηση στο Ευρωκοινοβούλιο για την κρίση στην Ευρωζώνη ,με επίκεντρο την ταλαίπωρη Ελλάδα.
Νέα επίθεση στη Γερμανία για την στείρα και απαράδεκτη στάση της στο ελληνικό ζήτημα εξαπέλυσε ο επικεφαλής των Πρασίνων Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ, ενώ επίθεση στους Γερμανούς, αλλά και στον Λ. Παπαδήμο εξαπέλυσε ο γνωστός Βρετανός ευρωσκεπτικιστής Νάιτζελ Φάραντζ.

«Όταν αναγκάζεις ανθρώπους να γονατίζουν, πρέπει να είσαι ειλικρινής μαζί τους» δήλωσε ο Κον-Μπεντίτ ,ενώ – προς τιμήν του -αναφέρθηκε στη λεηλασία των χρημάτων της Τράπεζα Ελλάδος από τις δυνάμεις των Ναζί στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, επισημαίνοντας ότι:
  • «με τους τόκους είναι 81 δισεκατομμύρια ευρώ αυτά που χρωστούνται. Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος να δούμε την Ευρώπη και την ιστορία της.»
Ο σοσιαλιστής ηγέτης Χάνες Σβόμποντα συμφώνησε με τον Κον-Μπεντίτ στο επιχείρημα ότι η αποκαλούμενη τρόικα της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ είναι υπερβολικά «τιμωρητική» έναντι της Αθήνας.Η Ελλάδα χρειάζεται συμβουλή, όχι δικτατορία, τόνισεο Σβόμποντα.
Ο γνωστός Βρετανός ευρωσκεπτικιστής Νάιτζελ Φάραντζ, χαρακτήρισε τον Λουκά Παπαδήμο «μαριονέτα Παπαδήμο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου