Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΚΥΝΙΚΗ Ομολογία Σόϊμπλε ,ότι η Γερμανία και η Ευρωπαϊκή Ενωση ΚΕΡΔΙΣΑΝ χρόνο και ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΘΗΚΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ για το σενάριο εξόδου της Ελλάδας ...


Αυτός ο υπερόπτης Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε βγάζει πολύ συχνά την ... κακία του εναντίον της Ελλάδας , ΑΠΟΣΙΩΠΩΝΤΑΣ επιμελώς ,πως τη ΜΕΡΙΔΑ του ΛΕΟΝΤΟΣ τόσο από τον επαχθή ΔΑΝΕΙΣΜΟ της χώρας μας τον έχει η Γερμανία ,όσο και τα πολύ σημαντικά κέρδη από τα ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ προγράμματα , που δυστυχώς ΔΕΝ τόλμησε ν΄αναστείλει ούτε ο Παπαδήμος. Κι από αυτά κάθε ΜΗΝΑ στα ταμεία της ΜΕΡΚΕΛ εισρέουν ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ευρώ , από την ταλαίπωρη και φαλιρισμένη Ελλάδα. Οι ΓΥΠΕΣ .δεν την αφήνουν να ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ τώρα , γιατί απομυζούν από τις σάρκες της ό,τι μπορούν... .

Μόλις όμως οι ...199 βολευτές ΨΗΦΙΣΑΝ το επαχθές Μνημόνιο Νο 2 , ο Σόϊμπλε , δεν κρατήθηκε και σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ZDF, το ξεφούρνισε:
  • Καλύτερα προετοιμασμένες για μια ενδεχόμενη αποτυχία της Ελλάδας είναι σήμερα από ό,τι πριν από δύο χρόνια η Γερμανία και η Ευρωπαϊκή Ένωση !.
Αλλά ο άθλιος συνέχισε απαιτώντας και νέες μειώσεις μισθών ,γιατί ,λέει, ...ακόμη και σήμερα η Ελλάδα είναι πολύ ακριβή και ότι πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της!!!
Βρε ,ΟΥΣΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου