Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο έσωσε την τιμή της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ


Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης, με ψήφους 7 υπέρ και 4 κατά, αποφάσισε ,ότι οι οικονομικοί Εισαγγελείς  Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις  τους !!!
Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης έσωσε το ΚΥΡΟΣ της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, απορρίπτοντας  σχεικό αίτημα του υπουργού  Δικαιοσύνης  Μ.Παπαϊωάννου.
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς είχαν παραιτηθεί επικαλούμενοι πολιτική παρέμβαση στο έργο τους, κάτι το οποίο όμως ...δεν θεμελιώθηκε απο την έρευνα που διεξήχθη από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Σημιεώνεται ,ότι οι εν λόγω οικονομικοί  εισαγγελείς έχουν αναλάβει την έρευνα για μερικά από τα σημαντικότερα πολιτικά θέματα ,όπως  το εσκεμμένο  "φούσκωμα"  των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ  για  το  έλλειμμα προκειμένου να ...ρθει το ΔΝΤ στη  χώρα μας , η τυχόν  ανάμιξη του Αντρίκου παπανδρέου  με τα φοβερά  CDS , κάτι που αυτός  αρνείται κατηγορηματικά , και άλλα  τετοια ενδιαφέροντα  ΠΟΛΙΤΙΚΑ  θεματάκια...
Θα δούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου