Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Χρυσοδάκτυλος βουλευτής έβγαλε ....ένα εκατομμύριο ευρώ στο εξωτερικό


 ΄Ενα εκατομμύριο ευρώ έβγαλε στο εξωτερικό ΄Ελληνας βολευτής ,τον Μάιο του 2011,  τότε που  εκατομμύρια  ΄Ελληνες  έτρεμαν  για  το  άγνωστο  και ίσως  πολύ μαύρο "αύριο" που τους  περίμενε.. ΄Ομως ο  ....εκπρόσωπός τους,πραγματικά  β ο λ ε υ τ ή ς ,  έβγαλε  κρυφά σε τράπεζα  του  εξωτερικού  το  "φτωχό  κομπόδεμά" του.΄
Την αποκάλυψη  έκανε   μέσα στο ¨ναό της Δημοκρατίας" ο πρόεδρος της Αρχής Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος Παναγιώτης Νικολούδης, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο οποίος  δεν  τον κατονόμασε . Είπε :
  • «Θα πρέπει να σας πω, χωρίς κανέναν δισταγμό, ότι από ελέγχους που μπορεί να μην είναι πλήρως εξαντλητικοί, αλλά δεν είναι μόνο δειγματοληπτικοί, προκύπτει ποιοι άνθρωποι, ποιες κοινωνικές τάξεις έβγαλαν τα χρήματά τους από την αγορά ή τα έβγαλαν και στο εξωτερικό. Εγώ έναν ή μία διαπίστωσα ότι έβγαλε ένα εκατομμύριο ευρώ τον περσινό δραματικό Μάιο του 2011. Σε ποσοστό είναι ένας από τους 300. Δεν σημαίνει τίποτε από μόνο του. Δεν είναι αμάρτημα το να βγάλεις χρήματα έξω, δεν είναι παρανομία με την τυπική έννοια του νόμου, αλλά για μένα είναι ένα δείγμα…».
Κύριε Πετσάλνικε,  μην αφήσεις  να  πέσει  στη γνωστή .,...σιωπή  η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ  του  κ. Νικολούδη. Η  ΒΟΥΛΗ  έχει  υποχρέωση  να  είναι 1η στα  διαφάνεια...Αν δεν  το κάνετε  εσείς , νάστε  σίγουρός  ,ότι  θα συμβάλλει  στην  απαξίωση  και του θεσμού  κια  πολλών άλλων ..

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου