Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Αμερικανός (πρώην) πεζοναύτης καυχιέται , πως γ..σε δεκάδες "αστέρες του Χόλιγουντ" και βασιλιάδες της Αγγλίας!!!



 ΣΟΚ στις ΗΠΑ  από τις γαργαλιστικές  ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 88χρονου  Αμερικανού,πρώην πεζοναύτη,που σε πολυσέλιδο βιβλίο του  υποστηρίζει ,ότι έκανε ....σεξ με αστέρες του Χολιγουντ  και βασιλιάδες (της Αγγλίας)...
Ο Σκότι Μπόουερς(φωτο δεξιά και κάτω) ,άλλοτε πεζοναύτης,που άφησε τον στρατό για να ακολουθήσει καριέρα... ζιγκολό κατά τις δεκαετίες 1950 και 1960, φέρεται να είχε ερωτικές σχέσεις με κάποιους από τους διασημότερους αστέρες του Χόλιγουντ. "Κοιμήθηκε" με βασιλικό ζεύγος της Βρετανίας,ενώ φρόντιζε να βρίσκει.... συντρόφους στις  Ρίτα Χέιγουορθ και  Κάθριν Χέπμπορν.Υποστηρίζει ,ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον  ... Κάρι Γκραντ
Τις ερωτικές του περιπέτειες θα τις ζήλευαν ακόμη και προσωπικότητες φημισμένες για τις... μουρνταριές τους, όπως ο (μυθιστορηματικός) Δον Ζουάν και ο (ιστορικά υπαρκτός) Καζανόβας. Μάλιστα, σε κάποιες από τις εν λόγω περιπέτειες συμμετείχαν περισσότερα από δύο άτομα, ενώ οι επαφές δεν ήταν μόνο αμφισεξουαλικού αλλά και ομοφυλοφιλικού τύπου.
Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει (και περιγράφει με μπόλικες, άκρως πιπεράτες λεπτομέρειες) ο ίδιος ο Μπόουερς στις 286 σελίδες του βιβλίου που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου στις Ηνωμένες Πολιτείες με τον τίτλο «Πλήρεις υπηρεσίες:Οι περιπέτειές μου στο Χόλιγουντ και η μυστική σεξουαλική ζωή των σταρ».
Μέσα από τις σελίδες του συγκεκριμένου αυτοβιογραφικού συγγράμματος, ο 88χρονος Αμερικανός, που σήμερα ζει παντρεμένος στο Χόλιγουντ, ξετυλίγει τον μίτο ενός δικτύου πορνείας στο οποίο πρωταγωνιστούν κάποιοι από τους μεγαλύτερους αστέρες του 20ού αιώνα: ηθοποιοί-θρύλοι όπως η Ρίτα Χέιγουορθ, η Βίβιαν Λι, η Κάθριν Χέπμπορν και ο... Κάρι Γκραντ, τραγουδιστές όπως η Εντίθ Πιαφ, αλλά και... γαλαζοαίματοι όπως ο βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας Εδουάρδος Η'.Πιο συγκεκριμένα, μπαίνοντας στις γαργαλιστικές λεπτομέρειες, ο Σκότι Μπόουερς περιγράφει πως έκανε έρωτα με την αφρόκρεμα του Χόλιγουντ, τόσο με γυναίκες (Εντίθ Πιαφ, Βίβιαν Λι) όσο και με άντρες (Κάρι Γκραντ, Σπένσερ Τρέισι).
Επιπλέον, υποστηρίζει πως μοιράστηκε όχι μία αλλά τρεις φορές το ίδιο κρεβάτι με το βασιλικό ζευγάρι της Βρετανίας (τον Εδουάρδο Η' και τη σύζυγό του Ουάλις Σίμπσον).
 Για τη Ρίτα Χέιγουορθ, γράφει πως φρόντιζε να της βρίσκει ερωτικούς παρτενέρ, πράγμα που ισχυρίζεται πως έκανε και για την Κάθριν Χέπμπορν, με τη διαφορά ότι η Χέπμπορν προτιμούσε τις γυναίκες. Χαρακτηριστικά, ο Μπόουερς υποστηρίζει πως μόνο στη Χέπμπορν είχε εξασφαλίσει πάνω από 150 ερωτικές συντρόφους.

Πηγή : ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου