Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Συγκλονιστικό : για Δ΄ Ράϊχ, φώναζαν οι Δικαστές...


Από : Nonews-news.blogspot.com

 

" Δεν έχει ξαναγίνει.
Μέχρι και οι δικαστές εξεγέρθηκαν, φωνάζοντας για Δ' Ράϊχ!

Συνέβη σήμερα στην... πανδικαστική συγκέντρωση στο αμφιθέατρο του Εφετείου Αθηνών.
Οι δικαστές διατύπωσαν τις ενστάσεις τους για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Συγκεκριμένα τις διατάξεις του επίμαχου νομοσχεδίου ανέπτυξαν οι πρόεδροι των δικαστικών ενώσεων Χαρ. Αθανασίου (Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων), Π. Μπρακουμάτσος (Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος) και Γ. Φαλτσέτος (Ένωση Διοικητικών Δικαστών).
Οι δικαστές ζητούν την απόσυρση των διατάξεων του νομοσχεδίου με τις οποίες καταργείται ο ρόλος των ολομελειών των δικαστηρίων ως προς την ψήφιση των κανονισμών εσωτερικής λειτουργίας και επιτρέπεται η περικοπή μισθού, η μετάθεση δικαστών και η στέρηση των δικαστικών διακοπών σε περίπτωση αδικαιολόγητης καθυστέρησης έκδοσης αποφάσεων.

Παράλληλα, ζητούν να αποσυρθούν οι διατάξεις με τις οποίες απαγορεύεται η μετάθεση δικαστή πριν από τη συμπλήρωση δύο ετών στον τόπο όπου έχει τοποθετηθεί και περικόπτεται η άδεια μητρότητας των γυναικών δικαστών σε πέντε από εννέα μήνες, που ισχύει για τις υπόλοιπες εργαζόμενες μητέρες. Ζητούν, επίσης την απόσυρση των διατάξεων με τις οποίες περιορίζεται ο προληπτικός έλεγχος από το Ελεγκτικό Συνέδριο

 Κ α τ α χ ε ι ρ ο κ ρ ό τ η σ α ν  τον Σπύρο Χαλβατζή, βουλευτή του ΚΚΕ!

Το είδαμε κι αυτό. Όταν στις συγκεντρώσεις των δικαστών μιλούσαν οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ, συνήθως αποχωρούσαν από την αίθουσα. Σήμερα έγινε το θαύμα! Αποθεώθηκε καταχειροκροτούμενος ο  Σπύρος Χαλβατζής.Οι ... δικαστές που ήδη είχαν ξεσπάσει φωνάζοντας για Δ' Ράϊχ, μόλις ο κ. Χαλβατζής είπε " δεν θα δεχτούμε την υπαλληλοποίηση των δικαστων", ξέσπασαν σε θερμά χειροκροτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου