Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Δικαστές : ΟΧΙ άλλη μείωση των μισθών μας


Να μην μειωθούν οι αποδοχές τους, ζητούν οι δικαστές {έξι δικαστικών Ενώσεων} με κοινή επιστολή τους στον δοτό πρωθυπουργό , γιατί ,όπως  αναφέρουν  το Σύνταγμα επιτάσσει ιδιαίτερη μισθολογική μεταχείριση για τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς και σε περίπτωση νέας μείωσης των αποδοχών θα είναι.... αμφίβολη η επιδιωκόμενη επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης.
Την επιστολή υπογράφουν οι πρόεδροι της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χαράλαμπος Αθανασίου, αρεοπαγίτης, της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Συμβούλιου Επικρατείας Χρήστος Παπανικολάου, πάρεδρος ΣτΕ, της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών Γεώργιος Φαλτσέτος, πρόεδρος Εφετών Δ.Δ., της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος Παναγιώτης Μπρακουμάτσος, αντεισαγγελέας Εφετών, της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου Νικόλαος Αγγελάρας, αντιπρόεδρος Ελεγκτικού Συνεδρίου, και της Ένωσης Μελών του Νομικού Συμβουλίου του Κρότους Ιωάννα Καραγιαννοπούλου, σύμβουλος ΝΣΚ.

Εξάλλου, η μειοψηφία (επτά μέλη) της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων εκφράζει την έντονη αντίδραση και διαμαρτυρία της για την σκληρότητα και την συχνότητα των οικονομικών μέτρων που επιβάλλονται σε βάρος των Ελλήνων πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου