Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Μαφιόζος αστυφύλακας έπαιρνε «μίζα» από λαθρομετανάστες για να μην τους συλλάβει


΄Ηταν στην...Δίωξη Λαθρομεταναστών Αθηνών, αλλά και το ...φόβητρο των αλλοδαπών, τους οποίους εκβίαζε, παίρνοντας «μίζα» για να τους αφήνει να μένουν στα σπίτια τους !!! Ακόμη, τους.... εξανάγκαζε να πουλάνε λαθραία τσιγάρα για λογαριασμό του!!! Στη “δούλεψή” του είχε ως... βοηθούς δύο νεαρές Ρουμάνες( 22 &27 ετών), οι οποίες και συνελήφθησαν μαζί με τον επίορκο αστυνομικό .
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από έρευνες της Δίωξης Εσωτερικών Υποθέσεων, μετά από καταγγελία του δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Αθηναίων Πέτρου Κωνσταντίνου, στον εισαγγελέα, σύμφωνα με την οποία αστυνομικοί έμπαιναν στα σπίτια αλλοδαπών και τους έπαιρναν εκβιαστικά χρήματα.!!!
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε το αληθές της καταγγελίας !
Από τις έρευνες σε χώρους και σε δύο διαμερίσματα, που διατηρούσε ο αστυφύλακας στην περιοχή της Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: πλήθος διαβατηρίων αλλοδαπών, μεγάλος αριθμός κινητών τηλεφώνων, μία κλεμένη μοτοσικλέτα, ένα αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, για το οποίο είχε δηλώσει ψευδώς κλοπή ,βιβλιάρια ασφάλισης υγείας αλλοδαπών, πιστόλι, σφαίρες,κλπ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου