Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Γιγαντώνεται το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ προς την Ελλάδα


Μέρα με τη μέρα  γιγαντώνεται
 το Κίνημα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ προς  την Ελλάδα λόγω της απίστευτα σκληροπυρηνικής, κοντόφθαλμης  και  πολιτικά  ανόητης  ή εμπαθούς  στάσης της ΜΕΡΚΕΛ  προς την Ελλάδα, την οποία έχουν  δέσει  χειροπόδαρα με  το  1ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ  και  θέλουν να  την ξεκάνουν  με το  2ο  Μνημόνιο και  την Δανειακή Σύμβαση.
Ο δόλος  είναι προφανής και η  αδικία  κατάδηλη  στους  συμπολίτες μας ανά την υφήλιο, που έχουν αίσθημα  ευθύνης,ηθικής και δικαιοσύνης.
Γι  αυτό , εκεί που δεν το περιμένεις , διοργανώνονται εκδηλώσεις  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ  και συμπαράστασης προς τον χειμαζόμενο  ελλληνικό λαό. ΄Ενα Κίνημα σαν εκείνο των ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ στην  ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ   του  1821, που  έδωσε  πνοή και   βοήθεια  στους  ηρωικούς  αγωνιστές .Τότε εχθροί  ήταν οι  Οθωμανοί  Τούρκοι κατακτητές  , τώρα  οι  οικονομικοί δολοφόνοι  του γερμανικού Κεφαλαίου .
Τα νεώτερα:
 Συγκέντρωση σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους Έλληνες θα πραγματοποιηθεί αύριο ( Σάββατο ,στις 21.00 ,ώρα Ελλάδος) στο Μανχάταν ,στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Παγκόσμια Ημέρα Κινητοποίησης: Είμαστε όλοι Έλληνες».Η εκδήλωση αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί στο Liberty Plaza ,στην περιοχή της Γουόλ Στριτ.
«Σκοπός της συγκέντρωσης είναι να... καταγγείλει την πολιτική λιτότητας και κοινωνικής εξαθλίωσης την οποία η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ , σε συνεργασία με τη μη εκλεγμένη ελληνική κυβέρνηση επιβάλλουν στον ελληνικό λαό και στους λαούς της Ευρώπης», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
 «Η κινητοποίηση είναι διεθνής, εφόσον διεθνείς είναι και οι πρακτικές των χρηματιστηριακών αγορών και οι τακτικές εφαρμογής των αντιλαϊκών και αντικοινωνικών μέτρων που υιοθετούν σε σύμπραξη με τις εκάστοτε κυβερνήσεις», συμπληρώνεται.
Οι διοργανωτές αναφέρουν ότι:
  •  «τα μέτρα, τα οποία τόσο βίαια και με τη μορφή του κατεπείγοντος επιβάλλονται στην ελληνική κοινωνία, δεν έχουν στόχο την κοινωνική, πολιτική και οικονομική μεταρρύθμιση, την πρόοδο ή την ανάπτυξη. Ο στόχος είναι ένα καθεστώς μόνιμου ελέγχου αρχικά επί της ελληνικής κυβέρνησης και στη συνέχεια επί της όποιας κυρίαρχης εθνικής κυβέρνησης».
    Γερμανοί στο Facebook: «Έλληνες, συγνώμη για την κυβέρνησή μας»...
To μήνυμα «Έλληνες, συγνώμη για την κυβέρνησή μας!» ξεκίνησε πριν από  λίγες ώρες και πλέον έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις από τους ...Γερμανούς χρήστες στο κοινωνικό δίκτυο ( φωτο. δεξιά) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου