Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Επιτέλους ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ οργίσθηκε για τους ωμούς εκβιασμούς του Σόϊμπλε και της Μέρκελ


Ο Κάρολος  Παπούλιας  έπιασε  τη λαϊκή οργή , έστω και πολύ  καθυστερημένα .
Και μίλησε  πολύ καθαρά  γι΄αυτόν τον άθλιο  Γερμαναρά κ.Σόϊμπλε ,που τις τελευταίες  ημέρες  λες  και η μόνη ασχολία του  είναι
η ... Ελλάδα την οποία ΣΤΗΝΕΙ συνεχώς στον τοίχο.
Και σε  εμάς  αυτή  η πρακτική και τέτοιου  είδους συμπεριφορές , μας θυμίζουν  τα πολλά και ιδιαιτέρως άγρια- και δυστυχώς ατιμώρητα - εγκλήματα  των Γερμανών Ναζί στη  χώρα μας. Και τότε  στον ...τοίχο έστηναν οι ΝΑΖΙ
τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ... Και του τάπε καθώς πρέπει:
  •  "Δεν δέχομαι να λοιδορείται η πατρίδα μου από τον κ. Σόιμπλε, δεν το δέχομαι σαν Έλληνας», ανέφερε ο κ. Παπούλιας κατά την επίσκεψή του το μεσημέρι  στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Και  συνέχισε  σε  υψηλότερους  τόνους  , στους οποίους  δεν μας είχε  συνηθίσει.
    «Δεν θα επικαλεστώ τα κοινότυπα του Τσώρτσιλ για την ηρωική αντίσταση των Ελλήνων. Τα ξέρουμε εμείς, τα ξέρουν οι παππούδες μας, τα ξέρουν οι πατεράδες μας», σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
  • «Ποιος είναι ο κ. Σόιμπλε, που μπορεί να λοιδορήσει την Ελλάδα; Ποιοι είναι οι Ολλανδοί; Ποιοι είναι οι Φιλανδοί; Εμείς πάντοτε είχαμε την υπερηφάνεια να υπερασπιστούμε όχι μόνο τη δικιά μας ελευθερία, όχι μονάχα τη δικιά μας πατρίδα, αλλά την ελευθερία της Ευρώπης», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου