Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Oι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ της ΚΟΜΙΣΙΟΝ και το μείζον θεμα της λαθρομετανάστευσης


Αυτοί οι άθλιοι Φαρισαίοι της Κομισιόν με πρώτο τον Μπαρόζο, για να καλύψουν την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ πολιτική τους επί του ΜΕΙΖΟΝΟΣ προβλήματος της λαθρομετανάστευσης προς την Ευρώπη , βασικά μέσω Ελλάδας και Ιταλίας , προσπαθούν να πουν κάτι , δηλαδή ,ότι ...υπάρχουν.
Η πολιτική ανυπαρξία τους είναι πασίγνωστη .Δυστυχώς σ΄αυτόν τον έρημο τόπο δεν υπάρχει ένας ηγέτης να πει στους μικρόνοες και μικροπολιτικούς Κομισάριους :
  • ΩΣ΅ΕΔΩ. Αν θεωρείτε τα σύνορα της Ελλάδας και σύνορα της Ευρώπης , τότε το πρόβλημα των εκατοντάδων χιλιάδων ταλαίπωρων και ανέστιων λαθρομεταναστών, που φθάνουν ημιθανείς στην Ελλάδα , είναι ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, Φ α ρ ι σ α ί οι , και χρειάζεται η λήψη γενικότερων μέτρων.αντιμετώπισης, μικροπολιτικάντηδες...”.Δηλαδή :
  • ή ενισχύετε με όποιο μέσο/τρόπο την Ελλάδα και την Ιταλία στην αντιμετώπιση του προβλήματος
  • ή αυτές οι δύο χώρες ,που δεν μπορούν μόνες τους να σηκώσουν στους ώμους το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ πρόβλημα λαθρομετανάστευσης, δεν έχουν άλλη διέξοδο παρά να εφοδιάσουν με πράσινη κάρτα όλους αυτούς τους ταλαιπωρημένους συνανθρώπους μας και να τους στείλουν κατ΄ ευθείαν έξω από τα γραφεία αυτού του Μπαρόζο... ΤΟΤΕ ίσως δουν το τεράστιο πρόβλημα...
Δικαίως ο Χρ Παπουτσής κατηγόρησε για “Υποκρισία και διγλωσσία” την Ευρώπη στο ζήτημα της αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης. Αφορμή στάθηκαν δηλώσεις για το φράκτη στον Εβρο, από εκπρόσωπο της Κομισιόν ο οποίος επανέλαβε ότι η Επιτροπή ....διαφωνεί με τέτοιου είδους μέτρα, καθώς δεν επιλύουν το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης με δομικό τρόπο!
Μα τι μας λέτε ρε κομισάριοι υποκριτές και Φαρισαίοι ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου