Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

“Φθηνά” την έβγαλαν Εφραίμ και Αρσένιος -με 6μηνη φυλάκιση και αναστολή- για τις “ιερές ανταλλαγές”....



Σε εξάμηνη φυλάκιση ,αλλά με ... αναστολή, καταδίκασε το Εφετείο Θράκης, τον προφυλακισμένο ηγούμενο της Ι. Μονής Βατοπαιδίου, Εφραίμ και τον μοναχό Αρσένιο, καθώς και την εφέτη Μαρία Ψάλτη, για την υπόθεση των «ιερών ανταλλαγών».Η δίκη αφορούσε τον τρόπο “κλεισίματος” της δίκης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ροδόπης για το ιδιοκτησιακό καθεστώς εκτάσεων της Μονής Βατοπεδίου ,με πρόεδρο την Μαρία Ψάλτη,

Με χ η μ ι κ ό ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ τιμωρούνται οι παιδόφιλοι στη Ρωσία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων !


Νέα αντιμετώπιση των παιδόφιλων  στη Ρωσία ύστερα  από τη ραγδαία αύξηση  περιστατικών αυτού του  είδους.
Ο  πρόεδρος της Ρωσίας  Ντμίτρι Μεντβέντεφ υπέγραψε σήμερα  νόμο ,που επιτρέπει:
  •  την καταδίκη σε χημικό ευνουχισμό παιδόφιλων, που κρίνονται ένοχοι για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών μικρότερων από 14 ετών.
    Ο νόμος αυτός είχε  ψηφισθεί νωρίτερα από την Κάτω Βουλή (Δούμα) και επικυρώθηκε από το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας (Άνω Βουλή) στις 22 Φεβρουαρίου.
Για να καταδικαστεί ο δράστης ενός σεξουαλικού εγκλήματος σε χημικό ευνουχισμό το δικαστήριο πρέπει να ζητήσει τη γνωμάτευση εμπειρογνωμόνων.
Ο νέος νόμος  προβλέπει επίσης ποινή ισόβιας κάθειρξης για όσους υποτροπιάζουν.
Σημειώνεται ,ότι τον Μάιο του 2011 ο Μεντβέντεφ είχε προτείνει τον χημικό ευνουχισμό "σε εθελοντική βάση" .
Σύμφωνα  με τα  υπάρχοντα  στοιχεία :
  • στη Ρωσία  ,το 2010 ,διαπράχθηκαν περισσότερα από 9.500 σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων.

Πηγη:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και Τραμ αύριο η Αθήνα



Πληθαίνουν μέρα με τη μέρα οι  διαμαρτυρίες  των  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  στα προκρούστεια  μέτρα του  δοτού πρωθυπουργού ,που λαμβάνονται με τη  βοήθεια  των εξαπτέρυγων  του ΠΑΣΟΚ  και της ΝΔ , που ΚΥΡΙΩΣ  ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ  για  την  σημερινή  φτώχεια  εκατομμυρίων Ελλήνων. Οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ  (Α.Παπανδρέου ,Κ. Σημίτης και Γ.Παπανδρέου) και της  ΝΔ ( Κ.Καραμανλής) ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ για την ΤΡΑΓΩΔΙΑ  του ελληνικού λαού  και πρέπει να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ άπαντες για  τις κακουργηματικές  πράξεις  τους  .
Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων :
  • Δεν θα κυκλοφορήσουν αύριο ( Πέμπτη) το Μετρό, το Τράμ και ο ηλεκτρικός  σιδηρόδρομος ,καθώς οι ηλεκτροδηγοί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : πριν από ...26.000 χρόνια ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ πήγαν στην ΑΜΕΡΙΚΗ !


Νέα  συγκλονιστικά  στοιχεία  για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό , που ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ τις  κατεστημένες θεωρίες  για την παρουσία  του Ανθρώπου στη Γη και τα  πολλά επιτεύγματά του στην προϊστορική εποχή. {Μέχρι τώρα : καθηγητές  Πανεπιστημίων ,μικρόνοες αντιγραφείς  συγγραμμάτων, αναπαράγουν,αναμασώντας γνωστές θεωρίες δεκαετιών...} .

Σήμερα  τα  ΝΕΑ εντυπωσιακά  στοιχεία της Αρχαιολογίας που ΔΕΝ επιδέχονται  διάψευση ,ανοίγουν τους ορίζοντες  της σκέψης για ανεύρεση ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ στην ...προϊστορική εποχή.
Σύμφωνα με  αποκαλυπτικά στοιχεία, που δημοσιεύονται σήμερα  στην εφημερίδα "Τα ΝΕΑ"ρθρο του Γ.Αγγελόπουλου) :
  • "Κυνηγοί της ¨Λίθινης Εποχής από την Ευρώπη ανακάλυψαν για πρώτη φορά την Αμερική, σύμφωνα με  νέα αρχαιολογικά στοιχεία.
  • Αρκετές δεκάδες λίθινα εργαλεία  βρέθηκαν  σε έξι τοποθεσίες στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ.΄Επειτα από εκτεταμένη εξέτασή τους ανακαλύφθηκε ,ότι είναι ευρωπαϊκού τύπου εργαλεία και έχουν ηλικία από 19.000 έως 26.000 ετών"!!! ..Κι είναι ακριβώς ίδια  με τα υλικά που υπήρχαν εκείνη  την εποχή στη  Δυτική Ευρώπη.
  • Η ανακάλυψη αυτή  δείχνει ,ότι οι ιδιοκτήτες των εργαλείων έφθασαν  ...10.000 χρόνια πριν πατήσουν στο Νέο Κόσμο οι πρόγονοι των ΙΝΔΙΑΝΩΝ της Αμερικής !!!
  • Σύμφωνα  με τους καθηγητές  Ντένις Στάνφορντ  και Μπρους Μπράντλεϊ , που ήταν επικεφαλής των αρχαιολόγων που ανέλυσαν τα στοιχεία , οι άνθρωποι της ΛΙΘΙΝΗΣ εποχής ήταν ικανοί να κάνουν το ταξίδι των .... 2.400 χιλιομέτρων μέσα στους πάγους του Ατλαντικού  , και ότι οι άνθρωποι  της ΛΙΘΙΝΗΣ εποχής  από τη δυτικη Ευρώπη μετανάστευσαν  στη Βόρεια Αμερική κατά την κορύφωση της ΕΠΟΧΗΣ των ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ....
  • οι αρχαιολόγοι  στρέφονται τώρα  σε νέες τοποθεσίες  στο Τενεσί,στο Μέριλαντ, ακόμη και στο Τέξας , όπου πιστεύουν ,ότι θα βρουν περισσότερα ίχνη από τη ΛΙΘΙΝΗ εποχή .!
 Δύο Παρατηρήσεις :
1. Αυτοί οι "κυνηγοί" της  " Δυτικής Ευρώπης" πρέπει να ήταν  δεκάδες  χιλιάδες  για να μπορέσουν (:) να κυριαρχήσουν στα ανατολικά παράλια  των ΗΠΑ και  να  φθάσουν μέχρι το ...ΤΕΞΑΣ.   Τότε  ΔΕΝ  μιλάμε  για"κυνηγούς", έτσι , αλλά  για  μετανάστευση ή  ύπαρξη  αυτόχθονων;;;  
2.  Για τα  άλλα  αρχαιολογικά- επιγραφικά ευρήματα  με  ...τριήρεις   σε  άλλες ΔΥΣΒΑΤΕΣ   περιοχές ,στο εσωτερικό  των ΗΠΑ(σ.σ. όχι στα ..παράλια) ,  κάτι πρέπει να ειπωθεί   για το πως  βρέθηκαν  και ποιοι  ήταν οι ... ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ !



Γιούνκερ: δεν ...βιαζόμαστε για ενίσχυση των ταμείων στήριξης της ευρωζώνης




Τα τελευτία  24ωρα  το ρόλο  του Σόϊμπλε  στον  ...επικοινωνιακό τομέα  φαίνεται πως ανέλαβε ο  χαμογελαστός "φιλέλληνας"  και επικεφαλής του Eurogroup,  Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.  Τρέχει και δεν φθάνει  για  δηλώσεις  σε  ΜΜΕ.
Η τελευταία  δήλωσή του,σήμερα στην ιταλική εφημερίδα "Κοριέρε ντέλα Σέρα". :
  • " Μια απόφαση για την ενίσχυση των ταμείων στήριξης της ευρωζώνης  δεν επείγει, όμως θα ληφθεί πριν από τον Απρίλιο".
  • "Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα κρίσιμης σημασίας για τις επόμενες ημέρες. Πρέπει πρώτα να περιμένουμε τα αποτελέσματα της ανταλλαγής ομολόγων με τους ιδιώτες δανειστές στην Ελλάδα",

Ν. Χατζηνικολάου : ο Παπαδήμος μου θυμίζει ΑΤΜ με ανθρώπινη φωνή


Ακούγοντας τυχαία  το πρωί  το  Νίκο Χατζηνικολάου (Ρ/Σ Real fm) και με αφορμή ερώτηση  ακροατή  για τον δοτό πρωθυπουργό Λ.Παπαδήμο , ο οποίος  στις  4 το απόγευμα  συναντάται στις Βρυξέλλες  με τον δεξιό πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ  Μπαρόζο 
μας εντυπωσίασε  με την ολοκάθαρη τοποθέτησή του . Είπε :
  • δεν μου είναι  συμπαθής ο δοτός πρωθυπουργός  ...
  • μου θυμίζει ΑΤΜ με  ανθρώπινη φωνή !
  • όταν όμως παίρνει  πρωτοβουλίες , όπως  σήμερα  με τη συνάντηση με τον Μπαρόζο  , τις προβάλλουμε   ...

Ο Γ.Πρετεντέρης σφυροκοπάει την κυβέρνηση του Λουκά...


Η καλή γραφίδα του  αρθρογράφου της εφημερίδας "Τα ΝΕΑ" Γιάννη Πρετεντέρη, τις τελευταίες ημέρες "πήρε φωτιά"....
Δεν χαρίζεται στον δοτό ούτε  στους  ...δελφίνους -υποψήφιους πρωθυπουργούς. Και τα λέει  κ α θ α ρ ά  χωρίς φιοριτούρες ...
Στο σημερινό άρθρο του βάζει τίτλο : "Ποιός  δρόμος;"
Αφουγκράζεται  σωστά την ΑΓΩΝΙΑ  των πολιτών..

Γράφει , μεταξύ άλλων :

  • "Ο δρόμος που βαδίζουμε εδώ  και δύο χρόνια αποδεικνύεται όχι μόνο δύσκολος, αλλά και αποτυχημένος.
  • "Μόνο που από την αποτυχία αυτή ,ουδείς δείχνει να πτοείται.Ούτε καν να προβληματίζεται
  • "Αντιθέτως, σε πρωτοφανή εκδήλωση τευτονικού πείσματος,η ελληνική κυβέρνηση κάνει για άλλη μια φορά αυτό πόυ εδώ και δυο χρόνια την υποψχρεώνουν να κάνει: κόβει μισθούς και συντάξεις.
  • Αποτέλεσμα: τον Ιούνιο θα κληθεί να πάρει νέα μέτρα για να καλύψει τις  ζημιές από τα μέτρα που παίρνει σήμερα.Και πάει λέγοντας...
  • Αν αυτό θεωρείται "δύσκολος δρόμος με πιθανότητα επιτυχίας", τότε το Ζάλογγο (σ.σ. φωτο άνω αριστερά) μάλλον πρέπει να ήταν ντισκοτέκ" !!!!

Καψής : έως τον ΙΟΥΝΙΟ ΝΕΑ μέτρα !


Κι ενώ  στην ολομέλεια της ΒΟΥΛΗΣ   ψηφίζονται τα πιο  σκληρά μέτρα 
 (ως  Εφαρμοστικός νόμος  1 και 2,
του Μνημονίου) , η κυβέρνηση του  δοτού πρωθυπουργού  δεν  αποκρύβει πως ...
έρχονται ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ  έως τον Ιούνιο .

Χθες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής,δήλωσε ,ότι  έως τον Ιούνιο θα ληφθεί νέο πακέτο μέτρων, κάνοντας λόγο για «αναγκαία ώστε να κλείσει το έλλειμμα» .

Πέρασε η 1η θηλιά στο λαιμό του ελληνικού λαού,σήμερα μπαίνει και η 2η ....


Πέρασε χθες  το βράδυ  από τη Βουλή  ο 1ος  εφαρμοστικός νόμος του Μνημονίου , δηλαδή η  1η θηλιά  στο λαιμό του  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ελληνικού λαού. Με 202 ψήφους υπέρ έναντι 80 κατά και ένα “παρών” υπερψηφίστηκε ο εφαρμοστικός νόμος που αφορά ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ περικοπή μισθών και κύριων κι επικουρικών συντάξεων, καθως  και η περικοπή του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων..
Από τους διαγραφέντες βουλευτές της ΝΔ, που πριν από... λίγα 24ωρα είχαν διαφοροποιηθεί από την κομματική γραμμή για τη νέα δανειακή σύμβαση,,χθες  πέντε εξ αυτών είδαν το  φως το αληθινό και... μετέβαλαν τη στάση τους,ψηφίζοντας  ΝΑΙ, ενώ άλλοι 5 επέμειναν στο ΟΧΙ, και  10 επέλεξαν να απέχουν της ψηφοφορίας.  Φοβερή συνέπεια .Ούτε στη Βουλή  δεν πήγαν οι περισσότεροι εξ  αυτών για να πουν το λόγο της  διαφωνίας τους..Βλέπετε  στρώνουν το  δρόμο της ...επσιτροφής σοτ κομματιοκό μαντρί.
Απο το ΠΑΣΟΚ ο μόνος από τους  διαγραμμένους  βουλευτές που ψήφισε ΝΑΙ στον εφαρμοστικό νόμο ήταν  ο .... γίγαντας Χρήστος Μαγκούφης
Σήμερα,στην ολομέλεια της Βουλής συζητείται  και ψηφίζεται απόψε  ο 2ος  εφαρμοστικός νόμος που αφορά την ενοποίηση των επικουρικών Ταμείων (!) , και ζητήματα στον τομέα της Υγείας, όπως η συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας στα φάρμακα και το ωράριο των φαρμακείων.

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Με νόμο του ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, αναδρομικά από 14 Φλεβάρη, η μείωση του κατώτατου μισθού κατά 22% και έως 20% των συντάξεων!...


΄Ερχονται ΜΑΥΡΕΣ μέρες για εκατομμύρια συν-΄Ελληνες που αναδρομικά -από τις 14 Φεβρουαρίου, του “αγίου Βαλεντίνου”... - θα χάσουν ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ μέρος του μισθού ή της σύνταξής τους. Οι “εκπρόσωποι του λαού” , “στο όνομα του λαού” , ουσιαστικά ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ αυτόν τον λαό.
Την απόφαση έλαβε το απόγευμα ,το υπουργικό Συμβούλιο υπό τον διορισμένο πρωθυπουργό...
Αυτό  ήταν το πλέον καίριο "χτύπημα"  στους  νοικοκυραίους της  μεσαίας τάξης , η οποία  θα ...εξαφανισθεί.
΄Ετσι, στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ , αυτή  τη  νέα  "χώρα" της  χερσονήσου του  Αίμου,οι ...φιλέλληνες  Ευρωπαίοι  ταξιδιώτες  θα συναντούν κυρίως  πένητες και ανέστιους , εξαθλιωμένους  και  αλλοπαρμένους  κατοίκους, που κάποτε  ήταν:
  •  περήφανοι ως ΄Ελληνες ,
  • τίμιοι  ως  οικογενειάρχες,
  • σεβαστοί  στις  εργασίες  τους ,
  • με το κεφάλι  ψηλά και την καρδιά ανοιχτή... 

Μεγάλοι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ “ξαφρίζουν” κάθε χρόνο ΕΞΙΑΚΟΣΙΑ εκατομμύρια ευρώ από τον ….προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης !


Μεγάλοι απατεώνες ... κυκλοφορούν ελεύθεροι στις Βρυξέλλες και τα πέριξ  ,και σε ΕΤΗΣΙΑ βάση ... Κ Λ Ε Β Ο Υ Ν περίπου ΕΞΙΑΚΟΣΙΑ εκατομμύρια ευρώ από τον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης!!!
΄Οχι δεν είναι κακοήθης φήμη ...
Το ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ η Δ/ντρια της Γενικής Διεύθυνσης Δικαιοσύνης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ,Φρανσουάζ λε Μπάιγ,σε συνέντευξη Τύπου στη Χάγη !
Είπε χαρακτηριστικά:
  • «Υπάρχουν αριθμοί, που μας κάνουν να πιστεύουμε, ότι εξακολουθούν να χάνονται κάθε χρόνο 600 εκατομμύρια ευρώ από τον προϋπολογισμό της ΕΕ» εξαιτίας οικονομικών απατών!
  • «Αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου»!
Εξάλλου ,και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Μονάδας Δικαστικής Συνεργασίας (Eurojust) Άλεντ Γουίλιαμς,δήλωσε :
  • η τεχνολογία και το άνοιγμα των ευρωπαϊκών αγορών έχει διευκολύνει αυτές τις εγκληματικές ενέργειες.
Και εμείς καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τις ...απειλές του κάθε Μπαρόζο ή Ρομπάϊ.
Βρε , Ο υ σ τ...

Διεθνής επιχείρηση “ΚΕΡΑΥΝΟΣ” για τη ... σύλληψη των Anonymous


Ξύπνησε το διεθνές πολιτικο-οικονομικό κατεστημένο , μετά τις απανωτές αποκαλύψεις από τους Anonymous και βάλθηκε να τους ... ανακαλύψει.
Ονομασία του διεθνούς σχεδίου τους : “Κ Ε Ρ Α Υ Ν Ο Σ” .{Η επιχείρηση που έχει ονομαστεί «Κεραυνός» αποτελεί τμήμα μιας διεθνούς επιχείρησης της Ιντερπόλ}. Μόνο τον ΔΙΑ δεν επιστράτευσαν !΄Ηδη , οι ...πρώτοι καρποί φάνηκαν στην ΙΣΠΑΝΙΑ, με την σύλληψη 4 μελών των Anonymous .Σήμερα συνελήφθησαν 4 πολίτες, που -κατά την ισπανική αστυνομία- ανήκουν στην οργάνωση των κυβερνοπειρατών «Anonymous» ,και κατηγορούνται για δημοσίευση εμπιστευτικών δεδομένων !
Αυτό που τους νοιάζει πιο πολύ είναι να μην δημοσιοποιούνται “εμπιστευτικές πληροφορίες” και ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ο λαός.Κάνουν όμως λάθος , γιατί σύντομα και οι ...πιτσιρικάδες θα “χτυπούν” τα συστήματα ασφαλείας του ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ...
  • ΄ Ηδη, «δύο από τους κρατούμενους (στην Ισπανία) φυλακίστηκαν, ένας άλλος αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και ο τέταρτος, ο οποίος είναι ανήλικος, είναι υπό την επιτήρηση των γονέων του» ...

ΦΑΡΣΟ-ΚΩΜΩΔΙΑ στη Βουλή, ενώ η Ελλάδα Π Ε Θ Α Ι Ν Ε Ι

 Το Θέατρο της ... πλάκας  παίζεται  στην ελληνικκή Βουλή   κατά την χρονική περίοδο,που
η  Ελλάδα  ΧΑΝΕΤΑΙ.
 ΄Εχουν "πλάκα"  αυτοί οι  εκπρόσωποι του λαού ,που  δεν διαισθάνονται - όπως  στην αρχαία Πομπηϊα - τι τους  περιμένει και  μαζί μ΄ αυτούς  - και εξ  αιτίας  τους - και όλους εμάς...
΄Ερχεται  ΟΛΕΘΡΟΣ κι αυτοί  συμμετέχουν σε  παιχνίδια  φαρσοκωμωδίας....
Αφορμή  η  αποκάλυψη για βολευτή, που έβγαλε σε τράπεζα του  εξωτερικού  ένα εκατ. ευρώ .
Μαζοχιστικά  επί τόσες  ημέρες  ..."έψαχναν", "ρωτούσαν" κλπ  για τον "δράστη",  ενώ υπήρχαν  διαρροές  για δύο βουλευτίνες (του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ), τις οποίες  και στοχοποιούσαν...
Και μόλις  αργά το απόγευμα ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Αργύρης αποκάλυψε ,ότι :
  • ο Ισίδωρος Κούβελος, σύζυγος της Ντόρας ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, έβγαλε το ένα  εκατομμύριο  ΔΟΛΑΡΙΑ και όχι ... ευρώ!!!
΄Υστερα  από αυτό και ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ η  κα  ΝΤΟΡΑ .... παραδέχθηκε το γεγονός,υποστηρίζοντας όμως ότι τα χρήματα προέρχονται από την... επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου της. Χαρακτήρισε το θέμα «φαρσοκωμωδία» ,ενώ  είπε,πως τα χρήματα .... προέκυψαν από ρευστοποίηση μετοχών στις ΗΠΑ και στη συνέχεια μέσω εμβάσματος της Τράπεζας της Ελλάδος εστάλησαν στο Λονδίνο για την αγορά πλοίου, την οποία προτίθεται να κάνει ο κ. Κούβελος.

 

΄Ανθρακες ο "θησαυρός" για τον εκατομμυριούχο βολευτή ....

Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν
' Ανθρακες ο θησαυρός"  για τον ...χρυσό   βολευτή , που  σε  ΔΥΟ  δόσεις  έβγαλε  σε τράπεζα του  εξωτερικού  ΕΝΑ εκατομμύριο ευρώ, στις 4 Μαρτίου  2011,  την εποχή της μεγάλης  ΚΡΙΣΗΣ  για την Ελλάδα.
Πριν από λίγο  ο  Φ. Πετσάλνικος   είπε, πως  το ..."άτομο" που έβγαλε το ΄ΕΝΑ εκαυτομμυριάκι Ευρώ στο εξωτερικό :
  • "δεν είναι ούτε νυν ,ούτε πρώην βουλευτής, αλλά  ... συγγενικό του πρόσωπο, πιθανότατα  άνδρας"!!!!
-  Το σίγουρο είναι το  ..΄'ενα  εκατομμυριάκι  "πέταξε"  στο εξωτερικό...
-   Το 2ο : κανένας  ΕΞΥΠΝΟΣ βολευτής  δεν τα  έβγαζε τα λεφτά του σοτ εξωτερικό  χρησιμοποιώντας το ...ονοματεπώνυμό του...Αυτό ΟΥΤΕ ο Μαντέλης  δεν το έκανε...Το θυμάσθε;;;
-  Πόσοι  ΑΝΔΡΕΣ  , σύζυγοι  βουλευτών υπάρχουν  σητν ελληνική Βουλή ,που διαθέτους παραδάκι με ουρά; Γιά ψάξτε το λιγάκι και θα  τη  βρείτε τη  γυναίκα του πασίγνωστου καλλιτέχνη ή κάνουμε λάθος;;

Οι ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ αποζημιώσεις προς την Ελλάδα π α ρ α μ έ ν ε ι ΑΝΟΙΧΤΟ θέμα,δηλώνει ο Σταύρος ΔΗΜΑΣ





Μέσα στο γενικό χαμό της απογοήτευσης και της απόγνωσης βγαίνει ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας , στη Βουλή , και δηλώνει ,ότι η Ελλάδα δεν παραιτήθηκε ποτέ των αξιώσεών της για τις γερμανικές αποζημιώσεις! Και εμείς νομίζαμε ,πως ... ξεχάσαμε το θέμα.
Αλλα κι αν ΔΕΝ το ξεχάσαμε , ΠΟΤΕ δεν το θέσαμε κύριε Δήμα ... Κι εσύ μοιράζεις ...ελπίδες για να καθησυχάσει ο εξαγριωμένος ελληνικός λαός και να μην σας πάρει όλους με τις πέτρες... "Καταπραϋντικά" φάρμακα  χορηγούνται  με τέτοιου είδους δηλώσεις - δεσμεύσεις...
Απαντώντας ΕΓΓΡΑΦΩΣ σε ερώτηση του Σ. Βαλυράκη , ο κ. Δήμας είπε:
  • «Η ελληνική κυβέρνηση θα αξιολογήσει με προσοχή την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης σχετικά με τη διαφορά μεταξύ Γερμανίας και Ιταλίας, υπό το φως της σταθερής και διαχρονικής θέσης ότι το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων παραμένει ανοικτό» !!!
Είπε κι αυτό :
  • «Η εν προκειμένω εκκρεμότητα υφίσταται και διατηρούμε πάντα το δικαίωμα και τις δυνατότητες για τον χειρισμό και την ικανοποιητική κατάληξή της»{...,} «Η Ελλάδα ουδέποτε παραιτήθηκε των αξιώσεων της».
Σταύρο Δήμα , να ζεις να ...θυμάσαι τις γερμανικές αποζημιώσεις και να τις λες και στα εγγόνια σου ...

Αλλά , καλό είναι  να τεθεί-συνολικά- εκ μέρους του  άθλιου πολιτικού κατεστημένου  ένα ΤΕΡΜΑ στα ...παραμύθια .

Το Καλάσνικοφ ..εκσυγχρονίζεται!



Η Μόσχα αποφάσισε να ... εκσυγχρονίσει το πλέον διάσημο ατομικό όπλο , το  Καλάσνικοφ,το οποίο  χρησιμοποιείται από το ρωσικό στρατό, αλλά  είναι και το  τουφέκι που προτιμούν μαφιόζοι, γκάνγκστερ , υπόκοσμος και ορισμένες  τρομοκρατικές   οργανώσεις  και στην Ελλάδα!
Χαράς ευαγγέλια  , για όλους αυτούς ...
Η νέα εκδοχή του Καλάσνικοφ θα έχει αποσπώμενο εξοπλισμό, όπως οπτική διόπτρα και φως, δήλωσε στο Κοινοβούλιο ο αντιπροέδρος της ρωρικής κυβέρνησης  κ. Ρογκόζιν.  Είπε κι αυτά :
  • "Σχεδιάζουμε βαθύ εκσυγχρονισμό του τουφεκιού Καλάσνικοφ"

Ματαίωση της Συνόδου Κορυφής των «17» ,λόγω ...ΑΠΡΟΘΥΜΙΑΣ της Γερμανίας


΄Εγινε  κι αυτό ... Στα γρήγορα... Ματαιώθηκε  η  Σύνοδος Κορυφής των «17» , δηλαδή  των ηγετών των χωρών της ευρωζώνης,  που ήταν προγραμματισμένη για τις 2 Μαρτίου, εξαιτίας:
  •  «της απροθυμίας της Γερμανίας να συζητήσει το θέμα των πόρων του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης».
Τότε  τι θα κουβέντιαζαν  ; Αφού  ΓΝΩΡΙΖΑΝ οτι η Γερμανία δεν γουστάρει να  ...βρεθούν ΠΟΡΟΙ  για τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης ...
 Κατόπιν τούτου  η πραγματοποίηση μιας συνόδου των ηγετών της ευρωζώνης θα γίνει  μάλλον στα τέλη  Μαρτίου και εως τότε  θα ....τσιγαρίσουν  την Ελλάδα  για  νά "δώσει κι άλλα" . Το μόνο που  απέμεινε  να  δώσουμε  στους  διεθνείς  οικονομικούς τυχοδιώκτες  είναι οι γυναίκες  μας , και αυτές  θέλουν....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: από τον Ιούνιο 2009 οι ..ετοιμασίες για να υποταχθεί στο ΔΝΤ η ΕΛΛΑΔΑ




Η εφημερίδα "Τα ΝΕΑ" με το σημερινό πρωτοσέλιδό της προσφέρει σημαντικά 
 στην ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  για τις  άθλιες,  υπόγειες  ,ύπουλες κινήσεις "παραγόντων"
 σε  ΔΙΕΘΝΕΣ επίπεδο  και  τη συμμετοχή
των ντόπιων  ενεργούμενων , για  ΥΠΟΤΑΓΗ  της  ΕΛΛΑΔΑΣ   στο  τέρας  του  Διεθνούς  Νομισματικού Ταμείου, το οποίο  από όπου αν και πέρασε  μόνο πόνο,  φτώχεια , δυστυχία  και θανάτους έφερε... Αυτό θα συμβεί  , δυστυχώς, και στην χώρα μας.
Η εφημερίδα "Τα ΝΕΑ"  έφερε  στη δημοσιότητα  απόρρητα αρχεία του παγκόσμιου δίκτυου πληροφοριών Stratfor, που χαρακτηρίζεται ως «σκιώδης CIA», σύμφωνα με τα οποία η προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ φαίνεται να ετοιμαζόταν από ... τον Ιούνιο του 2009.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του δικτύου  wikileaks.  που παρουσιάζουν «Τα ΝΕΑ» :
  • η αμερικάνικη ιδιωτική υπηρεσία πληροφοριών Stratfor  παρακολουθεί τις κινήσεις της Ελλάδας σε σχέση με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δέκα μήνες πριν γίνει η επίσημη αναγγελία από τον Γιωργάκη Παπανδρέου!
  •  η Stratfor είχε δύο πληροφοριοδότες στην Ελλάδα (GR001 και GR101).
  • τον Ιούνιο του 2009,  υπάλληλος της μυστικής υπηρεσίας, αρμόδιος και για την περιοχή των Βαλκανίων, απέστειλε στους συναδέλφους του ένα e-mail με τίτλο «Αναλυτικές Οδηγίες για την Ευρώπη - Βαθμίδα 3», μαζί με ένα συνημμένο αρχείο κειμένου, όπου περιέγραφε θέματα στα οποία έπρεπε να δοθεί «ιδιαίτερη βαρύτητα».Μεταξύ άλλων  ανέφερε:
  • Πρέπει να γνωρίζουμε επακριβώς τι συμβαίνει και εάν/πότε η Ελλάδα θα κάνει αίτηση για δάνειο από το ΔΝΤ.
  •  Είναι πολύ πιθανό να γίνουμε μάρτυρες μιας ολοκληρωτικής οικονομικής κατάρρευσης σε χώρα της ευρωζώνης.
  • Παρακαλώ, δώστε προσοχή σε οποιαδήποτε σημάδια δημοπράτησης ομολόγων. Η Ελλάδα έχει μεγάλο χρέος, το πώς θα κινηθούν μπορεί να εξαρτάται από το τι θα γίνει με το χρέος τους».  (ΣΗΜΕΙΩΣΗ:να σημειωθεί ότι τον Ιούνιο του 2009 που εστάλη το συγκεκριμένο email ,δεν ήταν ακόμα γνωστό ότι το έλλειμμα ήταν σε ιδιαίτερα ψηλά επίπεδα) .Αυτό δείχνει ότι οι “πληροφορίες” για την προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ υπήρχαν και διακινούνταν από τις μυστικές υπηρεσίας πολύ πριν την ...επίσημηε προσφυγή .
  • Σε άλλο μήνυμα , στις αρχές Νοεμβριου 2011 , αποκαλυποτνται οι ...στενες σχεσεις της Stratfor με το ΔΝΤ: .Ο υπάλληλος  του ΔΝΤ  ενημερωσε την Stratfor ,πως τα διαθέσιμα ταμειακά αποθέματα της Ελλάδας θα  ...τελειώσουν  στα μέσα Δεκεμβρίου...  (σημείωση :  αυτή  είναι  ...ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ).
Εξάλλου ,στο ΜΗΝΥΜΑ ΟΔΗΓΙΩΝ  ,ο  ...υπ/αλληλος/αναλυτής;  ζήτησε για την Ελλαδα την παρακολούθηση θεμάτων που έχουν να κάνουν με :
  •  ομάδες  αναρχικών ,
  • ακροδεξιούς και ρατσιστική βία ,
  •  διαδηλώσεις
  • τα  συνδικάτα
  • τον ...Καραμανλή  (αναφέρεται χαρακτηριστικά : “είναι σημαντικό, επειδή ο Καραμανλής δεν είναι καθόλου δημοφιλής”)
Στο μικροσκόπιο της Stratfor  μπήκαν και :
  • οι σχέσεις με την Τουρκία ,
  • τα Σκόπια
  • η Σερβία
{ Τα σχετικά ηλεκτρονικά μηνύματα (με αύξοντα αριθμό 5424835, 287636 και 168783) θα βρίσκονται στην πρωτότυπη μορφή τους στη διεύθυνση www.wikileaks.org/gifiles απόψε στις 20.00} .

Δεν πρέπει να λησμονήσουμε ,ότι ο ...πρώτος  μαρτυριάρης υπήρξε το διάσημο  αφεντικό του ΔΝΤ ,ο  Ντομινίκ Στρος Καν ,που αποκαλυψε ότι οι πρώτες διερευνητικές επαφές από το Γιώργο Παπανδρέου , για πιθανη προσφυγη της Ελλλαδας,έγιναν  στα.... τέλη του 2009!!!

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Η οργάνωση «Αντάρτικο Πόλεων» και ερωτήματα για τον εμπρηστικό μηχανισμό...


H oργάνωση «Αντάρτικο Πόλεων» ,με τηλεφωνήματά της σε Μέγκα και Σκάι ανέλαβε την ευθύνη για την απόπειρα ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗΣ  επίθεσης στο σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω.
Στα τηλεφωνήματά τους ,το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, ανέλαβαν την ευθύνη και ανακοίνωσαν πως  η οργάνωση τους  ....ετοιμάζει και άλλα τέτοια χτυπήματα.
Ερωτήματα  αφελών Ελλήνων:
  • γιατί  δεν εξερράγη ο μηχανισμός, τον οποίο οι μπάτσοι θεωρούν πως "ήταν ενεργοποιημένος και ο δείκτης του διακόπτη που επρόκειτο να κλείσει το κύκλωμα για να γίνει η έκρηξη, είχε φτάσει στο τέρμα του".
  • ήταν πράγματι στόχος  ο σταθμός  ΑΙΓΑΛΕΩ , μετά την αποβίβαση των  επιβατών ή μετά  την επιβίβαση άλλων για το αεροδρόμιο ;
  • επρόκειτο να  εκραγεί  μέσα  στο σταθιμό ΑΙΓΑΛΕΩ  ή εν ΚΙΝΗΣΕΙ προς το Αεροδρόμιο , προκαλώντας ...ΠΥΡΚΑΓΙΑ στο βαγόνι ,με  ΒΕΒΑΙΟ  το θάνατο και τον σοβαρό τραυματισμό  δεκάδων άλλων ΑΘΩΩΝ;;;
  • ΠΟΙΟΣ θα ήταν  ο "κερδισμένος"  από τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ και τον σοβαρό τραυματισμό  Α Θ Ω Ω Ν επιβατών; Μάλλον το παρακράτος και κατ΄επέκταση  το  σημερινό σάπιο  πολιτικό σύστημα που χαροπαλεύει  ...Μια ενδεχόμενη  τέτοια  τυφλή  εμπρηστική ενέργεια αυτήν  την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ  χρονική περίοδο της φτώχειας , της  ανέχειας, του πόνου και της ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ, θα συπείρωνε  τον κόσμο  στα κομματικά μαντριά  από το φόβο των "τρομοκρατών" και ...σιωπηρά  θα  ενέκρινε τη λήψη ΠΡΩΤΟΦΑΝΩΝ αστυνομικοδικαστικών μέτρων  δήθεν  κατά των  "τρομοκρατών' και στην ουσία  βάζοντας   στο "γύψο"|  τα ανθρώπινα δικαιώματα...
  • Αυτό  θα ήταν ΤΥΦΛΟ χτύπημα, που  συνηθίζουν να κάνουν  παρακρατικές  ή φασιστικές οργανώσεις  ...

Το Γερμανικό κοινοβούλιο ΕΝΕΚΡΙΝΕ με μεγάλη πλειοψηφία το δεύτερο δάνειο προς την Ελλάδα


ΕΠΕΙΓΟΝ :
Το γερμανικό Κοινοβούλιο πριν  από λίγο  ενέκρινε  , τη νέα δανειακή σύμβαση , ύψους 130 δισεκατομμυρίων ευρώ,για την Ελλάδα.
Υπέρ ψήφισαν 496 από τους 591 παρόντες βουλευτές.
 Νωρίτερα, η Άγκελα Μέρκελ είχε καλέσει τους βουλευτές να ψηφίσουν υπέρ της χορήγησης του δεύτερου πακέτου στήριξης της Ελλάδας, υποστηρίζοντας ότι κάθε άλλη επιλογή είναι «ανεύθυνη».
΄Οπως είπε :
  • "Η Ευρώπη θα αποτύχει, αν αποτύχει το ευρώ  . Η Ευρώπη θα κερδίσει, αν κερδίσει το ευρώ».
Στην ομιλία  της  ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ, ότι .....δεν υπάρχουν εγγυήσεις για 100% επιτυχία του προγράμματος, απέρριψε ωστόσο αιτιάσεις για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη και τόνισε ότι οι συνέπειες από μια ανεξέλεγκτη χρεοκοπία της Ελλάδας θα ήταν ανυπολόγιστες.
Αλλά και ο Γερμανός ΥΠΕΞ Βεστερβέλε , με δήλωσή του στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Die Welt, είχε  κάνει λόγο για :
  • «σπέκουλα για έξοδο της Ελλάδας» από το ευρώ !

Ισλαμιστές θα δολοφονούσαν τον Πούτιν


Φανατικοί Ισλαμιστές που ξεκίνησαν από τα Αραβικά  Εμιράτα και μέσω Τουρκίας έφθασαν στην Οδησσό,  σχεδίαζαν να  δολοφονήσουν τον Ρώσο πρωθυπουργό Πούτιν , μετά τις προεδρικές εκλογές της  4ης Μαρτίου .Το σχέδιο απέτρεψαν , χωρίς να  δίνουν  λεπτομέρειες , οι ρωσικές και οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες ,όπως μετέδωσε η ρωσική κρατική τηλεόραση.
Αντιθέτως ,οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες , θέλοντας  να  κερδίσουν  τα  ...εύσημα  της επιτυχίας  τους  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ,ότι αυτές απέτρεψαν τη συνωμοσία ύστερα από έκρηξη μέσα σε ένα διαμέρισμα στην Οδησσό (στη νότια  Ουκρανία), κατά την οποία ένας άνθρωπος σκοτώθηκε.
Σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό κανάλι Pervyi Kanal, άλλοι δύο συνελήφθησαν και βεβαίωσαν(!) , ότι εργάζονταν για τον ισλαμιστή ηγέτη Ντίκου Ουμάνοφ, σφοδρό πολέμιο του Κρεμλίνου.Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ένας από τους ύποπτους που συνελήφθησαν, ο Ιλβι Πιανζίν,  ανέφερε ότι η οργάνωση είχε φθάσει στην Ουκρανία από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μέσω Τουρκίας. Όπως είπε ο ίδιος, η οργάνωση θα εκπαιδευόταν στην Ουκρανία στην παρασκευή βομβιστικών μηχανισμών πριν πραγματοποιήσει επιθέσεις στη Ρωσία και ολοκληρώσει την αποστολή της με μια απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν!!!
Στη Μόσχα  τώρα:ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντίμτρι Πεσκόφ, απλώς επιβεβαίωσε την πληροφορία...

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Λεφτά υπάρχουν και στο ΠΑΣΟΚ ,που πληρώνει 2.500 ευρώ τον προσωπικό γυμναστή του προέδρου !


Την ώρα που οι εργαζόμενοι του -πάλαι ποτέ ισχυρού - κόμματος εδώ και μήνες παραμένουν απλήρωτοι ,ψάχνοντας λύσεις για να επιβιώσουν, το ΠΑΣΟΚ πληρώνει από τα ταμεία του τον προσωπικό γυμναστή του Γιώργου Παπανδρέου.
Αυτό αποκαλύπτει η εφημερίδα «Το Παρόν της Κυριακής» δύμφβνα με  τα οποία  το κόμμα ξοδεύει μηνιαίως  2.500 ευρώ για τον προσωπικό του γυμναστή για να τον κρατάει σε φόρμα και να του συστήνει τις ….. κατάλληλες σωματικές ασκήσεις.
Εμείς  δεν το πιστεύουμ  και  …περιμέναμε  την προεδράρα  να  έχει  βγει ήδη μ   γραπτή δήλωή του  και να  το διαψεύσει..
Εδώ  , φαίνεται ,  ισχύει το «λεφτά υπάρχουν»… 

Το ΔΝΤ ...αποσύρει ως αποτυχημένο τον πολλά βαρύ Πολ ΤΟΜΣΕΝ


Ο γνωστός σε όλους τους Έλληνες Πολ Τόμσεν και ο συνάδελφός του, Κλάους Μαζούχ, οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στην Αθήνα, αποσύρονται από την τρόικα ως αποτυχημένοι καθώς τα μέτρα που είχαν προτείνει απέτυχαν παταγωδώς.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου μνημονίου οι δανειστές μας, ανακαλούν τους εκπροσώπους του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας αν και για τον Πόλ Τόμσεν η επίσημη θέση είναι ότι συνταξιοδοτείται. Κάποιοι πάντως λένε ότι στην απόφαση της τρόικα βοήθησε και η «αυτοκρατορική» -όπως λέγεται- συμπεριφορά τους.

Ψάξτε για πετρέλαιο ,το ΙΡΑΝ μπλοκάρει την πώληση και στην Ελλάδα...

Το Ιράν δεν εκτέλεσε παραγγελία της Ελλάδας για 500.000 βαρέλια αργού πετρελαίου, μετέδωσε  σήμερα το  Reuters, επικαλούμενο το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Ιράν  Fars. 

Σύμφωνα με το
Reuters :
·        «τα τάνκερ, που έφθασαν για να μεταφέρουν 500.000 βαρέλια ιρανικού αργού πετρελαίου σε διυλιστήριο της Ελλάδας επέστρεψαν άδεια, καθώς το Ιράν αρνήθηκε να δώσει το πετρέλαιο».
Αντίθετα, τα Ελληνικά Πετρέλαια και συγκεκριμένα ο Δ/ντής επικοινωνίας του Ομίλου των Ελληνικών Πετρελαίων, Άγγελος Στράνης, με δηλώσεις τους στο ΑΠΕ-ΜΠΑ, διέψευσε τις πληροφορίες αυτές…
{‘ Ομως Αξιωματούχοι του υπουργείου Πετρελαίου του Ιράν δεν σχολίασαν τις πληροφορίες, σημειώνει το Reuters, κάτι που συνέβη προσφάτως και με  την διακοπή πώλησης  σε  άλλες  δύο  χώρες της Ευρώπης}.
το Reuters  αποκαλύπτει επίσης ,ότι από ΠΡΟΧΘΕΣ η ελβετική θυγατρική της γαλλικής πετρελαϊκής εταιρείας Total, καθώς και η εταιρεία εμπορευματικών συναλλαγών Mercuria βρίσκονται σε… ανεξάρτητες διαπραγματεύσεις με τα «Ελληνικά Πετρέλαια», ώστε να την βοηθήσουν να υποκαταστήσει τις ιρανικές προμήθειες αργού πετρελαίου με αντίστοιχες από άλλες χώρες.  

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Μετά τον Σόϊμπλε και ο Γιούνκερ δεν αποκλείει και ….3ο πακέτο για την Ελλάδα

Ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη στο Al Jazeera δεν απέκλεισε το…. ενδεχόμενο η Ελλάδα να χρειαστεί και τρίτο πακέτο στήριξης! Ούτε  συνεννοημένοι να ήταν Σόϊμπλε και Γιούνκερ. Υπάρχει μία ερμηνεία,  καθώς  υπήρξε  συνάντηση της Μέρκελ με τον Γιούνκερ…Σε σχετική ερώτηση ο Γιούνκερ  απάντησε :
·         «Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποκλείσουμε, ωστόσο δεν πρέπει να ξεκινάμε με την υπόθεση ότι ένα τρίτο πρόγραμμα θα χρειαστεί»...      ·         «Στη σύνοδο του Eurogroup καταστήσαμε σαφές ότι είμαστε…. έτοιμοι να στηρίξουμε την Ελλάδα ακόμη και μετά τη λήξη του δεύτερου προγράμματος, όμως πιστεύω πως δεν πρέπει τώρα να εμπλακούμε σε μία συζήτηση για ένα ενδεχόμενο τρίτο πρόγραμμα. Τώρα πρέπει να εφαρμοστεί το δεύτερο πρόγραμμα.»

Ξεκινάει το ...3ο “πακέτο σωτηρίας” της νέας αποικίας


Πριν καλά – καλά στεγνώσει η μελάνη των υπογραφ'ων για το ...2ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ “σωτηρίας” ττων ελληνικών τραπεζών που αποκαλείται “βοήθεια” προς την Ελλάδα, ξεκινάνε οι ...διαβουλεύσεις – και μάλιστα δημοσίως- για το 3ο Πακέτο που θα ...σώσει το ...2ο Μνημόνιο , που υπέγραψαν για να ...υλοποιηθεί το 1ο Μνημόνιο.
Μύλος η υπόθεση σε βάρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού για τουλάχιστον ...59 χρόνια.
΄Ηδη ,ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δεν αποκλείει ....συνέχιση της “οικονομικής βοήθειας” προς την Αθήνα και μετά το 2014 και πέραν του δευτέρου πακέτου στήριξης.
Μιλώντας στην Επιτροπή προϋπολογισμού του γερμανικού κοινοβουλίου ο γερμανός υπουργός υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, μετά την εκπνοή του δεύτερου πακέτου το 2014 να προκύψουν μέχρι το 2020 νέες ανάγκες. Διευκρίνισε ωστόσο ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς να διατυπώνονται τέτοιες εικασίες.
Προηγουμένως σε σχετική επιστολή του προς τα μέλη του γερμανικού κοινοβουλίου, με την οποία τους ζητά να υπερψηφίσουν την ερχόμενη Δευτέρα το δεύτερο πακέτο διάσωσης, ο Β. Σόιμπλε γράφει:
  • «Πιθανότατα δεν θα είναι η τελευταία φορά όπου το γερμανικό κοινοβούλιο καλείται να ασχοληθεί με το ζήτημα της οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα» και συμπληρώνει πως «δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι ο δρόμος που έχει αποφασιστεί οδηγεί στην επιτυχία».
Ωστόσο, ο γερμανός υπουργός διευκρινίζει ότι είναι σαφώς λιγότερες οι πιθανότητες επιτυχίας οποιασδήποτε εναλλακτικής επιλογής και τονίζει ότι ο «δρόμος που συμφωνήθηκε με την ουσιαστική συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στο κόστος αναδιάρθρωσης και τις μετρήσιμες μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα σε συνάρτηση με το πακέτο βοήθειας» είναι ο δρόμος με τις περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας, και για αυτόν τον λόγο μπορεί κανείς τον υποστηρίξει.