Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ο Βασίλης Παλαιοκώστας και ο Αλκέτ Ριτζάϊ μέσα στη ΒΟΥΛΗ !



Ακούστε τι σκέφθηκε η κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ : ν΄ ανατεθεί σε ... ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι η φύλαξη του εσωτερικού χώρου του ελληνικού ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ !!!
Αλλοπαρμένα όνειρα και ίσως ακριβά συμβόλαια με κάποια λαμόγια, που με τη βοήθεια κομματικών καρεκλοκένταυρων “έστησαν”εταιρίες σεκιούριτι , “στελεχώνοντάς¨ τες με ανίδεους και ανεκπαίδευτους...σεκιουριτάδες , που όλοι γνωρίζετε ...
Είναι να γελάς και να κλαις όταν ακούς το νέο εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Χρήστο Μανούρα (σ..σ φωτο αριστερά) ν΄ανακοινώνει στην ..ψύχρα πως η ΕΛΑΣ – επί πρωθυπουργίας Αντωνάκη Σαμαρά- ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ την ανάθεση προστασίας του εσωτερικού χώρου της Βουλής σε ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι !!!!
Αν οι εθνοπατέρες φοβούνται την επερχόμενη ΟΡΓΗ του πεινασμένου, απατημένου και εξαθλιωμένου ελληνικού λαού , φρονιμότερον θα ήταν για δαύτους να αναθέσουν τη φύλαξη στα γνωστά ¨παληκάρια” Βασίλη Παλαιοκώστα και Αλκέτ Ριτζάϊ.
΄Ασε που θα μπορούμε να πούμε στον κάθε κερατά πως το κοιυνοβούλιο ,που είναι άρδην κατά του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ και των φυλετικών διακρίσεων , δίνει δουλειά και σε Αλαβανούς κακοποιούς..
Μετά ποια κουφάλα μπορούσε να κουνηθεί;;;;

Τέσσερις ύποπτοι δράκοι για την πρωτοφανή κακοποίηση 15χρονης μαθήτριας στην Πάρο


Επιτέλους η αργοκίνητη ΕΛΑΣ ξεκίνησε να κάνει αυτό που όφειλε από την πρώτη στιγμή , εκτός κι αν :
    α. Οι υπάλληλοί της είναι τελείως ανεκπαίδευτοι και ανίκανοι για τη δουλειά αυτή και
    β. Υπήρξε κάποιος “αόρατος” φόβος για την προσαγωγή και εξέταση κάποιου μεγαλοπαράγοντα του νησιού , τον οποίο πριν από μερικές ημέρες – λένε οι κακιές γλώσσες - κάποιοι (;) έ δ ε ι ρ α ν μάλλον για κάποιου είδους σεξουαλικό έγκλημα...
Μετά όμως τα συντριπτικά στοιχεία για εύρεση ανδρικού σπέρματος στο κορμάκι και τα ρούχα της 15χρονης και την οργή της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , το κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής που έχει μεταβεί στην Πάρο και ερευνά την υπόθεση, έλαβε ... δείγμα DNA από τέσσερις άνδρες !!!
Σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, αυτοί οι 4 άνδρες, από τους οποίους πήραν γενετικό υλικό, κρίθηκαν ως ύποπτοι γα την σεξουαλική και γενικότερα σωματική κακοποίηση της 15χρονης.

Ο Α. Σαμαράς και η προεκλογική υπόσχεση από τον ΄Εβρο για την ΑΓΡΟΤΙΚΗ Τράπεζα, που θάκανε βιώσιμη



Σε λιγότερο από 2 μήνες διακυβέρνησης της Ελλάδας
 από τον Αντώνη Σαμαρά,
όλες οι προεκλογικές του δεσμεύσεις πάνε περίπατο!
Μία απ’ αυτές ήταν
από την Αλεξανδρούπολη,
 στις 4 Μαΐου, τελευταία μέρα
 της προεκλογικής εκστρατείας
των εκλογών της 6ης Μαΐου και αφορούσε την Αγροτική Τράπεζα και
τους αγρότες του Έβρου!!!
Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε εκείνη την ημέρα στην ομιλία του :
  • «…θα λάβουμε ειδική μέριμνα για την Αγροτική Τράπεζα που έχει πρόβλημα. Δεν ξεχνάμε ότι η Αγροτική έχει υποθηκευμένο μεγάλο μέρος της αγροτικής γης κι αυτό δημιουργεί προβλήματα που έχουν κι εθνικές διαστάσεις. Η Αγροτική θα γίνει βιώσιμος τραπεζικός πυλώνας για τον Έλληνα αγρότη. Θα βοηθήσουμε ακόμα τη χρηματοδότηση των αγροτών. Ξέρουμε ότι τώρα ότι έχουν πρόβλημα να προμηθευτούν, λιπάσματα, καύσιμα και σπόρους κάποιες φορές…»!
ΔΕΝ ζητούμε τα σχόλιά σας γιατί ο Αντωνάκης τα είπε ....

Όταν η αμερικανική προπαγάνδα εκμεταλλεύεται αθώα παιδιά


Από: antinews.gr
Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος; Αυτό προσπαθούν να μας πείσουν οι φωτογραφίες που κατά κόρον αξιοποιούν οι Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ από τους διαφόρους «ειρηνευτικούς» πολέμους στο Αφγανιστάν και αλλού. Εκεί εικονίζονται κατά συρροήν χαρούμενα παιδιά που συναντούν εξίσου χαρούμενους Aμερικανούς στρατιώτες, δημιουργώντας μια ωραία ατμόσφαιρα.
Ο φωτογράφος και ρεπόρτερ του Foreign Policy James Thomas Snyder εκφράζει διακριτικά τις αμφιβολίες του και ζητά έναν «κώδικα ηθικής» για την χρήση των φωτογραφιών: μαρτυρεί ότι η φωτογραφική εσοδεία του από τις εμπόλεμες ζώνες και η κατόπιν αξιοποίηση των φωτογραφιών από τους αρμόδιους οργανισμούς δημιουργεί μια πολύ έντονη αντίθεση ανάμεσα στην πραγματικότητα του πολέμου και στις ανάγκες προπαγάνδας των κατακτητών (την οποία φυσικά δεν χαρακτηρίζει ως τέτοια).
Γράφει μεταξύ άλλων:
«Θυμάμαι μια συγκεκριμένη εικόνα από την αποστολή των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, μία με Αμερικανούς στρατιώτες να συναντούν ιθαγενή παιδιά στην Φαρά του Αφγανιστάν. Οι Αμερικανοί συνάδελφοί μου ξετρελάθηκαν, και εμένα μου άρεσε – τι να μη σου αρέσει; Η αγνή χαρά ενός παιδιού είναι προφανής για τον καθένα. Η φωτογραφία αναρτήθηκε έξω από τα γραφεία της αμερικανικής στρατιωτικής αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες, με δικαιολογημένη περηφάνια, αλλά εγώ δεν το χρησιμοποίησα στην καμπάνια μου. Εξήγησα ότι, ενώ ήταν αισθητικά καλή, δεν μεταφέρει τίποτα το πραγματικό ή το συγκεκριμένο για την αποστολή στο Αφγανιστάν. Έκανε τους ανθρώπους να αισθάνονται καλά, αλλά χρειαζόμουν εικόνες που θα μπορούσαν να προσφέρουν περισσότερα. Γι’ αυτό και ένιωσα έκπληξη όταν η ίδια εικόνα εμφανίστηκε σε μια παρόμοια εκστρατεία για την σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Σικάγο το 2012, μαζί με πολλές περισσότερες φωτογραφίες των παιδιών. Επρόκειτο για υπερβολικά feel-good φωτογραφίες – απ’ αυτές που μπορείτε να δείτε σε μια καρτ ποστάλ τυπωμένη σε ανακυκλωμένο χαρτί και πωλούμενη προς όφελος της UNICEF». Σε απόλυτη αντίθεση με την μαρτυρούμενη πραγματικότητα του πολέμου.

Ο Α. Λοβέρδος βγήκε στο αντάρτικο...



Τις τελευταίες ημέρες ο Ανδρέας Λοβέρδος , το “πιο πιστό σκυλί” (με την καλή έννοια και αφορά την αφοσίωση στο έργο του) είχε χαθεί από τα Μ.Μ.Ε. Σήμερα όμως “βγήκε” δυνατά , αφενός στηρίζοντας την Αννούλα Διαμαντοπούλου, και αφετέρου και το κυριότερον βάζοντας -εμμέσως- κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ
Ζήτησε :
  • την απόσυρση, άλλως την καταψήφιση του ν/σχεδίου του υπουργείου Παιδείας,

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση-επιστολή του προς τους βουλευτές ο Α. Λοβέρδος:
  • «δύο είναι οι λόγοι για τους οποίους η αντιεκπαιδευτική νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης πρέπει να αποσυρθεί και αν αυτό δεν γίνει, να καταψηφιστεί από τη Βουλή: η διάρρηξη κάθε έννοιας δημοκρατικής νομιμοποίησης, μέσω του τρόπου άσκησης της συγκεκριμένης νομοθετικής πρωτοβουλίας και ο απολύτως λανθασμένος χαρακτήρας ρυθμίσεων του σχεδίου νόμου».
Ο κ. Λοβέρδος αναφέρεται επίσης σε τριμελές διευθυντήριο (!!!) που έχει αντικαταστήσει την κυβέρνηση(!!!) , για να επισημάνει, ότι το ν/σχέδιο δεν πέρασε καν από υπουργικό συμβούλιο. Και προσθέτει:
  • «Για τους πολιτικούς, μόνος δρόμος είναι ο παρασιτισμός! Ιδού το δίδαγμα της συγκεκριμένης νομοθετικής πρωτοβουλίας»,

Ο δράκος της Πάρου άφαντος και η ΕΛΑΣ σ ή μ ε ρ α καλεί τους πολίτες να βοηθήσουν ...



Πολύ αργά -κατά τη γνώμη μας- κινητοποιείται η Αστυνομία για την ανεύρεση πληροφοριών όσον αφορά τη σεξουαλική κακοποίηση της 15χρονης μαθήτριας στην Πάρο από τον “δράκο” ,που παραμένει ασύλληπτος.
Μόλις σ ή μ ε ρ α το ΑΡΧΗΓΕΙΟ της ΕΛΑΣ ανακοίνωσε, πως “απευθύνει έκκληση στους πολίτες ,που τυχόν έχουν αντιληφθεί ή γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με το “περιστατικό” (!), να επικοινωνήσουν με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής” .
Κι όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση :
  • Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Αναφέρεται , επίσης ,πως :
  • Στο νησί της Πάρου έχουν ήδη μεταβεί εξειδικευμένα κλιμάκια αξιωματικών από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και τις υπηρεσίες ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων, προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες για την εξιχνίαση του περιστατικού”....
Μα δεν είναι ένα απλό “περιστατικό” ,όπως το χαρακτηρίζει και το παρουσιάζει η ΕΛΑΣ...΄Ισως το κάνει αυτό για να ...αποσείσει τις δικές της ευθύνες τουλάχιστον για ολιγωρία!

Σαρανταπέντε αστυνομικοί φυλάνε βουλευτή, πρώην υπουργό!!


Ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε χθες ότι περίπου 1800 συνοριοφύλακες, που φύλαγαν τα σύνορα στην... Ομόνοια , θα πάνε σε λίγες ημέρες στα πραγματικά σύνορα της χώρας μας . Πολύ καλό ακούγεται.
΄Οπως επίσης άλλοι ...1500 αστυνομικοί θα αφήσουν τα “βαριά” καθήκοντα τους δίπλα σε πολιτικούς και ...δημοσιογράφους. Αρκεί κι αυτό να γίνει .
Κι έρχεται σήμερα ο ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Αττικής, Νίκος Καραδήμας, με δηλώσεις του στο ΒΗΜΑFM και καταγγέλλει:
  • 45 αστυνομικοί βρίσκονται στη φύλαξη και προστασία πρώην υπουργού και νυν βουλευτή! Ονοματεπώνυμο δεν είπε και κακώς. . Αυτά είναι μεσοβέζικες συνδικαλιστικές μπάτσων. ΄Οφειλε να πει, για παράδειγμα: ο Χρυσοχοίδης έχει κοντά του για ασφάλεια ...45 αστυνομικούς. Δεν το είπε όμως ...

΄Εκτακτες συναντήσεις των Τροϊκανών με Σαμαρά και Βενιζέλο



Το πρωί , με τη δροσούλα , οι εκπρόσωποι των δανειστών χτύπησαν την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου για να πληροφορηθούν ,.όπως φαίνεται , από πρώτο χέρι, δηλαδή τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά , για την χθεσινοβραδινή άκαρπη συνάντηση με Βενιζέλο και Κουβέλη. Παρόντες στη συνάντηση με τους Τροϊκανούς και οι Γιάννης Στουρνάρας και Χρήστος Σταϊκούρας.
Τώρα τι ακριβώς διημείφθη , δεν το ξέρουμε ακόμη.
Το μεσημέρι οι Τροϊκανοί θα συναντήσουν και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλο για να τον υποβάλλουν σε “ανάκριση”...

Για συνάντηση με τον τον Φ. Κουβέλη : δεν υπάρχει ενδιαφέρον ή τους κρύβεται ;

Ο Γιούνκερ τάχωσε χονδρά στην κοντόφθαλμη πολιτικά Μέρκελ


Οι Κινέζοι λένε “μία φωτογραφία χίλιες λέξεις” . Και ορθότατα.

Ο Γιούνκερ αντέστρεψε την κινέζικη φιλοσοφία μόνο με ... 7 λέξεις προς την Μέρκελ : “Δεν είναι παράρτημα της Γερμανίας η ευρωζώνη!”

Ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, κατηγόρησε ανοιχτά τη Γερμανία,πως διαχειρίζεται την ευρωζώνη σαν να είναι υποκατάστημά της! , προσάπτοντάς της μάλιστα , ότι :
  • συντηρεί τη συζήτηση για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, προκειμένου να στηριχθεί ένας “φθηνός εσωτερικός διάλογος”.
Για ποιον λόγο επιτρέπει η Γερμανία στον εαυτό της την πολυτέλεια να εξυπηρετεί συνέχεια την εσωτερική πολιτική της, χρησιμοποιώντας το θέμα του ευρώ; Για ποιον λόγο μεταχειρίζεται η Γερμανία την ευρωζώνη σαν να πρόκειται για υποκατάστημά της;”, διερωτάται σε έντονο ύφος ο Γιούνκερ σε συνέντευξή του στο Sueddeutsche Zeitung και συνεχίζει:
  • Αν το έκαναν αυτό και οι 17 κυβερνήσεις, τι θα έμενε όρθιο από όσα έχουμε κοινά; Για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό;”.

Ο δράκος της Πάρου ξέφυγε για να διασωθεί η τουριστική κίνηση στο νησί ;




Η σεξουαλική κακοποίηση και ο βάρβαρος τραυματισμός στο κεφάλι μιας 15χρονης μαθήτριας στην Πάρο έχει και άλλες π τ υ χ έ ς , που πρέπει ν΄ αναδειχθούν. Από την πρώτη στιγμή διαπιστώθηκε μία παράξενη προσπάθεια “σιωπής” από τους τοπικούς παράγοντες ,κι έτσι ... εφευρέθηκε το “σενάριο” του ...αυτοτραυματισμού της μικρής!
Αν αυτό επικρατούσε , ΔΕΝ θα επηρεαζόταν η τουριστική κίνηση στην στενή και την ευρύτερη περιοχή των Κυκλάδων , φαίνεται πως σκέφθηκαν κάποιοι “κοκορόμυαλοι” της Πάρου...Κι έτσι ίσως χάθηκαν σημαντικά στοιχεία- μαρτυρίες για τον “δράκτου νησιού.
Επικράτησε ο νόμος του “δεν γνωρίζω, δεν άκουσα, δεν είδα”.
Στο έγκλημα της “σιωπής” τοπικών παραγόντων αναφέρεται ο Βασίλης Αναστασόπουλος σε άρθρο του στο protothema.gr., με τίτλο “Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι...” ,που ακολουθεί:

  • Το τραγικό περιστατικό «φώναζε» την αλήθεια του από την αρχή. Ένα 15χρονο κορίτσι, μόνο του, σε μία από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Πάρου, ξέφυγε για λίγα -μοιραία- λεπτά από την προσοχή της μητέρας του, για να βρεθεί, λίγο αργότερα, άγρια χτυπημένη, γεμάτη αίματα και με τα εσώρουχά της σκορπισμένα ολόγυρα. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι, εκτός από μια βίαιη, άνανδρη επίθεση από έναν ή περισσότερους δράστες;
  • Κι όμως… Στο «βωμό» της διάσωσης της τουριστικής περιόδου όχι μόνο για το νησί της Πάρου, αλλά, ενδεχομένως, και για την ευρύτερη περιοχή των Κυκλάδων, οι τοπικές αρχές υπέδειξαν άλλες εκδοχές για το περιστατικό, όπως αυτή του… αυτοτραυματισμού, εξαιτίας πτώσης από τα βράχια. Έχασαν έτσι πολύτιμο χρόνο για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τον εντοπισμό του «δράκου» που, ανενόχλητος, ενδέχεται να έχει ήδη προλάβει να καλύψει τα ίχνη του και να έχει εγκαταλείψει το νησί.
  • Ευθύνες για την κωλυσιεργία όλων των αρμοδίων, που χρειάστηκαν μία εβδομάδα, για να διαπιστώσουν αυτό που όλοι οι ουδέτεροι παρατηρητές έλεγαν από την πρώτη στιγμή, θα πρέπει σαφώς να αναζητηθούν και να αποδοθούν. Αλλά όχι τώρα… Αυτό που προέχει, είναι η άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη της αποτρόπαιης επίθεσης και η ασφάλεια των πολιτών και των τουριστών, παιδιών και ενηλίκων. Μπροστά στον κίνδυνο να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές, το όποιο πλήγμα στην τουριστική εικόνα της χώρας, ας περάσει σε δεύτερη μοίρα.
  • Μπορεί όμως να γίνει αυτό, σε ένα νησί με μόλις 35 αστυνομικούς και ένα περιπολικό;”

Ληστεία στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ Τράπεζα και τα δάνεια ΠΑΣΟΚ κια ΝΔ



Μεγάλη ληστεία στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ Τράπεζα , με κερδισμένο έναν τραπεζίτη, άγρια ριγμένο τον ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ελληνικό λαό, και δύο μικρομέγαλα κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να βρεθούν -ενδεχομένως- στους ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
Σ΄ αυτές τις ...29 λέξεις περιέχεται το νέο ΣΚΑΝΔΑΛΟ με την παραχώρηση του “υγιούς” τμήματος της Αγροτικής στην Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Η εν λόγω Τράπεζα θα λάβει το φιλέτο για να ενισχύσει τη δική της οντότητα , ενώ το ...μη υγιές τμήμα θα το πληρώσει ο ελληνικός λαός μέσω της φορολογίας την επόμενη χρονιά!!!! Περί τα ... ΕΦΤΑ δισεκατομμύρια ευρώ θα στοιχίσει στους ΄Ελληνες φορολογούμενους!!!
Επίσης, παρατηρείται αδιαφάνεια στην όλη υπόθεση παραχώρησης του “υγιούς” τμήματος της Αγροτικής.
΄Ενα ...ενδιαφέρον σημείο είναι αυτό: τα χονδρά δάνεια προς το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ περνούν στο “υγιές τμήμα” κι έτσι ο Σάλλας της Τράπεζας Πειραιώς ουσιαστικά θα είναι το αφεντικό...
Να θυμίσουμε τα χρέη-ΔΑΝΕΙΑ του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στην Αγροτική Τράπεζα.
  • Το ΠΑΣΟΚ χρωστάει στην Αγροτική Τράπεζα: 96.800.00Ο ευρώ (λήξη δανείου 2013)
  • Η ΝΔ, οφείλει στην Αγροτική Τράπεζα: 105.000.000 ευρώ (λήξη δανείου 2013)

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Τον μανιακό δράκο της Πάρου ψάχνουν μεταξύ 12 Ελλήνων και αλλοδαπών



Από τον Β. Γ. Λαμπρόπουλο (tovima.gr)
Έναν κύκλο δώδεκα υπόπτων Ελλήνων και αλλοδαπών, που διαμένουν ή εργάζονται στην Πάρο έχει δημιουργήσει το κλιμάκιο της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που ερευνά τις συνθήκες του σοβαρού τραυματισμού και της σεξουαλικής κακοποίησης της 15χρονης κοντά στη νέα Χρυσή Ακτή της Πάρου, πριν από οκτώ ημέρες.
Ανάμεσα στα άτομα αυτά από τους οποίους έχουν ληφθεί και δείγματα DNA είναι τέσσερις Ελληνες και αλλοδαποί εργάτες σε οικοδομή κοντά στο σημείο της εγκληματικής επίθεσης, ένας διερχόμενος ιδιωτικός υπάλληλος, τρείς παραθεριστές ,αλλά και τουλάχιστον δύο άτομα που γνώριζαν και είχαν έλθει σε επαφή με την οικογένεια της άτυχης κοπέλας.
Η ΕΛΑΣ έχει λάβει καταθέσεις από τουλάχιστον πενήντα άτομα προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση, ενώ αξιωματικοί της ΕΛΑΣ μιλούν για «μια κτηνώδη συμπεριφορά του δράστη» ,που σχεδόν πολτοποίησε το πρόσωπο της 15χρονης. Συμπεριφορά η οποία -όπως χαρακτηριστικά λένε- θυμίζει την δράση των σατανιστών στις αρχές της δεκαετίας του '90.
Η γνωμάτευση του ιατροδικαστή Ν. Καλογριά ότι εντοπίσθηκαν ίχνη σπέρματος -από έναν μόνον άντρα- στο μαγιo και το σώμα του άτυχου κοριτσιού, προσδίδει νέα διάσταση στον βαρύ τραυματισμό της 15χρονης, για τον οποίο παρέμενε μέχρι τώρα ασαφές αν πρόκειται για ατύχημα ή εγκληματική πράξη.
Από τις μέχρι τώρα έρευνες, έχει προκύψει ότι η 15χρονη, μαζί με την μητέρα της και την αδελφή της φιλοξενούνταν στην περιοχή Μάρπισσας στην Πάρο, από έναν ιδιοκτήτη καταστήματος που ήταν οικογενειακός φίλος. Η γυναίκα με τις δύο κόρες είχαν πάει και τα προηγούμενα χρόνια για διακοπές στην ίδια περιοχή στο κυκλαδίτικο νησί. Την πιο προηγούμενη Κυριακή το απόγευμα, η γυναίκα με τις δύο κόρες της πήγαν σε μικρή παραλία και η κόρη της ζήτησε να πάει μια βόλτα στην κοντινή βραχώδη περιοχή όπου βρίσκονται και τα χαλάσματα ενός μικρού ξωκλησιού, του Αγίου Στεφάνου.
Σε ακτίνα περίπου 100 μέτρων από το σημείο της επίθεσης υπάρχουν τρεις ξενοδοχειακές μονάδες. Από τα οικήματα μίας από αυτές τις μονάδες υπάρχει πλήρης ορατότητα στο σημείο της επίθεσης, γεγονός που δημιουργεί πλήθος αποριών για τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ «πώς ο δράστης τόλμησε μια τέτοια αποτρόπαια επίθεση σε... κοινή θέα κι ενώ ακόμη υπήρχε φως (η ώρα ήταν περίπου 7.50 το απόγευμα)».
Το βαριά τραυματισμένο κορίτσι ανακάλυψε η μητέρα και η αδελφή της λίγη ώρα αργότερα ενώ αμέσως προσέτρεξε για βοήθεια ένας 50χρονος τεχνίτης που βρισκόταν κοντά. Οπως δήλωσε στο «Βήμα», «είδα το κορίτσι ανάσκελα , με πεταμένο λίγο πιο πέρα το κάτω μέρος του μαγιό του. Είχε πληγές σε όλο του το πρόσωπο κι έβγαζε έναν δυνατό ρόγχο. Υπήρχαν ίχνη αίματος σε δύο σημεία στις πέτρες...».
Σύμφωνα με πληροφορίες, αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ερευνούν την περίπτωση ενός συμβάντος που είχε σημειωθεί τρεiς ημέρες πριν από τον τραυματισμό της 15χρονης, με τον ξυλοδαρμό από αλλοδαπούς ενός επιχειρηματία κοντά στην συγκεκριμένη παραλία.
λεζαντα :στα βράχια, κάτω από τα σπίτια στο δεξιό άκρο της φωτογραφίας, βρέθηκε σε κακή κατάσταση η 15χρονη κοπέλα

O Δράκος της Πάρου και η αργοπορία των διωκτικών Αρχών για τη σύλληψή του



Ο νέος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ κ. Δένδιας αν θέλει να δείξει στον ελληνικό λαό πως το υπουργείο του -με την απατηλή ονομασία “Προστασία του ΠΟΛΙΤΗ”- ενδιαφέρεται πραγματικά για τη σύλληψη του μανιακού – δράκου της Πάρου πρέπει να δώσει δείγματα γραφής.
  • Πρώτον : να τιμωρηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην...υπόθεση εξερεύνησης της σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης της 15χρονης μαθήτριας στην Πάρο για :
- α. ανεπαρκή γνώση του αντικειμένου τους και
- β. ολιγωρία στις έρευνες ή απλώς μία “έρευνα” για να κλείσει η υπόθεση... .
  • Βρήκαν ένα τρομερά κακοποιημένου κοριτσόπουλου ΧΩΡΙΣ το κάτω μέρος του μαγιό, και ΔΕΝ το εκτίμησαν ;;;
  • Βρήκαν μία μαθητριούλα με διαλυμένο το κεφάλι της, στην πιο πολυσύχναστη παραλία της Πάρου, και ... εκτίμησαν πως ...έπεσε από ένα βράχο και χτύπησε;;;
  • Γιατί χρειάσθηκαν τόσες ημέρες να “βγουν” οι εξετάσεις για το ...σπέρμα του άνδρα στο κορμί και τα ρούχα της μικρής;;;;


Εξεταστική Επιτροπή για το δολοφονικό Μνημόνιο και τις ευθύνες του Γιωργάκη και του Παπακωνσταντίνου , τώρα!


Μας πάνε για ... 3ο Μνημόνιο και οι βασικοί υπεύθυνοι των δύο προηγούμενων κυκλοφορούν ελεύθεροι και ...ωραίοι.΄Υστερα μάλιστα από τις αποκαλυπτικές και κυνικές δηλώσεις του Τ. Ρουμελιώτη, που ήταν εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ληστρικό ΔΝΤ, δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια.
Αν υπάρχουν εγκληματίες ,πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά .... Υπενθυμίζεται ,ότι ο Ρουμελιώτης δήλωσε, πως:
  • ''το ΔΝΤ γνώριζε ότι το πρόγραμμα (για την Ελλάδα) θα αποτύχει''...
  • ο ίδιος είχε ενημερώσει το Γιωργάκη Παπανδρέου , αλλά εκείνος...
Αν και πέρασαν τόσα 24ωρα τα μικρομέγαλα ελληνικά κόμματα “κάνουν την πάπια”...

Και αυτή η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου τι άλλο περιμένει;;;
Γιατί δεν κάλεσε αμέσως το Ρουμελιώτη , κι αν έλεγε ΨΕΜΑΤΑ , να τον έστελνε στα τάρταρα...
Αν όμως στοιχειοθετούνταν κάποιες κατηγορίες ΟΦΕΙΛΕ εντός μιας ημέρας να στείλει στη Βουλή το Ερώτημά της για ΑΡΣΗ της Ασυλίας του Γιωργάκη.
Ο έτερος συνυπεύθυνος ,ο Γ. Παπακωνσταντίνου δεν έχει ... ασυλία και μπορεί να συλληφθεί και απόψε για το διαρκές ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ...