Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Στουρνάρας , ο σωτήρας των ...νεκρών



Από:
Είναι δυνατόν αυτό το ανθρωπάκι που είδαμε απόψε στο MEGA να γελοιοποιείται - από το Ντερμπεντέρη κυρίως- να ρυθμίζει τις ζωές μας!
Θαυμάστε τους διαλόγους:
  • Ντερμπ- Με μειωμένο το εισόδημα τα τελευταία χρόνια στο 24%, πως βάζετε φόρους πάνω σ' αυτό?
  • Στουρν- Ειναι αναπόφευκτο.
  • Ντερμπ- Δεν το καταλαβαίνω.
  • Στουρν- Πέστε μου εσεις μια λύση
  • Ντερμπ (χαμογελώντας) - Δεν πολιτεύομαι ακόμη
  •  Στουρν -Μη, μου... κανετε εμενα κριτική αφ' υψηλού.
Η Τρεμη τον ρώτησε για τα χωράφια (ειπε πως δεν πηραν ακόμη αποφαση).
Ο Τσίμας για τα 3 δις που πάνε να μαζέψουν από τα ακίνητα. Κι ο Ντερμπεντέρης ερωτησεις για να σταθμίσει την ευφυΐα του.
- Καταλαβαίνετε οτι δεν αντεχει η κοινωνία?
- Το καταλαβαίνουμε , αλλά παίρνουμε μέτρα για να την σώσουμε.
Άλλος σωτήρας αυτός. Χειρότερος απ' όλους.
Πρωτα θα μας σκοτώσει και μετά θα μας σώσει...

Χατζίδης Κώστας :Μικρός ήθελα να γίνω αεροπόρος.., αλλά έγινα δημοσιογράφος.




«Μικρός ήθελα να γίνω αεροπόρος, έπειτα αρχαιολόγος και στα 14 μου, δημοσιογράφος
Σέρβια Κοζάνης , Αθήνα, σχολή δημοσιογραφίας, Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη (Βήμα, Νέα). 
Λίγο πριν τα... 23 μου μπήκα, λίγο πριν τα 43 μου βγήκα! Προηγουμένως Flash, ενδιαμέσως Mega και λίγους μήνες ΕΡΤ. 
 
  • Χατζίδη από πού είσαι, ρωτούσαν παλαιοί των ημερών συνάδελφοι. 
  • Από τη γη των γενναίων, απ' τα λημέρια του Γιαγκούλα, του Ζορμπά και του Σταμάτη Κλεάνθη! Από παιδί με μια κιθάρα συντροφιά μαστορεύω στο στιχουργείο μου ήχους και νοήματα. Ήθελα να εφεύρω μελωδίες. Πριν από δυο χρόνια τα κατάφερα, συνέθεσα τη μελωδία της ζωής μου. Τον Κλέαρχο». 
  • Ετσι συστήνονταν στο αναγνωστικό του κοινό ο Κώστας Χατζίδης μέσα από τον ιστότοπό του pheme.gr, το «ηλεκτρονικό του παιδί».

Ο Κώστας που σήμερα, 31 Γενάρη, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 46 ετών, στην εντατική του νοσοκομείου «Γεννηματάς». 
Δύο χειρουργεία, 17 μέρες μάχης να κρατηθεί στη ζωή. Δεν τα κατάφερε...

Τελευταία «πράξη ζωής» η δωρεά των οργάνων του. Ετσι ήταν ο Κώστας· γεναιόδωρος στα αισθήματα, τις ιδέες, τη δουλειά του. Ετσι τον γνωρίσαμε και έτσι θα τον θυμόμαστε. Παθιασμένο με την έρευνα: για την τρομοκρατία, τους ολυμπιακούς αγώνες, το Πολυτεχνείο, μεγάλες δικαστικές και οικονομικές υποθέσεις στις οποίες αποκάλυπτε άγνωστες πτυχές του παρασκηνίου.
Οι δικοί του άνθρωποι, οι φίλοι του και οι συνάδελφοί του θα τον αποχαιρετήσουμε το Σάββατο στις 10 το πρωί από τον Αγιο Δημήτριο Αμπελοκήπων. 

Η Ανθή της ΕΡΤ ...




Δεν έτυχε να δούμε αυτό το  ...θεϊκό πλάσμα στην οθόνη!

Εμείς  φταίμε για τα  καλό που χάνουμε...

Μία ανάρτηση  όμως  του    μας ανέβασε ... αδιάφορο αν ο τίτλος του  ήταν 
 "Μονοψήφια, κατεψυγμένη, ανεπίδεκτη..."

Θαυμάσαμε  το ωραίο προσωπάκι της  αν και  η Ανθή φαίνεται να  ήταν σε νιρβάνα... 
Πολύ  Ωραίο πρόσωπο...
 Το καλό να λέγεται...

Θαυμάσαμε  τα  ωραία  μπουτάκια  της... 

Γειάσου  κρατική  Τηλεόραση με τα  ΩΡΑΙΑ  σου....
Ναι , και οι  δερμάτινες μπότες ιππασίας  καλές  φαίνονται...

Και το κόκκινο της φωτιάς της πάει ΠΟΛΥ...

πηγη: mediablog.gr ,

Ο Ερντογάν έστειλε πολεμικά αεροπλάνα πάνω από τη Χίο και τη Ρόδο για τους ... ιμάμηδες της Θράκης!


Τουρκικές πτήσεις στο Αιγαίο
Ο κουμπάρος του Κωστάκη Καραμανλή, ο πασάς  Ερντογάν  αφού  συνάντησε  τον Α. Σαμαρά  στο καταραμένο  Κατάρ και με   ύφος απαίτησε   την κατάργηση  του τελευταίου νόμου  για τους "ιμάμηδες"  της Θράκης , τους οποίους  θα ΠΛΗΡΩΝΕΙ  ο ελληνικός λαός,  έστειλε  σήμερα και πολεμικά  αεροσκάφη πάνω  από τη ΧΙΟ και τη ΡΟΔΟ  για  να πει στην Αθήνα, πως  ΔΕΝ υποχωρεί , και κάνει ό,τι  γουσταρει...! 
Τα  τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίσθηκαν και αναχαιτίσθηκαν από αντίστοιχα ελληνικά μαχητικά
Σημειώνεται ότι δύο τουρκικά αεροσκάφη έφεραν όπλα !

Ο  έμπειρος Ελληνας ανταποκριτής στην Ουάσινγκτον Μιχάλης Ιγνατίου σε σημερινό του άρθρο στο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ"  καταγγέλλει το πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ότι «έσυρε τη χώρα ξυπόλητη στ' αγκάθια» σημειώνοντας ότι «οι καταγγελίες του Ανδρέα Λοβέρδου επιβεβαιώνουν όσα γνωρίζαμε μερικοί εξ ημών που είχαμε την τύχη να βρισκόμαστε στη Ουάσιγκτον τις ημέρες και τους μήνες που προηγήθηκαν της προσφυγής της Ελλάδας στο ΔΝΤ».
Στο άρθρο του ( στο περιοδικό «Επίκαιρα») ο Μ.Ιγνατίου :
  •  «βιάζουν την αλήθεια όσοι ισχυρίζονται ότι οι Ευρωπαίοι και ειδικά οι Γερμανοί ήταν αυτοί που εξανάγκασαν τον πρώην πρωθυπουργό να αναζητήσει βοήθεια από τον Ντομινικ Στρος Καν»
και τονίζει ότι 
  • η προσφυγή ήταν «μεθοδευμένη και βάση σχεδίου πορεία προς τον μηχανισμό».
Το πληρες άρθρο του Μιχάλη Ιγνατίου έχει ως εξής:

Βαριές ευθύνες Παπανδρέου

Ο «πόλεμος» ανακοινώσεων, που ξέσπασε μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του πρώην υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου, είναι αποκαλυπτικός των διεργασιών που ξεκίνησαν μία εβδομάδα από τη νίκη του ΠΑΣΟΚ, τον Οκτώβριο του 2009, και κατέληξαν στην προσφυγή της Ελλάδας στο σκληρό μηχανισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, που οδήγησε σε εξαθλίωση τον ελληνικό λαό.
Οι καταγγελίες του κ. Λοβέρδου, τις οποίες μοιράζονται και άνθρωποι που είχαν γνώση των αποφάσεων του τότε πρωθυπουργού, επιβεβαιώνουν όσα γνωρίζαμε μερικοί εξ ημών, που είχαμε την τύχη να βρισκόμαστε στην Ουάσιγκτον τις ημέρες και τους μήνες που προηγήθηκαν της προσφυγής.
Είναι απόλυτα επιβεβαιωμένη η πληροφορία ότι ο κ. Παπανδρέου προετοίμασε το έδαφος παράδοσης της χώρας στο ΔΝΤ, και το πλέον σημαντικό είναι ότι ο ίδιος και ο στενός κύκλος των συνεργατών του αντιλήφθηκαν πολύ αργά –γύρω στο Μάρτιο του 2010– ότι, λόγω της συμμετοχής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, η προσφυγή στο Ταμείο ήταν σχεδόν απαγορευτική.
Επομένως, όσοι ομιλούν και ισχυρίζονται ότι οι Ευρωπαίοι, και ειδικά οι Γερμανοί, ήταν αυτοί που εξανάγκασαν τον πρώην πρωθυπουργό να αναζητήσει βοήθεια από τον Ντομινίκ Στρος-Καν ρίχνουν στάχτη στα μάτια των ανύποπτων πολιτών για να μην καταγράψω κάτι χειρότερο: ότι «βιάζουν» την αλήθεια.
Άλλωστε, ο κ. Παπανδρέου δεν έκρυψε ότι οδήγησε επί τούτου τη χώρα στο Ταμείο. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: «Την ώρα, λοιπόν, που η πολιτική μας δικαιώνεται πλέον και από τους τότε πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρέας Λοβέρδος "θυμήθηκε" σήμερα να αποποιηθεί τον αγώνα μας.
Αγώνα στον οποίο συμμετείχε ο ίδιος ως υπουργός με όλες του τις δυνάμεις». Και, βεβαίως, ο «αγώνας» στον οποίο αναφέρεται είναι η μεθοδευμένη και βάση σχεδίου πορεία προς το μηχανισμό.
Ο λόγος για τον οποίο επιτίθεται στον πρώην υπουργό του είναι στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να «ενοχοποιήσει» όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου και όλα τα στελέχη του κόμματος. Κι ας μην κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλό μας. Ποιος υπουργός και ποιο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ θα τολμούσε να αντισταθεί στον κ. Παπανδρέου, ο οποίος είχε εκλεγεί από το 44% του ελληνικού λαού, με στόχο –όπως υποσχόταν προεκλογικά– να αλλάξει τα πάντα;
  • Δυστυχώς, ο τότε πρωθυπουργός επέλεξε να αλλάξει τα πάντα μέσω ξένων μηχανισμών και δανειστών, επειδή ΔΕΝ τόλμησε να αναλάβει το πολιτικό κόστος και να κάνει τις αλλαγές που του ζητούσαν οι Ευρωπαίοι.
Όσο και να προκαλεί εντύπωση στον αναγνώστη, αμέσως μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009, η ΕΕ αλλά και το ΔΝΤ προειδοποίησαν την ελληνική κυβέρνηση ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα, διότι η ελληνική οικονομία είχε πάρει «ασταμάτητο κατήφορο».
  • Είναι προκλητική η θέση του κ. Παπανδρέου ότι η προσφυγή στο Ταμείο έσωσε την Ελλάδα, διότι η αλήθεια είναι άλλη: Έσυρε τη χώρα ξυπόλητη στ' αγκάθια, διότι έχασε οχτώ μήνες να αναζητεί τρόπους και μεθόδους για να τη «δέσει» στο μηχανισμό, αντί στο διάστημα αυτό να πάρει μέτρα, τα οποία θα ήταν πολύ πιο ανώδυνα απ' αυτά που επέβαλαν οι δανειστές.
  • Και δεν ισχύει ούτε στο ένα εκατοστό αυτό που αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Παπανδρέου, ότι, δηλαδή, «ολόκληρο το Υπουργικό Συμβούλιο, πρωτοστατούντος του πρωθυπουργού, θέλησε, όλοι θελήσαμε, να αποφύγουμε την ένταξή μας στο μηχανισμό στήριξης. Και αγωνιστήκαμε σκληρά γι' αυτό.
Όμως, αυτή η απόφαση [Σ.Σ.: εννοεί το μηχανισμό] αποτέλεσε την καλύτερη επιλογή, την πατριωτική επιλογή υπό τις κρατούσες τότε συνθήκες».
Η επιλογή στην οποία αναφέρεται ο κ. Παπανδρέου ήταν η αρχική απόφασή του. Και η μεθόδευση έγινε με τρόπο ώστε να μην έχει η χώρα άλλη επιλογή...


Ανάρτηση  στο iefimerida.gr 

H οικογένεια Μπόμπολα για το μέλλον της εταιρείας Πήγασος


Κλειστή οικογενειακή συνάθροιση είχαν τα μέλη της οικογένειας Μπόμπολα (Γιώργος, Φώτης, Λεωνίδας, Μαρία) την Τετάρτη το βράδυ, παρόντος του προέδρου του Ακτορα, Δημήτρη Κούτρα.  Αντικείμενο συζήτησης, το μέλλον των μιντιακών επιχειρήσεων της οικογένειας η προοπτική των συγχωνεύσεων, η πιθανότητα πώλησης μέρους ή του συνόλου κ.ά.
  • Είχε προηγηθεί στις 8 μ.μ. δήλωση του Φώτη Μπόμπολα στα διευθυντικά στελέχη της «Ημερησίας» ,ότι κλείνει το φύλλο χωρίς να διευκρινίσει:
  •  α) αν το λέει πάνω στον θυμό του μετά τη διαρροή της φήμης ότι οι συνδικαλιστές (ΕΣΗΕΑ, ΠΟΕΣΥ) πρότειναν συνέχιση των απεργιών (που κηρύχθηκε τελικά παράνομη και καταχρηστική), 
  • β) αν εννοεί ότι θα κάνει πράξη το από διετίας σχέδιό του να κλείνει το καθημερινό φύλλο ή γ) αν πτωχεύει η εταιρεία, μαζί και το σαββατιάτικο φύλλο και το site (imerisia.gr).
 Σύντομα οι εξελίξεις ενώ η εταιρεία, ως γνωστόν ,οφείλει να εκδώσει ανακοίνωση στο Χ.Α. καθώς είναι εισηγμένη.
Antinews.gr

Τζον Κατσιματίδης ,ο δισεκατομμυριούχος ομογενής, που θέλει να γίνει Δήμαρχος της Νέας Υόρκης



Ένας Έλληνας, ο Τζον Κατσιματίδης, ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα διεκδικήσει τη δημαρχία της Νέας Υόρκης στις εκλογές  τον ερχόμενο Νοέμβριο.
Ο δισεκατομμυριούχος Κατσιματίδης ήταν παλαιότερα υποστηρικτής του Δημοκρατικού κόμματος και ενίσχυε οικονομικά υποψήφιους για την προεδρία των ΗΠΑ και το Κογκρέσο, όπως τον Μπιλ και τη Χίλαρι Κλίντον. 
Τα τελευταία χρόνια ανήκει στο... Ρεπουμπλικανικό κόμμα και προσδοκεί να είναι ο υποψήφιός του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
Ο κ. Κατσιματίδης επιδιώκει να διαδεχτεί στο ανώτατο αξίωμα της αμερικανικής μεγαλούπολης τον επίσης δισεκατομμυριούχο, Μάικλ Μπλούμπεργκ (Ρεπουμπλικανό-ανεξάρτητο).
 Ο  Τζόν Κατσιματίδης είναι γνωστός στη Νέα Υόρκη ως ιδιοκτήτης της επιτυχημένης αλυσίδας σούπερ μάρκετ Gristedes, από την οποία οι πολυάσχολοι κάτοικοι της πόλης παραγγέλνουν μέσω διαδικτύου φρούτα και λαχανικά.
 Γιος φαροφύλακα, γεννημένος στη Νίσυρο το 1948, ταξίδεψε με τους γονείς του  στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης όταν ήταν μόλις 6 μηνών. 
  •  Ξεκινώντας από το μηδέν έχτισε σκαλί σκαλί έναν μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο (η συνολική κεφαλαιοποίηση εκτιμάται από τους New York Times στα 3,8 δισ. δολάρια) και τώρα ετοιμάζεται να διεκδικήσει τη Δημαρχία της Νέας Υόρκης με το στρατόπεδο των Ρεπουμπλικάνων στις εκλογές του 2009.

Η ιστορία του δισεκατομμυριούχου Ελληνοαμερικανού αντιπροσωπεύει άλλη μία εκδοχή του αμερικανικού ονείρου. Μεγάλωσε στο Χάρλεμ και τελείωσε το λύκειο στο Μπρούκλιν. Άρχισε να σπουδάζει Μηχανολογία στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης αλλά τα παράτησε προτού λάβει το πτυχίο του για να βοηθήσει την οικογένεια ενός φίλου του να διασώσει το οικογενειακό παντοπωλείο.
 Το 1969 άνοιξε το πρώτο δικό του μπακάλικο με την επωνυμία Red Apple στη γωνία της 87ης λεωφόρου με την οδό Μπρόντγουεϊ στο Μανχάταν.
 Πολύ γρήγορα, σε ηλικία μόλις 24 ετών, κατείχε δέκα μαγαζιά με ετήσιο τζίρο 25 εκατ. δολάρια !
  Ψάχνοντας κάπου να τοποθετήσει τα χρήματα που κέρδιζε «έριξε» τυχαία το 1977 5 εκατ. δολάρια στην αγορά του Μανχάταν.
 Ύστερα από 5 χρόνια τα ακίνητα άξιζαν 100 εκατ. δολάρια και αποτέλεσαν τη «μαγιά» για την ανάπτυξη του ομίλου του Red Apple, στον οποίο ανήκει σήμερα η πασίγνωστη στη Νέα Υόρκη αλυσίδα σούπερ μάρκετ Gristedes. 
Παράλληλα, στον κ. Κατσιματίδη ανήκει το διυλιστήριο United Oil μαζί με μερικές εκατοντάδες βενζινάδικα με την επωνυμία Kwik-Fill στο βορειοδυτικό κομμάτι της Πολιτείας της Νέας Υόρκης και στη Δυτική Πενσυλβάνια.

Στον κ. Κατσιματίδη ανήκει επίσης και η ελληνοαμερικανική εφημερίδα «Hellenic Times» που κυκλοφορεί στα αγγλικά στις ΗΠΑ. Ως και πριν από έναν χρόνο ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας θεωρείτο θερμός υποστηρικτής των Δημοκρατικών και κυρίως του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον. Τις δεξιώσεις που παραθέτει στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη τιμά κατά καιρούς πλήθος επωνύμων, ανάμεσα στους οποίους και ο πρώην πλανητάρχης όταν ήταν εν ενεργεία πρόεδρος των ΗΠΑ το 2000. Τρία χρόνια αργότερα ο κ. Κατσιματίδης παρέστη και φωτογραφήθηκε ανάμεσα στις κυρίες Χίλαρι Κλίντον και Ντόρα Μπακογιάννη (τότε δήμαρχο Αθηναίων) στη συνάντηση που είχαν στη Νέα Υόρκη. Το 2007 πέρασε στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικάνων και προσέλαβε ως πολιτικό σύμβουλο τον Ρομπ Ράιαν, άλλοτε στενό συνεργάτη του Ρεπουμπλικανού πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Τζορτζ Πατάκι.
Πηγή: kourdistoportocali 

Xοιρινά μπριζολάκια ....


Xοιρινά μπριζολάκια με καπνιστή πάπρικα, φάβα και τοματίνια 

Από τον  σεφ ΛΕΥΤΕΡΗ ΛΑΖΑΡΟΥ , στο Neww.gr

Για 4 μερίδες

ΥΛΙΚΑ : 

Χοιρινός λαιμός κομμένος σε φέτες
Καπνιστή πάπρικα
250-300 γρ. μαγειρεμένη φάβα
Θυμάρι
16 τοματίνια κομμένα στη μέση
Αλάτι
Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Ξεπλένουμε καλά τη φάβα, την τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε το κρεμμύδι, νερό σε τριπλάσια ποσότητα από τη φάβα, λίγο αλάτι, και αφήνουμε να σιγοβράσει.
Όταν βράσει, την πολτοποιούμε, προσθέτοντας ελαιόλαδο, χυμό λεμόνι, αλάτι και πιπέρι.
Παράλληλα, μαρινάρουμε τα χοιρινά μπριζολάκια με ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι και καπνιστή πάπρικα.
Ψήνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή στη σχάρα για 1-1 ½ λεπτό από την κάθε μεριά.

Σε ένα τηγανάκι προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, και τρίβουμε 2-3 κλωνάρια θυμάρι. Προσθέτουμε τα τοματίνια και τα σοτάρουμε μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν λίγο χρώμα.
Σερβίρουμε πάνω από τα χοιρινά μπριζολάκια και μαζί με τη φάβα.
 

Η Nina με την ομορφιά της διαφημίζει ένα burger…



Η  ομορφιά της Nina Agdal, διάσημου "άγγελου" της Victoria’s Secret, ...επιστρεταυθηκε  από την  Carl’s Jr. & Hardee’s, μιας  από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ταχυφαγείων στην Αμερική, προκειμένου να λανσάρει στην αγορά το νέο της burger, ονόματι «Atlantic Cod Fish Sandwich»!!!
Η λογική του concept, είναι :
  • αφού ένα super model το τρώει με τόση όρεξη, τότε όλοι θα θέλουν να το γευθούν....

Απ΄ ότι φαίνεται 
 η διαφημιστική 
πολιτική  
της εταιρείας,
 περιλαμβάνει κιμά, 
γυναικεία σάρκα και 
ανέντιμη fast food λαγνεία...

Ο Βρούτσης έτρεμε από την παρουσία 35 ΠΑΜιτών έξω από το γραφείο του ...




Αν ήμασταν , λέμε ... ΑΝ ήμασταν, - για να μην παρεξηγηθούμε από κανέναν ... εισαγγελέα - στο καφενείο του χωριού μας και βλέποντας από την τηλεόραση τα χθεσινά ΔΡΩΜΕΝΑ στον 8ο όροφο του υπουργείου Εργασίας θα λέγαμε “ο Βρούτσης χέστηκε από το φόβο του”. .
  • Επειδή ΔΕΝ είμαστε σε κάποιο ελληνικό καφενείο για να μιλάμε απλά ελληνικά , και επειδή ο κάθε ΥΠΟΥΡΓΟΣ Βρούτσης μπορεί να στείλει 3 διμοιρίες των ΜΑΤ έξω από το σπίτι σου , τον...παρακαλούμε να μην διαβάσει τη συνέχεια , δηλαδή αυτά που ΑΥΤΟΣ είπε στη ΔΟΛιάδα, κοινώς την εφημερίδα “Τα ΝΕΑ” και τον Γιώργο Παπαχρήστο, από όπου και “αντλούμε” και το σχετικό εντυπωσιακό υλικό !
Τόσο πολύ ΦΟΒΗΘΗΚΕ (σ.σ. ΔΕΝ λέμε αυτό που λέει ο Ελληνικός λαός περί .χ...).Μακριά από εμάς οι βρωμιές...

Του τηλεφωνεί χθες το βράδυ ο Παπαχρήστος και τον βρίσκει ...”συγκλονισμένο από το γεγονός”!!!!
Και λέει επί λέξει ο Βρούτσης :
  • Αν δεν άντεχε η πόρτα στο γραφείο μου τώρα μπορεί να μη μιλούσαμε ...
΄Η βαριά τραυματισμένος θα ήμουν ή δεν ξέρω...” !!!!
  • Αυτοί ήρθαν με ρόπαλα και με σκοπό να τα διαλύσουν όλα. Και το κατάφεραν. Το μόνο που δεν κατάφεραν ήταν να χτυπήσουν εμένα, γιατί κλειδώθηκα στο γραφείο μου και άντεξε η πόρτα...”!!!

Δηλαδή , δεν ήταν ...στη Βουλή ,όπως έλεγαν οι συνεργάτες του, αλλά ... κλειδωμένος στο γραφείο του;
Εκφράζουμε τη ...συμπαράσταση μας στον ... θαρραλέο υπουργό Εργασίας!!!
Και γιατί δεν έλεγε χθες πως βρισκόταν στο γραφείο του;;;;;;

Χειροπέδες στο βιαστή των βορείων προαστείων,πατέρα ...πέντε παιδιών!

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Ν. Κουρέας έχει προχωρήσει σε περισσότερες από 10 επιθέσεις σε βάρος γυναικών

Αυτή η  σκατόφατσα εκμεταλλευόταν τις απεργίες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς,για να προσελκύσει ανυπεράσπιστες γυναίκες  για να τις ...βιάσει!.

΄Οπως  αναγραφεται  στο ethnos.gr :
  • " Σύμφωνα με την αστυνομία ο Ν. Κουρέας έχει προχωρήσει σε περισσότερες από 10 επιθέσεις σε βάρος γυναικών 
  • Με ευγενικό τρόπο, προσφερόταν να τις μεταφέρει στον προορισμό τους. Αντ' αυτού, τις οδηγούσε σε ερημικές τοποθεσίες, όπου με βία και απειλές με κατσαβίδι και άλλα αιχμηρά αντικείμενα ασελγούσε σε βάρος τους... Στη συνέχεια, τις εγκατέλειπε, αφού τις λήστευε.
Ο 31χρονος «δράκος του Διονύσου», πατέρας ...πέντε  παιδιών (!) συνελήφθη χθες από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Νέας Ερυθραίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, ο συλληφθείς:
  •   έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης τριών βιασμών που έγιναν στην περιοχή του Διονύσου τα τελευταία τέσσερα χρόνια σε βάρος μιας 18χρονης, μιας 42χρονης και μιας 65χρονης γυναίκας. Ο ίδιος ο 31χρονος μάλιστα ομολόγησε τις πράξεις του και αναγνωρίστηκε από τα θύματά του.
Οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση κάνουν λόγο για περισσότερες από 10 ασέλγειες σε βάρος γυναικών. Για τον λόγο αυτό, με σχετική εισαγγελική διάταξη, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του, προκειμένου να αναγνωριστεί από τα θύματά του.

Ελεύθεροι οι 35 του ΠΑΜΕ κατέρρευσε το κατηγορήτηριο Βρούτση!

Αναβολή για τις 12 Φεβρουαρίου - Ελεύθεροι οι 35 του ΠΑΜΕ

Κ α τ έ ρ ρ ε υ σ ε  το  κατηγορητήριο  Βρούτση!
Οι 35  συλληφθέντες του ΠΑΜΕ  αφέθηκαν  ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ  και  θα  δικασθούν στις  12 Φεβρουαρίου, στο Μονομελές Πλημ/κείο , για μια  .. αστεία  και  ... σχεδόν άγνωστη  κατηγορία  , δηλαδή αυτήν της "παράνομης παρουσίας σε δημόσιο χώρο"!!!
Αστεία πράγματα.
Και τι θα πει τώρα ο Βρούτσης , που  χθες  τρόμαξε  από την...παρουσία - και όχι Εισβολή-  35 συνταξιούχων  στον 8ο όροφο , και όχι στο ...γραφείο του;


Ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας Αμβρόσιος εξίσωσε τον χουντικό Ντερτιλή με τον Κολοκοτρώνη!!!!



Κηδεύθηκε  πριν από λίγο από το Α΄ Κοιμητήριο Αθηνών   ο  χουντικός  Ντερτιλής (φωτο κάτω)  .
Από τους επικήδειους "ξεχώρισε" αυτός του  Δεσπότη  Αιγιαλείας  ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ   Λενή   , που παλιότερα  ύμνησε και τους  ...βασανιστές της Χούντας.

  • Σήμερα, ο  Αμβρόσιος Λενής  έφθασε  στο σημείο να ...εξισώσει  τον αμετανόητο  χουντικό Ντερτιλή με  τον  Θεόδωρο Κολοκοτρώνη !!! 
Μα  δεν ντρέπεται;

Τι ψυχή θα παραδώσει;.

Είπε , μεταξκύ άλλων , αδιάντροπα:
  • * "στη φυλακή ο Κολοκοτρώνης...
  • * στη φυλακή κι εσύ γενναίε  σ τ ρ α τ η γ έ " !!!
Είπε  κι αυτό  ...ο  Αμβρόσιος ,δηλαδή πως ο Ντερτιλής  , στην Κύπρο,  έστειλε  στη θάλασσα  τους Τούρκους  εισβολείς.
Μα  αφού τους ...έπνιξε στη  θάλασσα ,πως  αυτοί οι "πνιγμένοι" κατέχουν  έως και σήμερα τη μισή Κύπρο;

Τα "ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΝΕΑ" στη ναζιστική ΚΑΤΟΧΗ

Η εφημερίδα "Τα ΝΕΑ" έχει σίγουρα μεγάλη ... διαδρομή.
Τόσο μεγάλη,που στο  ....διάβα  της , έκοψε τη λέξη ..."ΑΘΗΝΑΙΚΑ" και έμεινε  ... κολοβή !

Γιατί ως "ΑΘΗΝΑΙΚΑ  ΝΕΑ"  κυκλοφορούσε  επί ναζιστικής ΚΑΤΟΧΗΣ.

΄Ετερον ουδέν , τουλάχιστον σήμερα...

Ο εισαγγελέας ουσιαστικά αθωώνει τους 35 του ΠΑΜΕ για τις ... ζημιές στο γραφείο του Βρούτση !!!

Στα δικαστήρια  (στην πρώην Ευελπίδων)  από τις  9  το  πρωί οι  35 συλληφθέντες - μέλη του ΠΑΜΕ   για  τα  χθεσινά επεισόδια  έξω από τα γραφείο του  περίφημου υπουργού  Εργασίας (!)  Γιάννη  Βρούτση  (σ.σ. η φωτο  από το zougla.gr)..
Πριν από λίγο ο εισαγγελέας  τόνισε ,πως ΔΕΝ προκύπτει αν  κάποιος ή και οι  35  ευθύνονται  για τις "ζημιές  στο γραφείο του υπουργού... 
Και τι θα πουν  σήμερα ο ΣΚΑΙ  ή  η ΔΟΛιάδα εφημερίδα "Τα ΝΕΑ"; 
Οι  35 συλληφθέντες του ΠΑΜΕ αντιμετωπίζουν  ένα  νέο ...πλημμέλημα  , δηλαδή αυτό  της ...  "παράνομης κατάληψης δημόσιου χώρου" !!!

Δικαίως  η Α.Παπαρήγα διερωτήθηκε  δημοσίως  , έξω  από τη  δικαστική αίθουσα , ΑΝ αποτελεί  αδίκημα  το να πάνε  κάποιοι  συνάνθρωποί  μας ΕΞΩ από το γραφείο ΥΠΟΥΡΓΟΥ και να ΖΗΤΗΣΟΥΝ να τον συναντήσουν ...

H εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” μετωπικά κατά του ΚΚΕ !!!




Αυτήν την φωτογραφία ΔΕΝ θα  τη δείτε στα "ΝΕΑ"...
Αγοράζοντας σήμερα την γνωστή εφημερίδα του πολιτικά αμαρτωλού ΔΟΛ, “Τα ΝΕΑ”, μένεις έκπληκτος από την μετωπική ΕΠΙΘΕΣΗ του κατά των συνδικαλιστών ή αν θέλετε διαμαρτυρόμενων υπό την ομπρέλα του ΠΑΜΕ , δηλαδή του ισχυρού βραχίονα του ΚΚΕ.
΄Επεσε “το ξύλο της αρκούδας” και η εφημερίδα “Τα ΝΕΑ” στην 1η σελίδα ΔΕΝ έχει ένα ... κειμενάκι ή έστω μία μικρούλα φωτογραφία από τη βαρβαρότητα των ΜΑΤατζήδων!!
  • Τέτοια αντικειμενικότητα και τήρηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας!!! Να τους δώσουμε και παράσημο ... Αυτό που ξέρετε...
΄Εχει όμως ως βασικό θέμα την ...Αλέκα(Παπαρήγα) επάνω σε ένα τρακτέρ και τίτλο του κειμένου:”Η επιστροφή της Αλέκας”!!!

Και πας στη 2η σελίδα όπου ο τίτλος είναι “Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους” .
Κι όπως ερμηνεύει:
  • Το Κομμουνιστικό Κόμμα δίνει ξανά δυναμικό «παρών» σε μπλόκα και καταλήψεις με στόχο την κυβέρνηση αλλά και τον διεμβολισμό του ΣΥΡΙΖΑ..”
Και η επόμενη σελίδα στο ...ΚΚΕ αναφέρεται.

Και το “κλου” από τον “Νεόκοπο” , δηλαδή το “βαρύ πυροβολικό” της εφημερίδας , που γράφει:
Κύριε Διευθυντά,
Τι Αλέκα,
τι Αλέξης . . .
Με τιμή
Νεόκοπος
Δηλαδή η εφημερίδα “Τα ΝΕΑ” μας λέει πως ο Μεγάλος ΕΧΘΡΟΣ είναι το ΚΚΕ και γι΄αυτό πρέπει να επιβληθεί ...ο Νόμος και η Τάξη...

Στον ΔΟΛ φαίνεται δεν έχουν ...μνήμη .
Φαίνεται , πως ξέχασαν τα Ιουλιανά ...

Και κάτι άλλο , λες και είχαν σκοπό να τσακίσουν και τον ...ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε ένα ...φύλλο (δηλαδή το σημερινό) :
  • στη σελίδα 5 δημοσιεύουν μεγάλο ρεπορτάζ για τον ΣΥΡΙΖΑ , δηλαδή κατά του ...Αλέξη Τσίπρα . Βάζουν δυο φωτογραφίες , του Τσίπρα και του Λαφαζάνη, στο ΙΔΙΟ μέγεθος παρακαλώ , και τίτλο του κειμένου “Υψηλοί τόνοι για τη στροφή Τσίπρα¨!
  • Μα μέχρι ..προχθές ο Λαφαζάνης αποτελούσε ...κόκκινο πανί για την ΔΟΛιάδα...Τι άλλαξε και του βάζουν μεγάλη φωτογραφία και τον Δέχονται ως ΙΣΑΞΙΟ αντίπαλο του Αλέξη;
Αυτά είναι τα ,...μυστήρια του ΔΟΛ.

Νόμπελ ΑΝΤΟΧΗΣ να δοθεί στους ΕΛΛΗΝΕΣ, προτείνει Αμερικανός χρηματιστής

 
Αμερικανός χρηματιστής: «Στους Ελληνες αξίζει βραβείο Νόμπελ για την αντοχή τους»
«Για το ό,τι οι Ελληνες άντεξαν μέχρι τώρα, ήδη τους αξίζει σχεδόν το Βραβείο Νόμπελ», τονίζει ο γνωστός Αμερικανός χρηματιστής και επικεφαλής της American Heritage Management Corporation Χάικο Τίμε.
Σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ», επισημαίνει:
  • «Μόνο με μια διαγραφή χρέους και μάλιστα πολύ ακραία, μπορεί να εξυγιανθεί η χώρα». Σημειώνει, πως μέχρι τώρα αποφεύχθηκε αυτό το βήμα, διότι θα αφορούσε και τις δυτικές τράπεζες!
Όπως συμπληρώνει, σύμφωνα με το ΑΠΕ, οι δισταγμοί των κρατών στοιχίζουν χρήματα που στην περίπτωση της Ελλάδας το κόστος είναι έως και μισό τρισεκατομμύριο, ενώ πριν από μερικά χρόνια σίγουρα θα αρκούσαν μόνον 50 δισεκατομμύρια, διότι δεν θα είχαν εισβάλλει οι κερδοσκόποι .
Για  την ..αντοχή των Ελλήνων  μέχρι τώρα, ήδη τους αξίζει σχεδόν το Βραβείο Νόμπελ.
 
Πηγή: iefimerida.gr 

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Σε απεργιακό κλοιό αύριο η χώρα !


Πανελλαδικό απεργιακό μπλάκ άουτ την Πέμπτη



 
Ημέρα κινητοποιήσεων  αύριο , Πέμπτη...
- Στην Αθήνα ακινητοποιημένα θα μείνουν τα αστικά  λεωφορεία, τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός.
-με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα νοσοκομεία, τα κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ, τα θεραπευτήρια χρόνιων παθήσεων και οι Υπηρεσίες Πρόνοιας
- Σε 48ωρη προειδοποιητική επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ προχωρούν από αύριο  οι συμβεβλημένοι με τον οργανισμό γιατροί.
- η ΑΔΕΔΥ   έχει κηρύξει στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του ωραρίου προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους εργαζόμενους, να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο.
- Εικοσιτετράωρη απεργία για αυριο έχει κηρύξει και η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, διαμαρτυρόμενη για την πολιτική επιστράτευση των εργαζομένων στο Μετρό 
-Δεμένα τα πλοία Πέμπτη και Παρασκευή
- :στους δρόμους θα βρίσκονται και οι αγρότες της Βοιωτίας που αποφάσισαν να συγκεντρωθούν με τα τρακτέρ τους το πρωί της Πέμπτης στον Ορχομενό και το μεσημέρι να κατευθυνθούν προς το Κάστρο Βοιωτίας

Τα ΜΑΤ έδειραν συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και συνέλαβαν 35 !!!

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 35 προσαγωγές για την κατάληψη στο Υπ. Εργασίας

"Νόμος και Τάξη" (!!!)  από  άνδρες  των ΜΑΤ σε βάρος  συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ  που έκαναν  ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΑΗΨΗ   του  γραφείου  του  υπουργού Εργασίας )(!) .   Τελικά  συνέλαβαν 35  μέλη του ΠΑΜΕ .

΄Οπως  αναφέρει το ethnos.gr  "Τέσσερις διαδηλωτές μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού καθώς και ένας ηλικιωμένος που αισθάνθηκε δυσφορία. Ο ένας από τους τραυματίες εισήχθη στο νοσοκομείο με απώλεια συνείδησης ενω οι υπόλοιποι σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου δεν φέρουν σοβαρά τραύματα.

Η κατάληψη ξεκίνησε από περίπου 40 μέλη του ΠΑΜΕ που προχώρησαν στις 10:30 το πρωί,
 σε συμβολική κατάληψη του 8ου ορόφου ζητώντας να συναντηθούν με τον Υπουργό προκειμένου να του εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για τις χθεσινές του δηλώσεις, (ότι η κοινωνική ασφάλιση δομήθηκε σε πελατειακές σχέσεις).
Ο κ. Βρούτσης δεν βρισκόταν εκείνη την ώρα στο γραφείο του. Ετσι οι διαδηλωτές παρέμειναν
εκεί παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, για περίπου δύο ώρες, προτού τελικά αποχωρήσουν.
Κατά την έξοδό τους βρέθηκαν αντιμέτωποι με δυνάμεις των ΜΑΤ, έξω από την είσοδο του υπουργείου, στην οδό Σταδίου, όπου εν τω μεταξύ είχαν συγκεντρωθεί και άλλα μέλη του ΠΑΜΕ.
Τα ΜΑΤ σχημάτισαν κλοιό γύρω από τους διαδηλωτές και προχώρησαν -εντελώς αναίτια κατά
τους διαδηλωτές- σε χρήση χημικών. Ακολούθησαν προσαγωγές.
Ομάδα διαδηλωτών προσπάθησε να εμποδίσει το λεωφορείο με τους προσαχθέντες να αποχωρήσει, κάνοντας αλυσίδα γύρω από το μπροστινό μέρος του οχήματος, το οποίο τελικά αποχώρησε μετά από νέα επέμβαση των ΜΑΤ.
Ακολούθησε πορεία προς τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών από διαδηλωτές του ΠΑΜΕ σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους προσαχθέντες συναδέλφους τους. Στις 7.20 περίπου 800 άτομα παρέμεναν συγκενρωμένα έξω από τη ΓΑΔΑ και το ρεύμα της λεωφόρου Αλεξάνδρας προς την Πατησίων παρέμενε κλειστό
Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 35 προσαγωγές για την κατάληψη στο Υπ. Εργασίας
Έξω και γύρω από το υπουργείο Εργασίας παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ πριν από λίγο δόθηκαν στην κυκλοφορία οι οδοί Σταδίου και Πεσμαζόγλου.
Κεδίκογλου: Δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά
«Τέτοιου είδους φαινόμενα δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά από την κυβέρνηση» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σχολιάζοντας την εισβολή στο υπουργείο Εργασίας.
Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 35 προσαγωγές για την κατάληψη στο Υπ. Εργασίας
Παράλληλα τόνισε ότι η βία σε κάθε της μορφή πρέπει να αποδοκιμάζεται όχι μόνο στα λόγια αλλά και έμπρακτα και πως η επιδρομή στο γραφείου του κ. Βρούτση και οι υλικές καταστροφές και οι απειλές εναντίον του, είναι πρακτικές που στοχεύουν να δυναμιτίσουν το πολιτικό κλίμα σε μια πολύ κρίσιμη εποχή για τη χώρα.
«Οσοι υιοθετούν πρακτικές βίας στα πλαίσια ανταγωνισμών εξτρεμισμού βρίσκουν απέναντί τους την κοινωνία που αντιλαμβάνεται πλήρως τα κίνητρά τους» πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Για ενέργειες που «τραυματίζουν τη Δημοκρατία και υπονομεύουν τις θυσίες των Ελλήνων» έκανε λόγο ο Γ. Βρούτσης, αναφερόμενος στα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Εργασίας.
«Η οργανωμένη επιδρομή και η προσπάθεια κατάληψης του υπουργείου Εργασίας με χρήση βίας, δεν δίνει λύση στα προβλήματα των εργαζομένων. Οι προπηλακισμοί και οι καταστροφές στη δημόσια περιουσία μόνο θλίψη προκαλούν», σημείωσε ο υπουργός Εργασίας.
Εξέφρασε παράλληλα τη λύπη του για το γεγονός ότι «κάποιοι, με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων, στήνουν σκηνικό έντασης και βίας».
«Ας γνωρίζουν, όμως, ότι τέτοιες πρακτικές είναι καταδικασμένες στη συνείδηση του ελληνικού λαού και στρέφονται εναντίον της ίδιας της κοινωνίας», κατέληξε.
Για «νέο όργιο κυβερνητικής καταστολής σήμερα στο κέντρο της Αθήνας με τη χρήση βίας, χημικών και προσαγωγών από τις αστυνομικές δυνάμεις σε βάρος βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ, αλλά και εργαζομένων στα πεντάμηνα του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:
«Ο κυβερνητικός αυταρχικός κατήφορος της τρικομματικής κυβέρνησης (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) έφτασε σε τέτοιο σημείο, ώστε να ασκηθεί αστυνομική βία και σε βάρος των παριστάμενων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Καραγιαννίδη Χρήστου και Μπάρκα Κώστα, παρότι δήλωσαν την ιδιότητά τους, και του μέλους του τμήματος εργατικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μάρκου Μπασιούκα. Είναι φανερό πλέον ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η αριστερά και το εργατικό κίνημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ζητά την άμεση απελευθέρωση όλων των προσαχθέντων συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και καλεί το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα με ενωτικούς, μαζικούς και μαχητικούς αγώνες να βάλει ένα τέλος όχι μόνο στις αυταρχικές αντιδημοκρατικές πρακτικές της κυβέρνησης αλλά και στις μνημονιακές πολιτικές και στην κυβέρνηση που τις εφαρμόζει».
Αγρια επίθεση κατά δεκάδων συνδικαλιστικών εργατικών σωματείων, καταλογίζει στην κυβέρνηση το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του: «Αντί να απολογηθεί ο υπουργός Εργασίας για τις προσβλητικές δηλώσεις και την προκλητική πολιτική του απάντησε με την ωμή βία των ΜΑΤ, τους τραυματισμούς και με συλλήψεις και προσαγωγές (...) Είναι βαθιά νυχτωμένοι η κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν, αν νομίζουν ότι μπορούν με την ωμή βία να τρομοκρατήσουν το εργατικό ταξικό κίνημα» καταλήγει η ανακοίνωση.
Στο θέμα παρενέβη με δηλώσεις της και η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία σημείωσε: «Ένα πράγμα μόνο ζητάμε από τον υπουργό Εργασίας. Να φέρει το βίντεο, να το φέρει εδώ, στην πλατεία Συντάγματος, να το δώσει στα κανάλια με τις καταστροφές που τάχα έκαναν οι εκπρόσωποι του συνδικαλιστικού κινήματος που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν, και δικαίως, για προκλητικές δηλώσεις που πραγματικά ξεσηκώνουν. Να μας δείξει το βίντεο. Ποιες είναι οι καταστροφές. Πήγαν 40 άτομα, πρόσωπο με πρόσωπο, συνδικαλιστές εκπρόσωποι οργανώσεων, τι να κάνουν; Να καταστρέψουν τα γραφεία; Να καταστρέψουν τα κομπιούτερ; Να δείρουν τον υπουργό; Είναι αστεία πράγματα αυτά. Και βεβαίως, όταν ένας υπουργός κάνει προκλητικές δηλώσεις έχουν δικαίωμα την επόμενη μέρα, οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων να πάνε και να διαμαρτυρηθούν. Αυτό και μόνο έγινε και τίποτα άλλο. Να μας δείξει το βίντεο. Όχι να το γυρίσει τώρα το βράδυ ή αύριο το πρωί. Και δεν πιστεύω ότι δεν έχει τη δυνατότητα να δείξει το βίντεο ή δεν ξέρω, η αστυνομία, οτιδήποτε. Να δείξουν τις καταστροφές. Όπως έχουν κάνει σε άλλες περιπτώσεις».
Πηγή:  ethnos.gr

Το ΠΑΜΕ κατηγορεί τον ΣΚΑΪ για «ταξικό μίσος» και «κατασκευασμένες φωτογραφίες»!!!

Το ΠΑΜΕ κατηγορεί τον ΣΚΑΪ για «ταξικό μίσος» και «κατασκευασμένες φωτογραφίες»

Σφοδρότατη   επίθεση  κατά του  ΣΚΑΪ εξαπέλυσε το ΠΑΜΕ, αναφορικά με την ειδησεογραφική κάλυψη απο πλευράς του σταθμού, των γεγονότων που έλαβαν χώρα σήμερα στο υπουργείο Εργασίας.
 Το ΠΑΜΕ κάνει λόγο για "ταξικό μίσος  του ΣΚΑΙ" στο ΠΑΜΕ ,και τον  καταγγέλλει  για "κατασκευασμένες φωτογραφίες απ΄ το γραφείο δήθεν του υπουργού Εργασίας" !
Και που είναι κι  εκείνο το ρημάδι  ΕΣΡ για  να .... πάρει θέση;  
Δηλαδή ,επιτρέπεται ένας  Σταθμός -  εν προκειμένω ο ΣΚΑΙ, όπως καταγγέλλει το ΠΑΜΕ - να  στήνει τέτοια προβοκάτσια  και να  μην κουνιέται ούτε η ουρά του  αλόγου...
Η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ  για το σταθμό του Αλαφούζου:
  • «Ο σταθμός του Αλαφούζου (ΣΚΑΪ) εκδηλώνοντας για μια ακόμα φορά το ταξικό του μίσος στο ΠΑΜΕ και στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και προκειμένου να πείσει για το πόσο καλά έκαναν τα ΜΑΤ και συνέλαβαν και χτύπησαν τους εκπροσώπους των συνδικάτων, επανέλαβε για μια ακόμα φορά τον εαυτό του.
  • »Ανέβασε στην ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο κατασκευασμένες φωτογραφίες απ΄ το γραφείο δήθεν του υπουργού Εργασίας με πεταμένα χαρτιά και έπιπλα, για να πείσει για το βανδαλισμό των εκπροσώπων του ΠΑΜΕ και των συνδικάτων. 
  • Καλή η προσπάθεια και αντάξια της ιστορίας τους, αλλά τέτοιες προβοκάτσιες έχει αντιμετωπίσει και άλλες και από πιο ικανούς το ταξικό κίνημα»

Πηγή: iefimerida.gr