Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Χρόνια Πολλά και αγωνιστικά για να σωθούμε από την οικονομική Κατοχή



Χρόνια Πολλά.

Καλή Χρονιά.

Το 2014 να είναι έτος  αγώνων για να  βγούμε  από την Οικονομική Κατοχή

                                             Οι Τιποτένιοι

H ιατρός Ελένη Αντωνιάδου τιμήθηκε ως γυναίκα της χρονιάς στην Αγγλία


ΒΙΝΤΕΟ-Γυναίκα της χρονιάς η Ελληνίδα της NASA



Ύψιστη διάκριση για την Ελένη Αντωνιάδου, την Ελληνίδα επιστήμονα, που τιμήθηκε ως γυναίκα της χρονιάς στην Αγγλία για την μεταμόσχευση τεχνητής τραχείας
Η 25χρονη επιστήμονας, που είναι και μέλος της NASA, ειδικεύεται στην αναγεννητική ιατρική, και συγκεκριμένα στην χρήση βλαστοκυττάρων που θα επιτρέψουν μελλοντικά την ολοκλήρωση μεταμοσχεύσεων χωρίς δότη.
Tο βίντεο του Alpha :

Ο μιζαδόρος Α. Κάντας ...κάτι σαν ευεργέτης στην Παιδεία και την Υγεία!



Το  2013 φεύγει,με  τον μιζαδόρο Α. Κάϊντα να  αναδεικνύεται κάτι  σαν... Ευεργέτης  της Ελλάδας  στους τομείς της Παιδείας και της Υγείας !!!

Το λέει  εμμέσως το Γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα, που  ανακοίνωσε τα εξής:
  • «Σε ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος έχει ήδη κατατεθεί ποσό 7,039 εκατ. ευρώ που αποτελεί προϊόν εγκληματικών ενεργειών κατά του Ελληνικού Δημοσίου.
  • Κάτι τέτοιο συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
  • Ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας ανακοίνωσε ότι με απόφαση της Κυβέρνησης το ποσό αυτό θα διατεθεί για τις ανάγκες του χώρου της υγείας και της παιδείας.»
Αυτά  είναι από τις ...μίζες !

Αυτός είναι ο παιδόφιλος του Βύρωνα




Δόθηκαν  δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 53χρονου, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στις 19/12  σε καφετέρια στο Βύρωνα, τη στιγμή που «κατέβαζε» υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.
Πρόκειται για τον Παππά Μιχαήλ του Γεωργίου και της Δωροθέας, που γεννήθηκε στις 23.08.1960 στο Βόλο .

Ο 53χρονος είχε εντοπιστείύστερα από διαδικτυακή έρευνα. Προκειμένου να αποφύγει τον εντοπισμό του, μετακινούταν σε διαφορετικά, κάθε φορά, καταστήματα–καφετέριες και συνδεόταν στο διαδίκτυο από την ασύρματη σύνδεση κάθε καταστήματος.



Ο Παπούλιας μας ...προϊδεάζει πως "περνάμε, πλέον, σε μια κατάσταση αυστηρών ελέγχων.."!!!.



Μας  θυμήθηκε   ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας...
Μας  θυμήθηκε στο  ...πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.
Για να  μας πει πως το 2013 θα είναι «η τελευταία χρονιά ύφεσης και τόσο δύσκολης δοκιμασίας για την ελληνική κοινωνία» ....
Εως εδώ καλά .
Αλλά σπεύδει να μας ...προϊδεάσει ,πως μας  περιμένουν  και χειρότερα , χωρίς  εμφανή παρουσία της Τρόίκας!
Κι αυτό, δηλαδή , είναι  καλό;
Είπε:
  • «η θετική προοπτική που ήδη διαφαίνεται, είναι ότι τελειώνει η εποχή της Τρόικας όπως την ξέρουμε και μεταβαίνουμε σε μια κατάσταση αυστηρών ελέγχων που όμως δεν θα έχουν χαρακτηριστικά εμμονών αλλά θα υπόκεινται σε θεσμικούς ορθολογικούς κανόνες».
Τι Γιάννης , τι Γιαννάκης ,κύριε πρόεδρε.

Ποιητικό Ημερολόγιο 2014 από τις εκδόσεις "ΙΩΛΚΟΣ"


Ο Γιάννης Κορίδης
Πιστό στις αρχές της παράδοσης και τις απαιτήσεις του αναγνωστικού κοινού κυκλοφόρησε, για δέκατη ένατη συνεχόμενη χρονιά, το Ποιητικό Ημερολόγιο με επιμέλεια-ανθολόγηση του Γιάννη Κορίδη. 
Κοσμείται με 4 έργα του Παναγιώτη Στάθη.

Κάθε μέρα (ολοσέλιδη) περιέχει τις απαραίτητες ημερολογιακές πληροφορίες και ένα αντιπροσωπευτικό ποίημα.
Ανθολογούνται ποιήματα όλων των τάσεων και όλων των εποχών, από την αρχαιότητα έως τις ημέρες μας, από τον Σιμωνίδη τον Κείο στον Σολωμό, από τον Κ. Π. Καβάφη στον Νικηφόρο Βρεττάκο.
Περιέχει ακόμα ποιήματα επετειακά, ποιήματα για καθημερινή ανάγνωση.

Το Ποιητικό Ημερολόγιο είναι μια καινούργια ανθολογία ποίησης που κυκλοφορεί κάθε χρόνο.
Δεν επαναλαμβάνονται τα ίδια ποιήματα και δεν προβάλλονται μόνο κλασικοί δημιουργοί, αλλά και σύγχρονα ονόματα που επιβεβαιώνουν την εξελικτική πορεία της ελληνικής Ποίησης.
Σελίδες: 392 - Σκληρό εξώφυλλο | Τιμή: 15,00 ευρώ | ISBN: 978-960-426-758-3

Πηγή:  www.iolcos.gr.
{Ιωλκός Εκδόσεις  ( Ανδρέου Μεταξά 12 | Αθήνα 106 81,τηλ. 210-33.04.111 | fax 210-33.04.211 | email: iolkosgr@otenet.gr }
-

Πρωθυπουργός Νίκος Πλαστήρας «Η Ελλάδα πεινάει κι εμένα θα μου βάλετε τηλέφωνο;»



Τα επαναλαμβανόμενα σκάνδαλα των τελευταίων ημερών -μίζες στα εξοπλιστικά, θέμα Λιάπη και «δωράκια» Τομπούλογλου- φέρνουν στη μνήμη έργα και ημέρες άλλων εποχών και κυρίως το παράδειγμα ενός ΄Ελληνα πρωθυπουργού που πέθανε πάμφτωχος.Κι αυτός  ήταν ο Ν. Πλαστήρας, τον οποίο  δεν  προβάλλουν τα προσκυνημένα  ΜΜΕ.
Ο Πλαστήρας ήταν άρρωστος –έπασχε από φυματίωση – κι έμενε σ' ένα μικρό σπιτάκι στο Μετς, κοντά στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Του πρότειναν να του βάλουν ένα τηλέφωνο δίπλα στο κρεβάτι, αλλά αυτός αρνήθηκε λέγοντας: 
  • «Μα τι λέτε; Η Ελλάδα πένεται κι εμένα θα μου βάλετε τηλέφωνο;». 
Πολλές φορές με τρόπο έστελνε και αγόραζαν ψωμί, ελιές και λίγη φέτα... Τότε οι γύρω του, του υπενθύμιζαν ότι είχε ανάγκη καλύτερου φαγητού λόγω της αρρώστιας κι εκείνος με απλότητα τους απαντούσε: «Τι κάνω... σκάβω για να καλοτρώγω;».

Ο Δημήτρης Λαμπράκης «δώρισε» κάποια στιγμή στον Πλαστήρα ένα ωραίο χρυσό στυλό κι αφού ο στρατηγός κάλεσε τον φίλο του Ανδρέα του λέει:
  • Εγώ δεν βάζω χρυσές υπογραφές. Μου φτάνει το στυλουδάκι μου. Να το στείλεις πίσω.
  •  – Μα θα προσβληθεί...
  •  – Δεν πειράζει... Ας μου κόψει το νερό από το κτήμα. Δεν θέλω δώρα Ανδρέα. Γιατί τα δώρα φέρνουν και αντίδωρα!

Το 1952, πρωθυπουργός ο Πλαστήρας ήταν κατάκοιτος από την αρρώστια που τον βασάνιζε, όταν μία μέρα δέχθηκε την επίσκεψη της Βασίλισσας Φρειδερίκης.
Μπαίνοντας εκείνη στο λιτό ενοικιαζόμενο διαμέρισμά του, εξεπλάγη όταν είδε τον πρωθυπουργό να χρησιμοποιεί ράντζο για τον ύπνο του, και τον ρώτησε με οικειότητα:
  •  «Νίκο, γιατί το κάνεις αυτό;» και η απάντηση ήρθε αφοπλιστική.
  • «Συνήθισα, Μεγαλειοτάτη, το ράντζο από το στρατό και δεν μπορώ να το αποχωριστώ...».

  • Ο στρατηγός Νικόλαος Σαμψών, φίλος του Πλαστήρα, σε επιστολή του περιγράφει, το παρακάτω: «Όταν πέθανε ο Πλαστήρας δεν άφησε πίσω του σπίτι, ακίνητα ή καταθέσεις σε τράπεζες.
Η κληρονομιά που άφησε στην ορφανή προσφυγοπούλα ψυχοκόρη του, ήταν :216 δρχ., ένα δεκαδόλλαρο και μια λακωνική προφορική διαθήκη: «Όλα για την Ελλάδα!». 

Πηγή ypogeia-drasi και defencnenet.gr


Κυβερνητικά καραγκιοζιλίκια : έδωσαν παράταση μιας ημέρας για τα τέλη κυκλοφορίας ,που έλεγαν πως ΔΕΝ θα έδιναν!....



Πριν  από λίγα  λεπτά της ώρας  το  ανεγκέφαλο και εκδικητικό  υπουργείο Οικονομικών έδωσε παράταση για την καταβολή τελών κυκλοφορίας και  την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου.
΄Εδωσαν  παράταση μιας ημέρας !!!
΄Εχουν και θράσος  .Στην σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν επί λέξει: :
  •  "είναι πραγματικά αξιέπαινη η προσέλευση των πολιτών στα σημεία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας. 
  • Ευχαριστούμε πολύ όσους ήδη ανταποκρίθηκαν έγκαιρα και με συνέπεια στην υποχρέωσή τους. 
  • Επειδή η προσέλευση παραμένει πολύ υψηλή και προς διευκόλυνση των πολιτών την ημέρα της παραμονής του νέου, έτους η εμπρόθεσμη πληρωμή θα μπορεί να γίνεται μέχρι και την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014"!
Τι καραγκιοζιλίκια  είναι αυτά , ρε ;
Αλλά  υπάρχει  κι άλλο ...κωμικό :

  • αφού οι Εφορίες  θα είναι ...κλειστές , ΠΩΣ  λίγοι  υπάλληλοι  θα μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τόσες  χιλιάδες  φορολογούμενους;
Αυτό κι αν  είναι  ιστορία  για αγρίους...

Ο Μίκης Θεοδωράκης επέστρεψε στο σπίτι του ...


Πρωτοχρονιά στο σπίτι του θα κάνει ο μεγάλος  Μίκης Θεοδωράκης, που ταλαιπωρήθηκε  τελευταία  από μία  επιδείνωση της υγείας του.
 Ο 88χρονος συνθέτης πήρε χθες ( Δευτέρα )  εξιτήριο  από το Ιατρικό Κέντρο,στο οποίο  νοσηλευόταν την τελευταία εβδομάδα
με λοίμωξη του κατώτερου αναπνευστικού.

Μίκη Χρόνια Πολλά .

Το ανίκανο κωλοκράτος ΘΑ ελέγξει σε ... 5,5 αιώνες τις υποθέσεις παράνομων εμβασμάτων στο εξωτερικό ,που έκαναν διαπρεπείς Ελληναράδες !...

Φαντασθείτε την ...ταχύτητα με την οποία  δουλεύει - και μας  δουλεύει - το κωλοκράτος : 
  • σε δύο χρόνια ελέγχθηκαν .... 44 περιπτώσεις παράνομων  εμβασμάτων  στο εξωτερικό  που έκαναν  σπουδαίοι (!)   Ελληναράδες στην  τριετία 2009 – 2011!! Που προτίμησαν  να  βγάλουν το νόμιμο ή - κυρίως- το κατάμαυρο  χρήμα  στο εξωτερικό !
Ελέχθηκαν  εφέτος  .. .44 περιπτώσεις  .
 Κι έρχεται ο Θεοχάρης  και σου λέει , πως ...υπάρχει πρόοδος  σε σχέση με πέρυσι που  ελέγχθιηκαν μόνο  2-3 περιπτώσεις! Τι να του πεις.
Αλλά  ας πάρουμε  ως βάση  της  κουβέντας  μας  την  ...φετινή επιτυχία των  44 περιπτώσεων.
  • Για να  ελεγχθούν  αυτές οι  24.710  υποθέσεις χρειάζονται περίπου 550 χρόνια.Η αλλιώς  ...μισή χιλιετία ή  πεντέμισι αιώνες !!
 Το θέμα  ανέδειξε  και πολύ καλά  η  εφημερίδα των Συντακτών .

Πηγή:efsyn.gr

Πέθανε ο Ηλίας Λαλαούνης ,κορυφαίος χρυσοχόος,που αναβίωσε το αρχαίο ελληνικό κόσμημα



Η είδηση του θανάτου του μαθεύτηκε σήμερα λόγω του ότι η οικογένειά του ήθελε να κρατήσει το πένθος της και την κηδεία σε αυστηρά κλειστό κύκλο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα».
Έφυγε από την ζωή πριν από λίγες ημέρες, σε ηλικία 93 ετών,

Ο Ηλίας Λαλαούνης γεννήθηκε το 1920 στην Αθήνα. Έχοντας εργαστεί στην οικογενειακή επιχείρηση για πολλά χρόνια, το 1968 ίδρυσε τη δική του εταιρεία που σήμερα ονομάζεται Greek Gold-Ilias Lalaounis S.A.
Άνοιξε υποκαταστήματα σε ελληνικά νησιά, ενώ γρήγορα επεκτάθηκε σε πρωτεύουσες της Ευρώπης όπως το Παρίσι, τη Ζυρίχη, τη Γενεύη, το Λονδίνο και πόλεις σε όλο τον κόσμο όπως τη Νέα Υόρκη, το Τόκιο και το Χόνγκ Κόνγκ.

Πήρε πολλά βραβεία για την δουλειά του, με ύψιστη τιμή αυτή της Γαλλικής Ακαδημίας Καλών Τεχνών, ως το μοναδικό μέλος - κοσμηματοποιός που έχει εκλεγεί ποτέ.
- Ξεκίνησε τη καριέρα του αναλαμβάνοντας την οικογενειακή επιχείρηση «Ζολώτα» στις αρχές της δεκαετίας του '40.
- Στη δεκαετία του ΄50 η ιδέα του να αναβιώσει το αρχαίο ελληνικό κόσμημα γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Οι ιστορικές γνώσεις του Λαλαούνη και η ικανότητά του να εμβαθύνει στις πηγές της τέχνης και την ιστορία των πρώιμων πολιτισμών, τον οδήγησαν σε έναν αριθμό «αρχαιολογικών» συλλογών εμπνευσμένων από διάφορους πολιτισμούς της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής.

  • Το Βυζάντιο και η Αρχαία Ελλάδα υπήρξαν σταθερή πηγή αναφοράς και έμπνευσης.
Σήμερα, στο εκσυγχρονισμένο εργοστάσιο ,που ιδρύθηκε το 1993, τα κοσμήματα σχεδιάζονται και παράγονται για τα επώνυμα καταστήματα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Την επιχείρηση και το Μουσείο έχουν αναλάβει οι τέσσερις κόρες του Ηλία Λαλαούνη, Kατερίνη, Δήμητρα, Μαρία και Ιωάννα που απέκτησε από την πολυαγαπημένη του σύζυγο Λίλα.
Πηγή:ethnos.gr

Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή έλαβε ο Δ. Παπαχρήστος ,που κατηγορείται για δωροδοκία ξέπλυμα βρώμικου χρήματος..


Προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή ζήτησε έλαβε από τον ανακριτή Διαφθοράς Σπύρο Γεωργουλέα ο 78χρονος Δημήτρης Παπαχρήστος, εκπρόσωπος γερμανικής εταιρείας που προμήθευσε το υπουργείο 'Αμυνας  24 αυτοκινούμενα πυροβόλα όπλα.
Ο Δημήτρης Παπαχρήστος, όπως αναφέρουν οι συνήγοροι του, δηλώνει ότι είναι στη διάθεση των αρχών και ότι θα εισφέρει στην ανάκριση όσα στοιχεία γνωρίζει για την υπόθεση. Τονίζεται, ωστόσο, από την υπεράσπιση του, ότι ο 78χρονος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, μεταξύ των οποίων και αμνησία.
Τον  Παπαχρήστο κατονόμασε στην απολογία του ο Α.Κάντας , και του έδωσε μίζα 750 χιλιάδων ευρώ .
Η εν λόγω σύμβαση υπεγράφη στις 5/7/2001 επί θητείας Τσοχατζόπουλου στο ΥΕΘΑ μεταξύ δημοσίου και εταιρείας KRAUUS - MAFFEI WEGMANN έναντι τιμήματος ύψους 195.709.774 εκατ. ευρώ.
Οι κατηγορίες για την υπόθεση αφορούν ενεργητική δωροδοκία κατά του δημοσίου, παθητική δωροδοκία κατά του δημοσίου και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Καλύτερα τα νέα για τον Σουμάχερ, σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

Ελαφρά βελτίωση παρουσίασε  η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, μετά την επέμβαση για τη μείωση της ενδοκρανιακής πίεσης στην οποία υποβλήθηκε προχθές (Κυριακή), σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν.

Η νέα εξέταση έδειξε, ότι η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη σε σχέση με χθες,
 ωστόσο δεν είναι εκτός κινδύνου, επισημαίνουν οι γιατροί.

Πήγε στην Εφορία με το άλογό του για να παραδώσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου


Ωραίος ο  τύπος. 
Μας  άρεσε.
Μιλάμε  για τον κ. Γιώργο Πανουτσόπουλο από τη Μαραθιά της Αμαλιάδας .
Πήγε  στη ΔΟΥ Αμαλιάδας να παραδώσει τις  πινακίδες του αυτοκινήτου του , καβάλα στ΄ άλογό του !!
Οπως γράφει το protinews.gr η παρουσία του προκάλεσε ... ενθουσιασμό ,αλλά και γέλια. 

Σ.σ. δεν πιστεύουμε ο Στουρνάρας  να  ...σκαρφιστεί και ...πινακίδες κυκλοφορίας  για το άλογο;

Η Κούβα στη νέα εποχή




Τα γεγονότα... σαν σήμερα
Σαν σήμερα, στις 31 Δεκεμβρίου 1958
γράφεται Ιστορία  στην Κούβα .
Γιατί ο δικτάτορας Μπατίστα αναγκάζεται 
να εγκαταλείψει την Αβάνα ,
και ουσιαστικά η Κούβα μπαίνει σε μια νέα εποχή
υπό την καθοδήγηση του Φιντέλ Κάστρο.
(στη φωτό ο Κάστρο με τον Τσε ).

΄Εργα ζωγραφικής που έκλεψαν οι Ναζί , κοσμούν το γερμανικό κοινοβούλιο !!!


Θέλουν ν΄ αποτινάξουν από πάνω  τους τα εγκλήματα των  Ναζί , αλλά  τα βρίσκουν  ακόμη  μπροστά τους . 
Και το τελευταίο: τα βρίσκουν  ακόμη και στο ...Γερμανικό Κοινοβούλιο!
Πρόκειται  για την ελαιογραφία του Georg Waltenberger (1905) «Ο Καγκελάριος Bülow σε ομιλία του στο Ράιχσταγκ», που είχαν  αρπάξει οι Ναζί   - μαζί με  εκατοντάδες  άλλα  έργα ζωγραφικής ,και  συνδέονται με την οικογένεια Γκέρλιτ του Μονάχου, στο σπίτι των οποίων βρέθηκαν νωρίτερα μέσα στο χρόνο 1.402 πίνακες διάσημων καλλιτεχνών.. Αυτό το αποκάλυψε  χθες  Δευτέρα η  εφημερίδα Bild, 
Αυτό το αρνήθηκε   πεισματικά το Γερμανικό κοινοβούλιο.
Ένας ιστορικός τέχνης αναγνώρισε αυτόν τον πίνακα, καθώς και μια λιθογραφία του Λόβις Κόριντ με τίτλο «Δρόμος στην Κόνιγκσμπέργκ», του 1918, πως έχουν κλαπεί ή έχουν πουληθεί υπό πίεση.

Το δεύτερο έργο λέγεται ότι προέρχεται από την συλλογή Γκέρλιτ – ένα σημαντικό μέρος της οποίας βρέθηκε σε διαμέρισμα στο Μόναχο τον Φεβρουάριο του 2012 του Κορνέλιου Γκέρλιτ, του γιου ενός εμπόρου έργων τέχνης στους Ναζί και κατασχέθηκαν από τις αρχές.

Ο πατέρας του, Χίλντεμπραντ Γκέρλιτ, ήταν έμπορος έργων τέχνης, επιφορτισμένος από τον Αδόλφο Χίτλερ να αγοράζει πίνακες της λεγόμενης «εκφυλισμένης» τέχνης από όλη τη χώρα και να τα πουλά στο εξωτερικό, προκειμένου να απαλλαγεί το Ράιχ από την κακή επιρροή της και να κερδίσουν χρήματα. Τα έργα τέχνης που πωλούσε προέρχονταν από ιδιώτες και μουσεία.
Μετά τον πόλεμο, ο Γκέρλιτ είχε δηλώσει πως η συλλογή του είχε καταστραφεί, αλλά πάνω από 1.000 έργα βρέθηκαν νωρίτερα μέσα στο χρόνο στο διαμέρισμα του γιου του. Πολλά από αυτά αποτελούν αντικείμενο αιτήσεων επιστροφής.
Τέλος, πριν από τέσσερα χρόνια η Bundestag έπρεπε να επιστρέψει τον πίνακα του Franz von Lenbach «Ο Μπίσμαρκ με ένα καπέλο» όταν οι κληρονόμοι των θυμάτων των Ναζί απέδειξαν ότι είχε κλαπεί.

"Περιμενάκιας" το νέο ...επάγγελμα στην Ελλάδα


ΒΙΝΤΕΟ-Ουρές για να πληρώσουν τα τέλη

Τις  ...ατελείωτες  ουρές  έξω  από Εφορίες  αλλά και Τράπεζες  τις είδαμε  ειδικά  αυτό  το 48ωρο. Και  συνεχίζονται.
΄Ενα "ενδιαφέρον"  στοιχείο όμως  που έχει  σχέση μ΄αυτό το φαινόμενο και τον  .."πολυπράγμονα"  ΄Ελληνα .
Έφτιαξε  νέο επάγγελμα , αυτό του ... "περιμενάκια"!!!!
Ο ...επαγγελματίας "περιμενάκιας" μπαίνει στην ουρά της Εφορίας   για εσένα  , κι όταν πλησιάζει η στιγμή να  φθάσεις  στο γκισέ  σε καλεί  τηλεφωνικά να  ρθεις για να παραστείς  αυτοπροσώπως  για την υπόθεσή σου.
Εσύ κέρδισες  κανένα  2ωρο- 3ωρο  από  την ταλαιπωρία,κι ο "περιμενάκιας"  βγάζει ένα  δεκάευρο , αναλόγως   και της ...συμφωνίας που κάνατε μαζί του !!!
Αθάνατη Ελλάδα!

Ο Μ.Λιάπης «Μας διέσυρε, ρέπει προς το έγκλημα...»

Ο Μ. Λιάπης κατά την προσαγωγή του στο δικαστήριο την ημέρα σύλληψής του

Εισαγγελικός κεραυνός  για τον πρώην υπουργό Μεταφορών  Μιχάλη  Λιάπη
  • «Μας διέσυρε, ρέπει προς το έγκλημα...» .
Τρομερό "κατηγορώ" ...
Αλλά  φαίνεται έπεσε  "εις  ώτα μη ακουόντων" , για  να δικαιωθεί - όπως φαίνεται - ο εισαγγελέας.
Γιατί  αν υπήρχε  τσίπα  φιλότιμου ο κανακάρης των Καραμανλήδων θα  είχε τρέξει να  κρυφτεί  σε μία  τρύπα, σε μία σπηλιά , και να μην  ξαναβγεί  στην κοινωνία...
Που  τέτοια  πράγματα...

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή τεσσάρων ετών στον Μ. Λιάπη για τις πλαστές πινακίδες στο πολυτελές τζιπ του

Ο μεγαλοσυνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ Ρίζος Ρίζος βγαίνει στη... σύνταξη !

Βγαίνει στη... σύνταξη!

Θα πείτε  :παραμονή Πρωτοχρονιάς κι ασχολείσθε  με  τον μεγαλοσυνδικαλιστή  της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Ρίζο  Ρίζο , που  από ...σήμερα  ...βγαίνει στη σύνταξη; 
Αναφερόμαστε  σ΄αυτόν  γιατί ΔΕΝ  είναι  απλώς ένας  συνδικαλιστής...
΄Ηταν  στελεχάρα  της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, και εσχάτως  έγιναν άλλα..αποκαλυπτήρια  και ήδη  κατηγορείται  για ...ξέπλυμα μαύρου  χρήματος!!!
Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκάλυψε το «Εθνος της Κυριακής», ο Ρίζος Ρίζος βρέθηκε από την Αρχή για την Καταπολέμηση του Μαύρου Χρήματος να διαθέτει μαζί με τις κόρες του σε δύο λογαριασμούς της offshore εταιρείας του (!)  το ποσό των.... 750.547 ευρώ.
Ο επί 23 χρόνια συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ και μέχρι το 2011 οργανωτικός ή γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για απάτη, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου 1608 περί καταχραστών του Δημοσίου για τις επιχορηγήσεις που έδινε η ΔΕΗ στο συνδικάτο και τις οποίες συνδικαλιστές ξόδευαν σε πολυδάπανα ταξίδια στο εξωτερικό και στην πολυτελή φιλοξενία ξένων συναδέλφων τους...
Και  να σημειώσουμε , ότι κι αυτός  ανήκει στον λεγόμενο ...προοδευτικό χώρο : " ήταν στέλεχος  του ΣΥΡΙΖΑ , από τον οποίο διεγράφη προ διετίας.
Και πάμε  στο σήμερα:Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Εθνους», το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στη ΔΕΗ υπέβαλε χθες την παραίτησή του για... συνταξιοδοτικούς λόγους! Σημειωτέον ότι ο Ρ. Ρίζος συμπλήρωσε 41 χρόνια υπηρεσίας στη ΔΕΗ και έτσι, σε ηλικία 60 ετών, θα αρχίσει να εισπράττει τη σύνταξή του...

Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι η 13χρονη Σταυρούλα Τσαλακίδου

Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι αναδείχθηκε η 13χρονη Σταυρούλα Τσαλακίδου


Ο θηλυκός Κασπάροβ είναι... Ελληνίδα, είναι 13 ετών, λέγεται Σταυρούλα Τσαλακίδου και πριν από λίγες ημέρες αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο σκάκι και συγκεκριμένα στην κατηγορία U14.

  • Επειτα από 14 χρόνια, η Ελλάδα βρίσκεται ξανά στην κορυφή σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση και η μικρή Καβαλιώτισσα πήρε το... στέμμα με το σπαθί της.
  • Το 1999 στο Ερεβάν της Αρμενίας η Μαρία Κουβάτσου έκανε για πρώτη φορά πραγματικότητα το όνειρο πολλών Ελλήνων και Ελληνίδων που παίζουν κορυφαίο σκάκι με διεθνείς επιτυχίες. Εγινε παγκόσμια πρωταθλήτρια στις σκακίστριες μέχρι 20 ετών.

Το Σάββατο το απόγευμα η ταλαντούχα σκακίστρια του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας, Σταυρούλα Τσολακίδου, ολοκλήρωσε το παγκόσμιο πρωτάθλημα που παίχτηκε στο Αλ Αϊν των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με 9 βαθμούς σε 11 αγώνες (8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα).

Συγκέντρωσε τόσους βαθμούς όσους ακριβώς χρειαζόταν για να αφήσει πίσω της την Ουζμπέκα Αμπντουσατόροβα, που έκανε επίσης 9 βαθμούς αλλά βγήκε 2η με το κριτήριο ισοβαθμίας, και άλλες 124 αθλήτριες από 63 χώρες!

Πηγή: iefimerida.gr 

Καίγεται η Αυστραλία , όπου η θερμοκρασία ξεπέρασε τους.... 48 βαθμούς στη μια άκρη της ενώ στα ΒΔ της πλήττεται από τον κυκλώνα Κριστίν !!!



Ακραία καιρικά φαινόμενα πλήττουν την Αυστραλία παραμονή πρωτοχρονιάς.

Η πολιτεία του Κουίνσλαντ «ψήνεται» με θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών Κελσίου εδώ και μέρες. ΄Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ, η υψηλότερη θερμοκρασία καταγράφτηκε στην κωμόπολη Μάιλς όπου ο υδράργυρος έφτασε τους 48. 3 βαθμούς Κελσίου !!!
Σε πολλές άλλες περιοχές η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 42 και 45 βαθμών και σύμφωνα με τη Μετεωρολογική ο καύσωνας θα συνεχιστεί και στις επόμενες ήμέρες.

Την ίδια στιγμή, στην άλλη άκρη της χώρας, στις ακτές της Δυτικής Αυστραλίας, μαίνεται ο κυκλώνας Κριστίν.,που "τρέχε" με ταχύτητα τουλάχιστον 170 χλμ. την ώρα., προκαλώντας  σημαντικές  ζημιές.



Σε εξευτελίζουν στις απίστευτες ουρές και θα .. στα πάρουν


ΒΙΝΤΕΟ-Ουρές για να πληρώσουν τα τέλη


Και πάλι Ουρές από τα ξημερώματα έξω από εφορίες και τράπεζες, για να προλάβουν οι πολίτες να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας ή να παραδώσουν πινακίδες κυκλοφορίας  των αυτοικινήτων τους  αφού  δεν μπορούν να  .πληρώσουν...
Ουρέδς  στη  χώρα  που  από αύριο  αναλαμβάνει  την .Προεδρία της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης. 
Θα ήταν  καλό την ημέρα   της επίσημης  ανάληψης , στις 8 Ιανουαρίου,  να  ξεκινήσουν τις  εκδηλώσεις μ΄ένα  φιλμάκι  από τις Ουρές  σε  Εφορίες και Τράπεζες...
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Αρχιεπίσκοπος: Ο Χριστός γεννήθηκε ως πρόσφυγας και έζησε ως ξένος


Αρχιεπίσκοπος: Ο Χριστός γεννήθηκε ως πρόσφυγας, έζησε ως ξένος
Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο γεύμα σε ανήλικους μετανάστες 
Παιδιά από διαφορετικές χώρες υποδέχθηκε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και συνομίλησε μαζί τους κατά τη διάρκεια γεύματος τη Δευτέρα.

Ο Αρχιεπίσκοπος  άκουσε τις προσωπικές ιστορίες που του είπαν οι ανήλικοι ασυνόδευτοι μετανάστες του ξενώνα «Εστία» της ΜΚΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ζήτησε να μάθει για τα όνειρα τους και τους στόχους τους.

«Σκοπός της Εκκλησίας και σήμερα είναι να στηρίζει τον άνθρωπο» είπε ο κ. Ιερώνυμος. «Και ο Χριστός βεβαίως δεν κάνει διακρίσεις. Ο ξένος, ο πλησίον στον οποίο αναφέρεται ο Χριστός, δεν είναι μόνον ο ομόθρησκος, ο συμπατριώτης, αλλά και αυτός που είναι εντελώς διαφορετικός, αυτός που έχει διαφορετικά πιστεύω, έχει διαφορετική θρησκεία, ακολουθεί διαφορετική ιδεολογία, έχει διαφορετικό χρώμα από μας και ανήκει σε διαφορετική εθνότητα».

Στην διάρκεια του γεύματος ο Αρχιεπίσκοπος συζήτησε εκτενώς με τα παιδιά και το προσωπικό υπογραμμίζοντας ότι «ο Χριστός γεννήθηκε ως πρόσφυγας, έζησε ως ξένος, μάς δίδαξε με την παραβολή του Καλού Σαμαρείτου την αγάπη για τον διπλανό μας που ταυτίζεται με τον ξένο και μας διαβεβαίωσε ότι η στάση μας απέναντί τους είναι αποφασιστικής σημασίας κριτήριο για τη δικαίωση και σωτηρία μας. Ο ίδιος ο Θεός ταυτίζεται με το πρόσωπο του ξένου! λέγοντας "Ξένος ήμην και συνηγάγετέ με", "εφ' όσον εποιήσατε ενί τούτων των αδελφών μου των ελαχίστων, εμοί εποιήσατε"».

Ο Αρχιεπίσκοπος διαβεβαίωσε τα παιδιά και το προσωπικό του ξενώνα ότι «η Εκκλησία θέλει την πνευματική καλλιέργεια του ανθρώπου, την ανάπτυξή του, αλλά είναι και συμπαραστάτης στις δυσκολίες του. Θέλει να στηρίξει την ψυχή μας, να μας ενδυναμώσει, ώστε να πατάμε στα πόδια μας και βέβαια, όταν έχουμε πρόβλημα στέκεται πλάι μας».
Πηγή: in.gr

Η Ιταλίδα καλλονή Selvaggia Lucarelli , μια από τις πιο σέξι δημοσιογράφους του πλανήτη


 

Το όνομά της εμφανίστηκε σε λήμμα της wikipedia πριν 17 ώρες και κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου σε πολλά σαιτ που χρήζουν την Selvaggia Lucarelli ως την πιο σέξι δημοσιογράφο του κόσμου.Η 39χρονη Selvaggia έκανε το ντεμπούτο της το 1998 ως ηθοποιός δίπλα σε κωμικούς όπως ο Αντόνιο Τζουλιάνι και ο Μαξ Γκιούστι και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό το 2002 χάρη στο προσωπικό της μπλογκ, το οποίο της χάρισε τη θέση του σχολιαστή σε πολυάριθμα τηλεοπτικά προγράμματα. Πλέον ασχολείται με το ραδιόφωνο και είναι συγγραφέας του βιβλίου «Keep», που δημοσιεύθηκε το 2009 από τον Arnoldo Mondadori Editore.
Όσον αφορά πάντως τη δημοσιογραφική πορεία της, φαίνεται πως ξέρει να σαγηνεύει την τηλεοπτική κάμερα αποτελώντας άξια αντίπαλο της Sara Carbonero. Με το μπρίο της και το sexy βλέμμα της ερίζει για το στέμμα της πιο hot δημοσιογράφου όλου του κόσμου.




Πηγή: iefimerida.gr 

Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ είναι ο Στέφανος Μιχαλάκος του ΠΑΣΟΚ ,τον οποίο ο Τομπούλογλου εμπλέκει στη μίζα !!!

Ποιος είναι ο γιατρός Στέφανος Μιχαλάκος του ΠΑΣΟΚ που εμπλέκει ο Τομπούλογλου στις μίζες

Το γιατρό Στέφανο Μιχαλάκο που σήμερα είναι τομεάρχης Υγείας του ΠΑΣΟΚ και στελεχάρα του κόμματος, εμπλέκει στην υπόθεση με τις μίζες  ο κατηγορούμενος για εκβιασμό και δωροδοκία Χάρης Τομπούλογλου.
Σύμφωνα με βίντεο που υπάρχει στη δικογραφία, ο Χ. Τομπούλογλου στις 9 Δεκεμβρίου σε συνάντησή του με τον ενδιάμεσο καταγράφηκε να λέει: 

  • "Πρέπει να έχω μία οριστική απάντηση από αυτούς. Και αν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα λεφτά σε εμένα και τον Μιχαλάκο θα τους δώσω και άλλες δουλειές».
Εν τω μεταξύ ο Μιχαλάκος μιλώντας στον ΣΚΑΪ ισχυρίσθηκε : 

  • «δεν είχα ανάμιξη στο σχέδιο του Τομπούλογλου. Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί με ενέπλεξε, το έκανε ίσως για ενίσχυση. Σε εμένα δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα γραφής».
     Ποιος είναι ο γιατρός Στέφανος Μιχαλάκος
Ο Στέφανος Μιχαλάκος που πριν από περίπου ένα χρόνο εξελέγη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, είχε διατελέσει και γενικός γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης το 2009. Παράλληλα ο κ. Μιχαλάκος ήταν διευθυντής του Τμήματος Αύξησης και Ανάπτυξης στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Είχε διατελέσει πρόεδρος του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πειραιά, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της UNICEF, ενώ την περίοδο 2002-2004 διετέλεσε σύμβουλος του υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Στεφανή.
Πηγή: iefimerida.gr

Ο Άδωνις έφθασε στο σημείο ν΄αλλάξει ... φύλο στον ΄Αγγλο υπουργό Υγείας!...


Ο Άδωνις Γεωργιάδης όχι μόνο άλλαξε φύλο στον Άγγλο υπουργό Υγείας, αλλά ανέφερε ότι του...είχε  δώσει και  συγχαρητήρια  στο Συμβούλιο για τις Μεταρυθμίσεις , και πως τον είχε καλέσει να συναντηθούν!
Ο Α. Γεωργιάδης πόσταρε στο Twitter ότι η υπουργός Υγείας της Αγγλίας του έδωσε συγχαρητήρια και τον κάλεσε να συναντηθούν στο Λονδίνο.
 Έλα μου όμως που πρόκειται για άνδρα και όχι για γυναίκα. 
Ο  Άγγλος ομόλογος του λέγεται Τζέρεμι Χάντ.

Κάτω από το ποστ του Άδωνι Γεωργιάδη έσπευσε να σχολιάσει ένας χρήστης του Twitter και να τον διορθώσει λέγοντας του ότι έκανε λάθος...
koolnews.gr

Ο Τζήμερος κατέθεσε τις πινακίδες "λόγω ηλιθιότητας του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης"!...

Ανάμεσα στους χιλιάδες πολίτες που σπεύδουν να καταθέσουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους και ο ...πρώην πρόεδρος της «Δημιουργίας Τώρα», Θάνος Τζήμερος, ο οποίος όμως δικαιολόγησε και εγγράφως τους λόγους για τους οποίους καταθέτει τις πινακίδες του αυτοκινήτου. Και ο λόγος όπως βλέπετε είναι πραγματικά αφοπλιστικός...

Δείτε την εικόνα (αριστερά επάνω)...

koolnews.gr

Εισαγγελέας: ο Λιάπης είναι επικίνδυνος με ροπή στο έγκλημα


ΒΙΝΤΕΟ-Εισαγγελέας: Ο Λιάπης είναι επικίνδυνος με ροπή στο έγκλημα

Επικίνδυνο και με ροπή προς το έγκλημα χαρακτήρισε ο Εισαγγελέας τον πρώην υπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Λιάπη και τόνισε ότι ενήργησε με δόλο, έχοντας σχεδιάσει σε ήρεμη ψυχική κατάσταση την πράξη του.

 Ο συνήγορος υπεράσπισης σημείωσε ότι ο κ. Λιάπης ενήργησε από απερισκεψία και ανοησία.
Δείτε το βίντεο από τη ΔΤ



Τα βρήκε σκούρα ο Ερντογάν , και θέλει να τον ξελασπώσει ο Νταβούτογλου, καλώντας σε ...διάλογο τον πανίσχυρο ιμάμη Γκιουλέν



Μπορεί ο Ταγίπ Ερντογάν  να  το παίζει  σκληρό ...λιοντάρι  ,αλλά η καρδούλα του  γνωρίζει τι τον περιμένει. Ακόμη και ...γέφυρες προς το  στρατό έστησε  , αλλά δεν του βγήκαν.
Και τώρα  έρχεται ο ΥΠΕΞ Νταβούτογλου  , σε ...ηπιότερους  τόνους  και  στο πνεύμα  του ...διαλόγου ,  για  να βρεθεί λύση "εκτόνωσης" της μεγάλης  κρίσης.
Με διάθεση να εξομαλύνει την κατάσταση ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον πανίσχυρο ιμάμη, Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος - κατά τον Σουλτάνο  Ερντογάν- φέρεται να βρίσκεται πίσω από το ξέσπασμα της υπόθεσης διαφθοράς που συγκλονίζει την Τουρκία και απειλεί την κυβέρνηση, ο Νταβούτογλου κάλεσε σε διάλογο τον εδρεύοντα στις ΗΠΑ Τούρκο κληρικό.

Όπως αναφέρει η Hurriyet ο υπουργός κάλεσε το κίνημα του Γκιουλέν, Χιζμέτ, να βρεθεί διέξοδος στην πολιτική κρίση μέσω εποικοδομητικού διαλόγου και μίας στρατηγικής ματιάς στον ορίζοντα.
  • «Θα έπρεπε να χτίζουμε διάλογο αντί για εμπόδια. Υπάρχει τρόπος για να βγούμε από αυτή την κρίση, ας κάνουμε διάλογο. Για αυτό το λόγο ο Ερντογάν κάλεσε τον Γκιουλέν στην Τουρκία», δήλωσε σε συνέντευξή του ο Νταβούτογλου.
Όλα αυτά, βέβαια, με τον ίδιο τον Γκιουλέν να αρνείται την οποιαδήποτε ανάμειξή του στην υπόθεση ενώ σε κείμενό του που ανήρτησε στην ιστοσελίδα του, αναφέρεται στην κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία κάνοντας λόγο για σκοτεινή περίοδο, ενώ προέβλεψε ότι το έθνος σύντομα θα βρεθεί σε ένα μονοπάτι ανακούφισης.


Süddeutsche Zeitung: Νέο σκάνδαλο Siemens ,οι αποκαλύψεις στην υπόθεση Κάντα


Süddeutsche Zeitung: Νέο σκάνδαλο Siemens οι αποκαλύψεις στη υπόθεση Κάντα

Nέο ρεπορτάζ για το σκάνδαλο με τις μίζες που φέρονται να κατέβαλαν γερμανικές εταιρείες προς διάφορους ΄Ελληνες  λαδιάρηδες για τα εξοπλιστικά προγράμματα - όπως αυτές αποκαλύπτονται από την εξέλιξη της υπόθεσης του Αντώνη Κάντα - φιλοξενεί στις σελίδες της η εφημερίδα  Süddeutsche Zeitung.

Οπως αναμεταδίδει η Deutsche Welle, ο τίτλος της εφημερίδας του Μονάχου είναι: «Ενα σακ βουαγιάζ γεμάτο χαρτονομίσματα» και αναφέρεται στις αποκαλύψεις που έκανε ο πρώην αναπληρωτής Διευθυντής Εξοπλισμών Αντώνιος Κάντας στις ελληνικές εισαγγελικές Αρχές.

Όπως παρατηρεί το ρεπορτάζ της Süddeutsche Zeitung, «οι κατηγορίες εναντίον γερμανικών εταιρειών εξοπλισμού για μίζες θυμίζουν εν μέρει το σκάνδαλο Siemens. Η Rheinmetall AG και άλλοι κατασκευαστές όπλων απειλούνται στη Γερμανία με σκληρές ποινές και απαιτήσεις της Αθήνας για καταβολή αποζημιώσεων».

Το δημοσίευμα υπενθυμίζει ότι το σκάνδαλο είχε κοστίσει στη Siemens 270 εκατ. ευρώ για αποζημιώσεις και ο γερμανικός κολοσσός αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη.

Στο ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας επισημαίνεται: «Τέτοιες πληρωμές απέχουν ακόμη πολύ στην περίπτωση των κατηγοριών που επιρρίπτει ο Κάντας στις γερμανικές εταιρίες εξοπλισμών, ωστόσο πολλά είναι πιθανά. Τις περιπτώσεις της Rheinmetall και της Atlas Elektronik από τη Βρέμη, ερευνά εδώ και καιρό η τοπική εισαγγελία. Και στην περίπτωση της Krauss-Maffei Wegmann στο Μόναχο θα μπορούσε επίσης να εμπλακεί η τοπική εισαγγελία, η οποία αντιμετωπίζει με λίγη ευαισθησία τις μεγάλες επιχειρήσεις. Οι διωκτικές Αρχές του Μονάχου θα ενδιαφερθούν σίγουρα μετά τις ημέρες των εορτών για τα πρωτόκολλα ανακρίσεων του Κάντα».
Πηγή:tanea.gr

Συνελήφθη ο Δ.Παπαχρήστος που έδωσε ...μίζα στον Κάντα για τα γερμανικκά αυτοκινούμενα πυροβόλα



Ο εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας Wegmann, Δημήτρης Παπαχρήστος, 78 χρόνων, συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας, για τις 750.000 ευρώ με τις οποίες δωροδόκησε τον Αντώνη Κάντα. Είναι ένα από τα πρόσωπα που κατονόμασε στην απολογία ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής εξοπλισμών. Σύμφωνα με πληροφορίες η απολογία Κάντα επιβεβαιώθηκε πλήρως, αφού εντοπίστηκε η οφ-σορ του Δ. Παπαχρήστου η οποία μέσω Κύπρου διοχέτευσε τη μίζα προς τον Αντώνη Κάντα στον λογαριασμό του στη τράπεζα UBP της Ζυρίχης. Η υπεράκτια εταιρεία φέρει την επωνυμία OXYLOS και εμφανίζεται να καταθέτει μέσω της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου τα πρώτα 500.000 ευρώ. Από μία άλλη εταιρεία, την GRAMON SERVICE κατατίθενται άλλα 50.000.

Δείτε τι θα πάθουν όσοι … δεν πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας …

Τρέξτε  να ...πληρώσετε τα τέλη  κυκλοφορίας στο μπαταξίδικο κράτος  ...
Γιατί  διαφορετικά  από την 1η Ιανουαρίου 
 θα  υποστείτε των παθών σας τον τάραχον , 
πως  βλέπετε  και στο βίντο!

telh1


telh
Πηγή: makeleio.gr

Ξεχάστε το ΣΥΡΙΖΑ που γνωρίζατε γιατί από μεθαύριο αλλάζει ...."όνομα" !!!

Τσίπρας: Αλλάζει όνομα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
Αυτός ο τίτλος ..πεθαίνει μεθαύριο

"΄Αλλαξε ο Μανωλιός  κι έβαλε τα ρούχα  του αλλιώς..."

Αυτό ταιριάζει  στον...ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, που ...μας κάνει έκπληξη.
Γιατί  από την 1η Ιανουαρίου (!)  θα ονομάζεται   ...ΣΥΡΙΖΑ («ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ») !!
΄Ηδη , ο Αλέξης Τσίπρας   με  επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Ε. Μεϊμαράκη τον ενημερώνει ,ότι από 1η Ιανουαρίου ο τίτλος του κόμματος αλλάζει και θα είναι «ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ», δηλαδή ...ΣΥΡΙΖΑ ,βάσει απόφασης που ελήφθη στο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος (τον περασμένο Ιούλιο).
Α, και το «έμβλημα του κόμματος :
  •  είναι πεντάκτινο κίτρινο αστέρι πίσω από τρεις κυματίζουσες σημαίες χρώματος -κατά σειρά- κόκκινο, πράσινο και μωβ, που εδράζονται στη λέξη ΣΥΡΙΖΑ»!!!

Ο μαέστρος της Φιλαρμονικής Χίου αυτοκτόνησε μέσα στο δημαρχείο



Το Δημαρχείο  της πόλης του  διάλεξε  ως τον τόπο για να  θέσει  τέρμα  στη  ζωή του   ο μαέστρος της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Χίου, Στέργιος Νεαμονιτάκης . Δηλαδή στο χώρο όπου κάνει πρόβες η ορχήστρα ( στο υπόγειο του δημαρχείου).
Ο 45χρονος αυτόχειρας, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας  απομονώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο υπόγειο του Δημαρχείου Χίου και εκεί έβαλε τέρμα στη ζωή.
Η αστυνομία δεν διαψεύδει αλλά ούτε επιβεβαιώνει την ύπαρξη ιδιόχειρου σημειώματος.
Πηγή:tanea.gr

Δύο καλάσνικωφ χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες , στο Χαλάνδρι

ΒΙΝΤΕΟ-Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για την τρομοκρατική επίθεση
Από τις εργαστηριακές εξετάσεις της αστυνομίας προέκυψε ,πως στη νυχτερινή επίθεση κατά της οικίας του Γερμανού πρεσβευτή , στο Χαλάνδρι, χρησιμοποιήθηκαν δύο  όπλα τύπου καλάσνικωφ,με τα οποία  ρίχτηκαν  670 σφαίρες!
Η εξέταση συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν το όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλη ενέργεια.
Εν  τω μεταξύ  στη βεράντα  γειτονικής οικίας  βρέθηκε  μία  από τις  σφαίρες των δραστών.

"Καμπάνα" στον Μ. Λιάπη για πλαστογραφία

Μιχάλης ο ...ταξιδευτής 

Σε  φυλάκιση  4  ετών  για  πλαστογραφία  ,  εξαγοράσιμη  έναντι  50 ευρώ  την ημέρα  επέβαλε το Β΄Μονομελές Πλημ/κείο Αθήνας  στον  πρώην  υπουργό Μεταφορών  Μιχάλη  Λιάπη. To δικαστήριο δέχθηκε όμως  η  ποινή αυτή  να έχει  ανασταλτικό χαρακτήρα  μέχρι  την  εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο.
Επίσης  τον καταδίκασε   και σε  πρόστιμο 3.000 ευρώ   για  παραβάσεις του ΚΟΚ , και διέταξε  τη  δήμευση των ...πλαστών πινακίδων .
Ο Μισέλ  Liapis δεν τίμησε με την παρουσία  του  τη Δικαιοσύνη ,χρησιθμοποιώντας  σχετικά  νομική διάταξη 

Η Ελλάδα αναστενάζει στις ...Εφορίες !


Δυο  εικόνες   από  εκατοντάδες  όμοιες  σήμερα στις Εφορίες  όπου η ...Ελλάδα αναστενάζει.
Δεν  είναι  εικόνες  που τιμούν  μία ευρωπαϊκή χώρα...
Οι περισσότεροι συνέλληνες  προσήλθαν  για να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματός τους.
Και διερωτάσαι,  και ρωτάς  τους  ανεγκέφαλους  του  υπουργείου  Οικονομικών  γιατί  δεν  προωθούν  αυτό που γίνεται  στο Βέλγιο , όπου οι πολίτες  βάζουν  σε μία  τεράστια  θ υ ρ ί δ α  της Εφορίας   τις πινακίδες  κυκλοφορίας   του οχήματος   και  φεύγουν  χωρίς  να στήνονται επί ώρες  σ΄αυτό το χάλι της  ουράς...
Και οι  αρμόδιοι  υπάλληλοι της βελγικής Εφορίας  πράττουν  τα δέοντα και σε λίγες ημέρες  ενημερώνουν  εγγράφως τον ΠΟΛΙΤΗ  για τη  διαγραφή των πινακίδων του.
Απλά πράγματα...
Λίγο  ενδιαφέρον και μυαλό  χρειάζεται.