Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ν΄αρχίσουν οι χοροί γιατί ...ΘΑ ρθουν γερμανικά κεφάλαιa , ύψους 100 εκατ. ευρώ (!) για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις από τα δισεκατομμύρια (!!!!) , που έβγαλε η Γερμανία από την' "ελληνική κρίση"...





Επεσαν οι υπογραφές για την χρηματοδότηση από την γερμανική KfW του Ελληνικού Επενδυτικού Ταμείου με 100 εκατ. ευρώ και ανοίγει.... ο δρόμος για τη σύσταση του Ταμείου Χρηματοδότησης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ως νομικού προσώπου, κάτι που θα έχει υλοποιηθεί το επόμενο 20ήμερο λέει το ethnos.gr  από το οποίο  λαμβάνουμε και τις σχετικές πληροφορίες..
Το Ταμείο θα παρέχει κεφάλαια στις ελληνικές τράπεζες για χρηματοδότηση ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) με ευνοϊκούς όρους. Επίσης, θα παρέχει κεφαλαιακή στήριξη σε ΜΜΕ συμμετέχοντας στο μετοχικό τους κεφάλαιο. Τρίτον, θα χρηματοδοτεί έργα υποδομής που δεν καλύπτονται απευθείας από τα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.
Την προσεχή εβδομάδα αναμένεται η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας για τη συμμετοχή και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων στο Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο.
  • Δηλαδή η Γερμανία,  που  έβγαλε  τόσα  ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ευρώ από την ελληνική κρίση , μας το παίζει και  ...φιλάνθρωπος με τα  ...100 εκατ. ευρώ.
Από τα ...κερδισμένα  είναι!Από τα λεφτά του  δύσμοιρου ελληνικού λαού  είναι...
Για περισσότερα στο ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου