Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Δελφινάριο η Ωραία Ελλάς ...




«κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού...
και τα μυαλά στα κάγκελα του αόρατου εχθρού... »

Από :Antinews.gr

Οι ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας είναι για ηρεμία, κατασίγαση των παθών, λίγη περίσκεψη και αποχή από το... σκληρό ροκ της πολιτικής.
Επειδή όμως έχουμε και εκλογές προς των πυλών δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη και την επικαιρότητα. Λόγω της ανακοίνωσης των ευρωψηφοδελτίων από τα κόμματα και των παρατάξεων που θα κατέβουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές κι επειδή οι «επώνυμοι» είναι πάντα το... αλάτι στα εκλογομαγειρέματα, εμείς λέμε να προτείνουμε μια σειρά από υποψήφιους.
Τα κόμματα δηλαδή μπορούν να διαλέξουν ποιους θα ρίξουν στον εκλογικό στίβο, από ένα... μπουκέτο γνωστών ηθοποιών, τραγουδιστών, ποδοσφαιριστών και άλλων διασήμων οι οποίοι ωστόσο δεν έχουν καμιά πολιτική δράση.
Είναι αυτό που λέμε οι «μαϊντανοί» που θα μπορούσαν δώσουν λίγο χρώμα στα ψηφοδέλτια, έστω κι αν δεν ξέρουν να μιλήσουν. Κάθε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη.

Έχουμε και λέμε:

Mάρκος Σεφερλής: Ο Σουλεϊμάρκ θα μπορούσε να ενταχθεί σε κάποιο κόμμα και να ασχοληθεί με θέματα εξωτερικό πολιτικής, κυρίως με τα ελληνοτουρκικά.
Παύλος Τσίμας: Γιατί καλύτερος είναι ο Θεοδωράκης; Θα μπορούσε να αναλάβει τις σχέσεις με εταιρείες, κυρίως της Γερμανίας...
Όλγα Τρέμη: Λόγω της παλιάς θητείας της στην Αριστερά και ως «ευνοούμενη» του Γρ. Φαράκου, θα μπορούσε να πάει στο ΚΚΕ, παρέα με τη Λιάνη Κανέλλη. Το πρόβλημα είναι ότι φοράει αυτά τα Βαν Κλιφ κοσμήματα που κοστίζουν καμιά 10αριά χιλιάδες το καθένα.
Γωγώ Τσαμπά: Η τρελή επιτυχία «Τα Καγκέλια» θα της εξασφάλιζε θέση στην ευρωβουλή ή ακόμη και να γίνει δήμαρχος; Θα τους... χόρευε όλους στο ταψί.
Νίκος Αναστόπουλος: Το αντίπαλον δέος του Ζαγοράκη. Ο «μουστάκιας» θα μπορούσε να γίνει δήμαρχος... Κολωνακίου αφού είναι γνωστή η αγάπη του για το Da Capo όπου και αναπτύσσει τις τεχνικές του για το ποδόσφαιρο. Ασε που σε όποια ομάδα πάει τη σώζει από τη Β’ Εθνική. Αρα θα μπορούσε κάλλιστα να πάει στο κόμμα του Καμμένου.
Απεντομώσεις, αεροψεκασμοί, εκκενώσεις βόθρων: Εδώ δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος υποψήφιος, όμως, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα μπορούσαν να κατεβάσουν ιδέες για το πώς γίνονται οι ψεκασμοί.





Γιώργος Τρομάρας:
Ο συμπαθής παλαιστής θα μπορούσε να πάει στη Χρυσή Αυγή, όχι λόγω ιδεολογίας αλλά για να τους δείξει πώς παλεύουν οι άντρες κι όχι οι... κότες που τα βάζουν με αδύναμους μέσα στη νύχτα.
Γιώργος Βασιλείου: Παλιός βουλευτή της ΝΔ, ο «αστυνόμος Θεοχάρης» θα μπορούσε να πάει στην «Ελιά» ως αντίβαρο στον Δημοσχάκη που επελέγη από τον Σαμαρά για το ευρωψηφοδέλτιο.
Γιώργος Ανατολάκης: Σίγουρος για το ψηφοδέλτιο του Μαρινάκη (συγγνώμη του Μώραλη). Ο παλιός αμυντικός του Ολυμπιακού, γνωστός για την... ευφράδειά του, έχει θητεία κοντά στον Καρατζαφέρη, επομένως είναι «ψημένος» στα πολιτικά.
Ο... Μπαλούρδος της Ελληνοφρένειας: Είναι ο γνωστός αστυνομικός με τη μάσκα που θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Γιατί καλύτερος είναι ο... Χαζόπουλος στη σάτιρα;
Τζακ Νίκολσον: Θα τον κάνουμε μεταγραφή από τις ΗΠΑ και από το ρόλο του στη «Λάμψη». Έχει τόσους παλαβούς η Βουλή, ο αυθεντικός δεν θα εκλεγεί;
Νικολά Μαδούρο: Θα έρθει να βοηθήσει τον Αλέξη Τσίπρα στο πώς θα βουτήξει η Ελλάδα στα σκ...ά του ανύπαρκτου σοσιαλισμού. Viva Revolution θα φωνάζουν όλοι οι Ελληνες.
Τζίμης Πανούσης: Θα πάει στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ και θα φωνάζει «κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού...και τα μυαλά στα κάγκελα του αόρατου εχθρού, τα μπούτια σου Μαρία. σκοπιά ΚΨΜ αγγαρεία»...
Κοστάντσο: Όσοι είναι Ολυμπιακοί θα θυμούνται τον τερματοφύλακα που ήρθε και έτρωγε όλα τα γκολ όρθιος. Δεν ματαπέρασε τέτοια κουρέλα. Θα είναι ο εκλεκτός του Τσίπρα. Με τόσα αυτογκόλ στον ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται κι ένας τέτοιος.
Άντζελα Δημητρίου: Επιλογή του Βενιζέλου, όχι μόνο επειδή στο ΠΑΣΟΚ έχουν από παλιά μια λατρεία για τα «πολιτιστικά κέντρα». Αλλά γιατί ο Βαγγέλης πιστεύει ότι μπορεί να κάνει... come back... Έτσι του’ πανε...



Γιώργος Κουρής: Ο πρώην εκδότης της Αυριανής που τώρα έγινε Κόντρα Νιουζ, θα μπορούσε να είναι το αντίπαλον δέος του Παντελή Καψή από τις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Θάνος Ασκητής: Παλιός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να πάει ξανά εκεί ή ακόμη και στη ΝΔ. Για να μας μάθει πώς γίνεται να αντέχει κάποιος έπειτα από τρία χρόνια ατελείωτου... sex.
Τάσος Μητρόπουλος: Ο τσαμπουκάς παίκτης του Ολυμπιακού θα μπορούσε να είναι μια καλή λύση για όλους όσοι δεν σηκώνουν κουβέντα. Θα αρχίζει τις φάπες ο Ράμπο και ποιος τον τον πιάνει. Τι Κασιδιάρης και πράσινα άλογα.
Έφη Θώδη: Σε ψηφοδέλτιο μαζί με τον Ταμήλο. Για σκεφτείτε να κάνουν συνάντηση και να μιλάνε εκείνη την υπέροχη ντοπιολαλιά με τη Θώδη να τραγουδάει «Γλύκα, γλύκα, γλυκιά μου»...
Σάκης Ρουβάς: Αντίπαλος του άλλοτε μάνατζέρ του Ηλία Ψινάκη στη διεκδίκηση του δήμου Μαραθώνα: Θα έκαναν απίστευτο προεκλογικό αγώνα και οι Ρουβίτσες από κάτω θα έσκιζαν τα ρούχα τους.
Ιωάννα Λίλη: Είναι το μοντέλο και πρώην Playmate, σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκη. Από σπάσιμο θα την κατέβαζε ο ΣΥΡΙΖΑ και να δούμε ποιον θα ψήφιζαν από την οικογένεια.
Λάκης Γαβαλάς: Θα μπορούσε να τον πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ για υπεύθυνο οικονομικής πολιτικής. Γιατί οι άλλοι οικονομόλόγοι που έχει είναι καλύτεροι; Ο Γαβαλάς φούνταρε μια επιχείρηση, ο Μηλιός θέλει να φουντάρει μια χώρα.
Σκάρλετ Γιόχανσον: Τη Γιώτα Τρυγώνη διάλεξαν για το ευρωψηφοδέλτιο στη ΝΔ; Ε λοιπόν η Ελιά κάνει ρελάνς και φέρνει τη σεξοβόμβα. Για να σκάσει από τη ζήλια του και ο Μικρός Οδυσσέας που ακόμη ονειρεύεται...
Ελεωνόρα Μελέτη: Γνωστή για τις ευαισθησίες της θα μπορούσε να είναι το αντίπαλον δέος της Μαρίας Σπυράκη.


Βαγγέλης Αντώναρος: Γιατί κύριοι τον Γιώργο Κύρτσο; Καλύτερος είναι; Ο Γουλιμής της δεξιάς παράταξης θα μείνει χωρίς θώκο;
Βασίλης Τερλέγκας: Ο Πολύδωρας διάλεξε τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης γιατί να μη δώσει ευκαιρία στον παλιό συνάδελφό του (στην τραγουδιστική εννοείται);

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου