Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Ιταλός έσφαξε τη 12χρονη κόρη ,τραυμάτισε σοβαρά την 14χρονη και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει επειδή τον παράτησε η γυναίκα του


Στα πρωτοσέλιδα των ιταλικών ΜΜΕ φιγουράρει το αποτρόπαιο έγκλημα στην Κατάνια της Σικελίας. 
Ο 47χρονος Ρομπέρτο Ρούσο έσφαξε τη 12χρονη κόρη του Λάουρα την ώρα που κοιμόταν στο κρεβάτι της, ενώ επιτέθηκε με μαχαίρι και στην 14χρονη αδελφή της Μαρίκα η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ενας εκ των γιων της οικογένειας, ο 22χρονος Αντρέα, όταν αντιλήφθηκε το κακό εμπόδισε έπειτα από πάλη, τον παιδοκτόνο να συνεχίσει την αιματοχυσία. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί και ο 22χρονος, λιγότερο σοβαρά όμως από την 14χρονη αδελφή του. Ο έτερος αδελφός δεν τραυματίστηκε.

Ο Ρούσο αφότου μαχαίρωσε με κουζινομάχαιρο τις δυο του κόρες, επιχείρησε με άλλο μαχαίρι να αυτοκτονήσει καρφώνοντάς το στην κοιλιακή του χώρα. Ωστόσο, επέζησε και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Οι γιατροί, σύμφωνα με τη Repubblica, δίνουν μάχη να σταματήσουν την αιμορραγία και να τον κρατήσουν στη ζωή, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των εγκλημάτων του.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο 47χρονος ήθελε να εκδικηθεί την 43χρονη σύζυγό του που τον είχε εγκαταλείψει μερικές ημέρες πριν, πηγαίνοντας στο σπίτι των γονιών της. Το ζευγάρι αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί και η μεταξύ τους σχέση.
Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου