Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Εικόνες χάους από την καταιγίδα στην Αττική






Μεγάλης έκτασης προβλήματα προκάλεσε σήμερα (Παρασκευή)  η καταρρακτώδης  βροχή στο λεκανοπέδιο Αττικής, μετατρέποντας το  απόγευμα πολλούς κεντρικούς δρόμους κυριολεκτικά σε ποτάμια!
Τεράστιες είναι οι καταστροφές σε Νίκαια και Κοκκινιά, όπου η εικόνα μετά το πέρασμα της βροχής θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο: δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, δεκάδες Ι.Χ. παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά και στη συνέχεια στοιβάχτηκαν το ένα πάνω στο άλλο.
Στο Ιλιον σε διώροφο πάρκινγκ σουπερμάρκετ που έχει πλημμυρίσει, έχουν εγκλωβιστεί αυτοκίνητα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν και εγκλωβισμένα άτομα.
Ξεπερνούν τις 600 οι κλήσεις που έχει δεχθεί από το μεσημέρι της Παρασκευής το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για την παροχή βοήθειας σε δρόμους, σπίτια και καταστήματα που πλημμύρισαν από την καταιγίδα.

Οι περισσότερες από αυτές έγιναν από το Κερατσίνι, το Πέραμα, τη Δραπετσώνα, τη Νίκαια, το Περιστέρι, το Αιγάλεω, τον Κορυδαλλό και το Ιλιον, κατά δεύτερο λόγο την Καισαριανή και τον Βύρωνα.
Από το απόγευμα τα προβλήματα εντοπίζονταν σε Περιστέρι, Ιλιον, Αχαρνές και Μενίδι με τις περισσότερες κλήσεις να αφορούν σε αντλήσεις υδάτων.
Πηγή:tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου