Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Πήραν ...φωτιά τα social media με την κουπ του Χριστόδουλου Ξηρού , που δεν πρόλαβε να βάψει τη ρίζα...




«Βλέποντας το μαλλί του Ξηρού, είμαι βέβαιος ότι συνελήφθη με εντολή Τρύφωνα Σαμαρά», ήταν μία από τις πιο εύστοχες ατάκες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του καταζητούμενου τρομοκράτη Χριστόδουλου Ξηρού.
Εμπνευση για σατιρικές δημιουργίες και κολλάζ αποτέλεσε η εμφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού στο Διαδίκτυο. 
Χρήστης υπαινίσσεται ότι η σύλληψη οφείλεται στην αγανάκτηση του γνωστού κομμωτή Τρύφωνα Σαμαρά. 
Η μεταμφίεση του Ξηρού με το ξανθό μακρύ μαλλί αλλά και το μαύρο μούσι, ο οποίος κυκλοφορούσε το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Αναβύσσου Αττικής όπου είχε νοικιάσει σπίτι, προκάλεσε πολλά χιουμοριστικά σχόλια τόσο στο Facebook όσο και στο Twitter.Τα αντανακλαστικά όσων χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν άμεσα, καθώς οι χρήστες τον παρομοίωσαν λόγω της μεταμφίεσής του με πολλούς γνωστούς Ελληνες και ξένους. 
  • «Είναι σίγουρα ο Χριστόδουλος Ξηρός αυτός που πιάσανε και όχι ο Νίκος Χορταρέας;» ήταν μία από τις πρώτες αναρτήσεις λόγω της ομοιότητάς του με τον γνωστό αστρολόγο.
Ενας άλλος χρήστης του Facebook... προέβλεψε για το μέλλον του Ξηρού λέγοντας ότι «χαλαρά τρώει άλλη μία φορά ισόβια ο Ξηρός με αυτό το μαλλί».

Επιστρατεύοντας το χιούμορ και τη φαντασία τους, πολλοί... υπαινίχθηκαν ότι ο γνωστός κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς δεν άντεξε το χρώμα που διάλεξε ο Ξηρός στο μαλλί του και γι' αυτό κάλεσε τις Αρχές. 
  • «Καλέ, πού πάει αυτός μ΄ αυτό το μαλλί; Θα τρελαθώ! Παίρνω την αστυνομία τώρα!».


Ο Χριστόδουλος Ξηρός μοντέλο σε κουτί βαφής μαλλιών...Ενας άλλος χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναρωτήθηκε εάν ο Χριστόδουλος Ξηρός πήγε στο κομμωτήριο και ζήτησε μια βαφή και κουπ αλά Μεγκ Ράιαν για να περνάει απαρατήρητος.
  •  «Ξέρεις τι είναι να σε συλλαμβάνουν πριν προλάβεις να βάψεις ρίζα; Ο Χριστόδουλος Ξηρός ξέρει!», έγραψε κάποιος άλλος.

Το... επιτραπέζιο παιχνίδι που κυκλοφόρησε στο Ιντερνετ μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού με εννέα πρόσωπα που παραπέμπουν στην εμφάνιση του συλληφθέντος

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης προχώρησαν και σε κάποιες αποκαλύψεις για τη γιάφκα του Ξηρού στην Ανάβυσσο που θα... ζήλευαν πολλοί αστυνομικοί συντάκτες. «Στη γιάφκα του Ξηρού βρέθηκαν δύο κουτιά ξανθό πλατινέ γνωστής εταιρείας βαφής μαλλιών».

Ενας χρήστης του Τwitter προέτρεψε τον Ξηρό να αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες για το μαλλί του στην κατάθεση που θα δώσει στις Αρχές. «Στην κατάθεσή του ο Ξηρός να μην παραλείψει να δώσει και το νούμερο της βαφής».

    Τα... ντεκαπαζάδικα
«Καλή αντάμωση στα ντεκαπαζάδικα» έγραψε κάποιος παραφράζοντας τη γνωστή ρήση «καλή αντάμωση στα γουναράδικα» του Αρη Βελουχιώτη, την οποία άλλωστε είχε χρησιμοποιήσει και ο ίδιος Χριστόδουλος Ξηρός στο βίντεο που είχε δημοσιεύσει μετά την απόδρασή του.

Μετά τη σύλληψη του Ξηρού, κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο και ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με τίτλο «ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΞΗΡΟ».
Σε αυτό εμφανίζονται εννέα πρόσωπα με πανομοιότυπα χαρακτηριστικά που παραπέμπουν στο νέο λουκ του Χρ. Ξηρού, μεταξύ των οποίων ο Μπραντ Πιτ, ο Κόλιν Φάρελ από την ταινία «Αλέξανδρος», ο ηθοποιός Τζεφ Μπρίτζες ως «Big Lebowski», ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Μπράνσον και ο Παναγιώτης Τουλάτος, ο οποίος έγινε γνωστός από τις εμφανίσεις του σε βραδινές εκπομπές ντυμένος με αρχαιοελληνικό χιτώνα.

ethnos.gr , ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΒΟΛΙΑΝΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου