Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Μιλάνε και τα πληρωμένα πιστόλια της παραδημοσιογραφίας, κατά το Antinews.gr


Στην προηγούμενη  ανάρτησή μας  δημοσιεύσουμε κείμενο του  Γ.Κουρτάκη κατά του
του φιλοσαμαρικού Antinews.gr.
Το κείμενο,που ακολουθεί,  είναι η ΑΠΑΝΤΗΣΗ  του   Antinews.gr  
στον Κουρτάκη  .
Μιλάμε  για  απίστευτο  ...πόλεμο!!! Νάχουμε  κουράγιο να  τον παρακολουθούμε !!!!

Ιδού το κείμενο- απάντηση  του νεαρού  Ζήση του  Antinews.gr: 

"Τα μαντρόσκυλα, λοιπόν, μιλάνε για όλους τους άλλους, γαυγίζουν για όλους τους άλλους, αλλά δεν έχουν μιλήσει ποτέ για τον εαυτό τους. Που βρήκαν τα λεφτά για να στήσουν τις επιχειρήσεις τους; Ποιος τους πληρώνει; Ποια συμφέροντα εξυπηρετούν;
Είναι φορές που θέλεις να συγκρατηθείς όταν σου επιτίθενται τα σκουλήκια. Είναι φορές που επικρατεί η λογική για να μην ασχοληθείς με την αθλιότητα. Διότι ισχύει αυτό που λέει ο λαός «Όταν ανακατεύεις τα σκατά, βρομάνε».
Όταν, όμως, οι επιθέσεις γίνονται προσωπικές και ειδικά όταν αγγίζουν τη μνήμη ενός νεκρού τότε δεν αντέχεται η αδικία και πρέπει τουλάχιστον να απαντήσεις. Κι αυτό θα κάνουμε εμείς σήμερα μέσα από το antinews. Θα απαντήσουμε στους κοινούς συκοφάντες, στα πληρωμένα πιστόλια της παραδημοσιογραφίας, στους οσφυοκάμπτες που έμαθαν να περπατάνε στα τέσσερα και λόγω συνήθειας δε μπορούν να σηκωθούν όρθιοι.Μέσα από τη στήλη του στην εφημερίδα που διευθύνει ο μπάτλερ του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ας τον πούμε δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης, επιτέθηκε με ιταμό τρόπο κατά του antinews. 
Με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, μπλέκει δάνεια, διαφημίσεις, τη Νέα Δημοκρατία, τον Σαμαρά, χορηγίες κ.λπ. για να μας φιμώσει και να μη χτυπάμε το αφεντικούλη του. Αυτόν που είναι υπόδικος με την κατηγορία της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο. Εν πάση περιπτώσει ο Κουρτάκης αποφάσισε να ανοίξει πόλεμο με το antinews διότι προφανώς δεν αρέσει στον Μαρινάκη να του πηγαίνεις κόντρα. Δεν του αρέσει το φως αφού όλα τα κάνει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Και για τις δουλειές του χρησιμοποιεί τους «μπράβους» της δημοσιογραφίας στις εφημερίδες που πληρώνει. Ένας από αυτούς και ο Κουρτάκης για τον οποίο, όπως λέει η λαϊκή παροιμία: «Τον κ..ο βάζει ο μάγειρας, σκατά θα μαγειρέψει.»

Μας κατηγορεί ότι πήραμε δάνειο αφήνοντας υπονοούμενα για παρεμβάσεις του Σαμαρά για να δοθεί. Δεν μπήκε καν στον κόπο να ρωτήσει αν υπάρχουν υποθήκες γι’ αυτό το δάνειο κι αν εξυπηρετείται κανονικά και με αγωνία να αποπληρωθεί η δόση κάθε μήνα. Διότι ο Κουρτάκης έμαθε να μην πληρώνει τα δάνειά του ή έμαθε να παίρνει το τσεκ από το αφεντικό του κάνοντας βαθιά υπόκλιση για τη γενναιοδωρία του. Καλά λένε ότι οι Κρητικοί ή λεβέντες θα είναι ή ξεφτιλισμένοι.

Άραγε μήπως να μας απαντήσει πώς έφτιαξε τις εφημερίδες που εκδίδει; Με τίνος λεφτά έχει προσφορές που κοστίζουν εκατομμύρια; Πώς έστησε την Επένδυση και τα Παραπολιτικά με μισθούς που δεν έχουν ξανακουστεί στην πιάτσα; Πώς επιβιώνει όταν πουλάει ελάχιστα φύλλα και βάζει «καπέλο» μερικές χιλιάδες ακόμη; Γιατί δεν τολμάει να πει: «Ναι, λιμανίσια είναι τα λεφτά, με πληρώνει ο Μαρινάκης για να εκτελώ συμβόλαια που ο ίδιος δε θέλει να εμφανιστεί». Όμως, μια φορά θρασύδειλος, πάντα θρασύδειλος.

Κατηγορεί το antinews ότι παίρνει χορηγίες γιατί παρενέβη η ΝΔ για να τις πάρει. Διαφημίσεις παίρνουν όλα τα sites και οι εφημερίδες και δε χρειάζονται μεσάζοντες αλλά απλά να σε διαβάζουν οι αναγνώστες, να έχεις επισκεψιμότητα. Ο Κουρτάκης μπορεί να μας πει αν παίρνει χορηγίες με τις πλάτες του αφεντικού του;

Τέλος, απευθύνει προσωπική επίθεση και με άκρως απειλητικό τρόπο στον διαχειριστή του site, Πάνο Ζήση, αφού τον ιδρυτή του antinews δεν μπορεί πλέον να πλήξει. Λέει χαρακτηριστικά: «Ελπίζουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά και ο Πάνος Καμμένος, που γνωρίζει από την καλή και την ανάποδη τον νεότερο Ζήση και την παρέα του, θα συμβάλουν προκειμένου να ξεβρωμίσει το Διαδίκτυο κι όχι μόνο από τους κομματικούς κολαούζους,.. που το μόνο που κάνουν είναι να εκτελούν "συμβόλαια" εναντίον όσων τολμούν να ακουμπήσουν το "σύστημα Σαμαρά"».

Αυτό είναι απειλή κ. Κουρτάκη; Βάζεις τον πρωθυπουργό και τον Καμμένο να μας φρονηματίσουν από την καλή κι από την ανάποδη; Απειλές εκεί που σε παίρνει, έτερον ουδέν.

Ο βόθρος του διαδικτύου είναι το σύστημα Μαρινάκη – Κουρτάκη και της λοιπής παλιοπαρέας που εκβιάζει, υβρίζει και απειλεί. Εμείς δεν κρύψαμε ποτέ ότι στηρίζουμε τον Σαμαρά και το κάνουμε ακόμη και τώρα που η ΝΔ δεν είναι στην κυβέρνηση. Εσείς που γλείφατε πριν μερικούς μήνες τώρα τους φτύνετε; Εκεί φτάνει η λεβεντιά σας;

Η εποχή της παραδημοσιογραφίας, των πληρωμένων κονδυλοφόρων που τίγκαραν την κοιλιά τους με λιμανίσια ευρώπουλα και πολεμάνε για να μην πάνε τα αφεντικά τους φυλακή κι εκείνοι να ζητιανεύουν για κανένα ξεροκόμματο, είναι εδώ.

Τα μαντρόσκυλα έβγαλαν το φίμωτρο κι άρχισαν να γαυγίζουν. Φωνάζουν οι κλέφτες για να φοβηθούν οι νοικοκύρηδες. Είναι οι ίδιοι που πήραν εκατομμύρια ευρώ τα προηγούμενα χρόνια. Είναι οι ίδιοι που είχαν κουλουριαστεί έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, κάτω από τη νερατζιά και περίμεναν με ανοικτό το στόμα για να τους πετάξουν κανένα κοκαλάκι.

Τα μαντρόσκυλα, λοιπόν, μιλάνε για όλους τους άλλους, γαυγίζουν για όλους τους άλλους, αλλά δεν έχουν μιλήσει ποτέ για τον εαυτό τους. Που βρήκαν τα λεφτά για να στήσουν τις επιχειρήσεις τους; Ποιος τους πληρώνει; Ποια συμφέροντα εξυπηρετούν; Και γιατί ανοίγουν πόλεμο όταν ξέρουν ότι οι πόρτες των φυλακών είναι πιο κοντά απ' ότι πιστεύουν; Ποιοι είναι εν τέλει οι επιχειρηματικοί και πολιτικοί προστάτες τους;

Αλλά έτσι είναι οι... μεγάλοι δημοσιογράφοι με μεγάλα και ακριβά σπίτια στα βόρεια και νότια προάστια (τα οποία τα αγόρασαν όχι με δάνεια αλλά με... μετρητό κολλαριστό). Ενοχλούνται όταν κάποιος τους θυμίζει ότι έρπουν, αλλά δεν περπατούν.Antinews "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου