Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

"Θεέ μου" ούρλιαζαν οι επιβάτες τα τελευταία λεπτά της μοιραίας πτήσης του Airbus της Germanwings ,σύμφωνα με βίντεο που βρέθηκε μέσα στα συντρίμμια.....




Νέα διάσταση στην αεροπορική τραγωδία με το Airbus της Germanwings - αν ευσταθούν - αναμένεται να δώσουν οι ισχυρισμοί που μεταδίδουν το γαλλικό Paris Match και η γερμανική Bild ότι διαθέτουν βίντεο με τις τελευταίες δραματικές στιγμές της μοιραίας πτήσεις.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν, ακούγονται τα απεγνωσμένα ουρλιαχτά των επιβατών, ακόμη και ο ήχος από το τσεκούρι που χρησιμοποίησε ο κυβερνήτης στην προσπάθειά του να ανοίξει την πόρτα του κοκπιτ έξω από το οποίο τον είχε κλειδώσει ο συγκυβερνήτης του Αντρέας Λούμπιτς.

Το βίντεο φέρεται να τραβήχτηκε από επιβάτη που έχασε τη ζωή του στη μοιραία πτήση. Αν και το κινητό του καταστράφηκε με την συντριβή του αεροσκάφους, η κάρτα SIM στην οποία και καταγράφηκαν τα τελευταία δευτερόπλεπτα βρέθηκε μέσα στα συντρίμμια.
Οπως αναφέρουν τα δύο έντυπα, στο βίντεο περιγράφεται λεπτομερώς το χάος που επικρατούσε στο αεροσκάφος, όπου κυριαρχούν οι κραυγές αγωνίας και τα ουρλιαχτά των επιβατών, οι οποίοι ωστόσο δεν φαίνονται.
Οσο για τη φράση που κυριαρχεί; 
  • «Θεέ μου» σε διαφορετικές γλώσσες...
Και στη συνέχεια ο εφιαλτικός ήχος από το τσεκούρι με το οποίο ο πιλότος επιχείρησε να μπει στο πιλοτήριο.
Ο τραγικός επίλογος γράφεται με ένα ισχυρότερο τράνταγμα και ακόμη πιο δυνατά ουρλιαχτά... και μετά το το απόλυτο τίποτα...

Πηγή:imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου