Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Ο Καραμανλής μιλάει μόνο με τον Θεό και την Ράνια Τζίμα!



Ο Καραμανλής μιλάει μόνο με τον Θεό και την Ράνια Τζίμα


Έσπευσε να αδειάσει τον Θοδωρή Ρουσόπουλο διά μέσω της δημοσιογράφου του Mega18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 15:12
email
facebook
twitter



Ο Καραμανλής μιλάει μόνο με τον Θεό και την Ράνια Τζίμα.

Και μιλώντας με την δημοσιογράφο του Mega έφτασε στο σημείο να αδειάσει ακόμη και τον Ρουσόπουλο ο οποίος είχε πει ότι έχουν υπάρξει συνομιλίες Καραμανλή-Τσίπρα:

«Ξέρω ότι έχουν υπάρξει – είναι, άλλωστε, γνωστά και δεν λέω κάτι καινούργιο – στο παρελθόν μία-δύο επικοινωνίες και έχουν δημοσιοποιηθεί. Αυτές ξέρω. Οι όποιες επαφές έχουν κάποια πολιτικά πρόσωπα τέτοιας πολιτικής κατάταξης ή πολιτικού βεληνεκούς, για το καλό της χώρας, μόνο θετικές είναι» είπε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Βήμα FM την Πέμπτη.

Με νέες σημερινές διαρροές από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού οι οποίες διοχετεύθηκαν στη δημοσιογράφο του Mega Ράνια Τζίμα, ο Κώστας Καραμανλής «αδειάζει» τον πρώην στενό του συνεργάτη Θόδωρο Ρουσόπουλο.
Συνομιλητές του κ. Καραμανλή λένε ότι ο πρώην πρωθυπουργός επικοινώνησε μόνο μία φορά με τον κ. Τσίπρα και συγκεκριμένα στις 10 Ιουλίου. Κατά τις ίδιες πηγές, την πρωτοβουλία για την τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός ο οποίος φέρεται να είπε στον Αλέξη Τσίπρα που επρόκειτο να μεταβεί στις Βρυξέλλες για διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους: «Η χώρα βυθίζεται, πρέπει να κάνεις το χρέος σου».

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, από το περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή σχολιάζουν τις δηλώσεις Ρουσόπουλου, τονίζοντας ότι οι τηλεφωνικές επικοινωνίες έγιναν στο παρελθόν και πως οι δυο άνδρες δεν έχουν ανοιχτή γραμμή, ότι δεν βρίσκονται δηλαδή σε διαρκή επικοινωνία.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν με νόημα ότι ο Κώστας Καραμανλής παρεμβαίνει ακόμη και με απευθείας επικοινωνίες, όταν κρίνει ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες για τη χώρα, προσθέτοντας ότι αυτό που θέλησε να κάνει τότε ήταν να λειτουργήσει ο λόγος του ως αντίβαρο προς τις φωνές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αυτή του Παναγιώτη Λαφαζάνη ο οποίος εισηγούνταν ακόμη και ρήξη με την Ευρώπη.

Mε απλά λόγια μπάχαλο και ξεκατίνισμα στη χαζοΝΔ.

Το ενδιαφέρον πάντως είναι ότι ο Καραμανλής δεν διέψευσε ότι στηρίζει τον Μειμαράκη στις εκλογές της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου