Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Γυμνή ξανθιά παρουσιάστρια αντικατέστησε μελαχρινή και ...κάπως ντυμένη συνάδελφο της στην τηλεόραση της Αλβανίας !ε



Αυτή  είναι η νέα , ξανθιά  και ..ελάχιστα ντυμένη παρουσιάστρια  στην αλβανική τηλεόραση.
Στην...Πρωτοποριακή» τηλεόραση!
Το ..καλό να λέγεται !

Πρόκειται  για την Γκρέτα Χόξα ,με το γιλέκο στα αλβανικά χρώματα !
Η ξανθιά Γκρέτα Χόξα μάλιστα για την πρεμιέρα της επέλεξε ένα γιλέκο στα χρώματα της Αλβανίας, μιας και συνέπεσε με την ημέρα απελευθέρωσης της χώρας από τους ναζί.
Αντικατέστησε  την  μελαχρινή Ενκι Μπρατσάι η οποία είχε κάνει  γυμνή φωτογράφηση στο Playboy κι αυτό θεωρήθηκε υπερβολικό για τις ....ειδήσεις - Βέβαια  όσο καιρό  εκφωνούσε  τις "ειδήσεις"  με τα πλούσια  στήθη  πεταμένα έξω  ,  την  ΗΘΕΛΑΝ πολύ !

Τρεις μήνες κράτησε τη θέση της η μελαχρινή Ενκι Μπρατσάι, μέχρι που αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της και να συμφωνήσει σε γυμνή φωτογράφιση για το Playboy. Ε, αυτό δεν μπόρεσε να το αντέξει το συντηρητικό μουσουλμανικό κοινό της γείτονος και η κοπέλα απολύθηκε...

Το κανάλι όμως, «δεν τα έβαψε μαύρα» και σε καμία περίπτωση δεν έκανε... βήματα πίσω, επιστρέφοντας στις κλασικές μορφές παρουσίασης των ειδήσεων. 
Αντίθετα, προσέλαβε μια επίσης νέα, ωραία και πολύ σέξι παρουσιάστρια, που όχι μόνο λέει κι εκείνη τόπλες τις ειδήσεις, αλλά... αντικατέστησε και το σακάκι με ένα μικροσκοπικό γιλέκο, που αφήνει ακόμα λιγότερα στη φαντασία των τηλεθεατών.
Η σημερινή παρουσιάστρια ,και δεξιά η ...πρώην  
στην ...πρωτοποριακή τηλεόραση της Αλβανίας !!!

Πηγή στοιχείων και φωτο :protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου