Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Θερμή χειραψία Τσίπρα - Κοντομηνά στην παράσταση του Λ. Λαζόπουλου !


Αποτέλεσμα εικόνας για κοντομηνας με Τσιπρα


O ΒΗΜΑτοδότης *
Η καραμανλική Δεξιά συναντά... την καραμανλική Αριστερά

«Το καλό το παλικάρι»
Οχι μόνο είχε θερμή χειραψία και συνομιλία ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας με τον Δ. Κοντομηνά, επιχειρηματία που δραστηριοποιείται και στα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά του συνέστησε και τη σύντροφό του Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα, την οποία ο επιχειρηματίας δεν έτυχε, όπως της είπε, ως τώρα να γνωρίσει. 
Και όλα αυτά την ώρα που η κυβέρνηση κάνει λόγο για αδειοδοτήσεις καναλιών, για διαπλοκή και για τα «ΜΜΕ που ξεψυχούν». Και για να καταλάβετε τη διαφορά με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, η συνάντηση που είχε εν συνεχεία ο κ. Τσίπρας με τη Γιάννα Αγγελοπούλου ήταν τυπική, μια απλή χειραψία και τίποτε άλλο. Ωστόσο η Γιάννα, κατά τη λαϊκή ρήση «το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι», αφού διαπίστωσε ότι ο Πρωθυπουργός δεν είχε διάθεση για κουβέντα μαζί της, κατέφυγε στον Νο 2 της κυβέρνησης Ν. Παππά με τον οποίο έπιασε κουβέντα στο περιθώριο της δεύτερης επίσημης πρεμιέρας της παράστασης του Λάκη Λαζόπουλου «Θεέ μου, τι σου κάναμε;». Και όσοι βρέθηκαν εκείνο το βράδυ στο θέατρο Γκλόρια και μετά τα όσα είδαν και όσα άκουσαν σίγουρα θα θυμήθηκαν τους στίχους του τραγουδιού του Κώστα Μουρσελά «Ω, τι κόσμος, μπαμπά», ξέρετε αυτό με το...«ντάρι, ντάρι...» κ.τ.λ.
nnn
Γιατί όντως εκείνο το βράδυ στο θέατρο ήταν ένας παράξενος κόσμος. Μαζί με τον Πρωθυπουργό και τη σύζυγό του παρακολούθησαν την παράσταση ηθοποιοί, τηλεπερσόνες, τραγουδιστές, μοντέλες, πανελίστες, εκπομπάρχες, κοσμικοί, υπόδικοι για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, φουσκωτοί, πρώην υπουργοί, το μισό Υπουργικό Συμβούλιο μετά συζύγων και ένα σχολείο του οποίου οι πιτσιρικάδες με τη θέα του κ. Τσίπρα στο θέατρο έτρεξαν κατά πάνω του ζητώντας να βγάλουν selfie μαζί του. 
nnn
Είναι δυνατόν; θα πείτε. Ο Πρωθυπουργός να συνομιλεί με «γαλάζια» στελέχη σε μια θεατρική αίθουσα; Και όμως ήταν εκεί ο Ευρ. Στυλιανίδης, πρώην υπουργός της ΝΔ, αμετανόητος καραμανλικός («αρχηγός μου είναι ο Καραμανλής», όπως συχνά λέει), τον οποίο ο Πρωθυπουργός εντόπισε ανάμεσα στους συριζαίους και έπιασε συζήτηση μαζί του. Οχι από αυτές τις τυπικές και κοινωνικές, του τύπου «τι κάνουν τα παιδιά;», αλλά για τη γενικότερη πολιτική διεθνή κατάσταση: «Προσπαθούμε όσο μπορούμε, δύσκολη είναι η κατάσταση, αλλά το παλεύουμε» είπε στον κ. Στυλιανίδη. Ο κ. Τσίπρας φαινόταν ζορισμένος, όπως μου έλεγε ο κ. Στυλιανίδης, κυρίως από τις πιέσεις που ασκούνται από τους ξένους όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις και το Προσφυγικό. Αλλά μη νομίζετε ότι οι συριζαίοι δεν ενδιαφέρθηκαν και για τα εσωτερικά της ΝΔ, ρωτώντας τον «γαλάζιο» πρώην υπουργό ποιες είναι οι προβλέψεις του, για να εισπράξει την εξής απίστευτη απάντηση: «Θα βγάλουμε Βαγγέλη που είναι όλο μέλι...». Η συζήτηση τελείωσε εκεί και ο κ. Στυλιανίδης είχε επίσης σύντομη συνομιλία με τον Ν. Παππά, καθώς και με τη Γιάννα Αγγελοπούλου: «Αν με άκουγε ο Σαμαράς να προτείνει τη Γιάννα ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ίσως τώρα να ήταν πρωθυπουργός» ακούστηκε να λέει τις προάλλες σε ομάδα «γαλάζιων» στελεχών.
tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου