Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Σύμφωνο συμβίωσης Τσίπρα - Καραμανλή;




Ο κόσμος το’ χει τούμπανο και μεις κρυφό καμάρι
Χτες η Φώφη έκανε την ανάγκη φιλοτιμία και ομολόγησε με τη μορφή ερωτήματος το ειδύλλιο Τσίπρα και Καραμανλή. 
Βοά ο τόπος πια ότι ο κάτοικος Ραφήνας κάνει πλάτες στον Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ. Tο ομολογούν τα πρωτοπαλίκαρα του Καραμανλή και δεν βγάζουν άχνα ούτε ο ένας ούτε ο άλλος για να το διαψεύσουν.

Προφανώς η Φώφη βλέπει να έρχεται η καταστροφή της αν αποφασίσει κάτω και από την πίεση του Σουλτς να συμπράξει με το ΣΥΡΙΖΑ για να τον ξελασπώσει και αναγκάζεται να γίνει μαρτυριάρα. «Πότε επιτέλους κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσετε για τις ευθύνες της κυβέρνησης της δεξιάς από το 2004 ως το 2009; Ή ισχύει το κρυφό ειδύλλιο όπως λένε;» είπε μιλώντας στο Σπόρτινγκ.

Εντάξει ξεπερνάμε το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ της αρπαχτής και της λαμογιάς δεν δικαιούται να ομιλεί για το ποιος έχει ευθύνες για την κρίση, πολύ περισσότερο το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ του Καστελόριζου, των μυστικών συνομιλιών για τον ερχομό του ΔΝΤ και του πρώτου μνημονίου.

Από την άλλη δεν λέει κάτι καινούργιο η Φώφη. Το πράγμα είχε φανεί από την πρώτη μέρα που ο Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός και έστειλε στο προεδρικό τον Πάκη με τις ευλογίες του Καραμανλή από τη Ραφήνα.

Αλλά η ουσία παραμένει. Βοά ο τόπος για φλερτ, για ειδύλλιο για επαφές του Τσίπρα με τον Καραμανλή. Γιατί δεν τα διαψεύδουν και μάλιστα αφήνουν να τροφοδοτούνται αυτά τα σενάρια; Τι επιδιώκουν αυτή τη στιγμή και τι σχέση έχει το γεγονός ότι σε τρεις μέρες η ΝΔ θα κληθεί να ψηφίσει για το νέο της αρχηγό;

antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου