Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Ο Τσίπρας μοιάζει σε πολλά στοιχεία τον Ανδρέα Παπανδρέου, δηλώνει ο Ρουσόπουλος !




Είχαμε καιρό ν΄ακούσουμε τη  φωνούλα του 
Αργησε , αλλά φάνηκε ο πρώην  υπουργός Θοδωρής Ρουσόπουλος.Ο καραμανλικός..
Και  μιλώντας σήμερα  στο Βήμα FM  εξέφρασε  την άποψη ,
ότι ο Αλέξης Τσίπρας μοιάζει με τον Ανδρέα Παπανδρέου «τουλάχιστον ως προς το μπαλκόνι και το δημόσιο λόγο του, χωρίς τη βαρύτητα την πολιτική και την επιστημονική βαρύτητα που είχε ο Ανδρέας»
Είπε μεταξύ  άλλων :
  • «ο Τσίπρας έχει αναδειχθεί σε ηγέτη και αναδεικνύεται σταθερά, με κάθε ευκαιρία που του δίνεται. Τα κατάφερε πάρα πολύ καλά, στο παράδειγμα με τον Λαφαζάνη και τους άλλους στη διάσπαση. Το ότι έχει καταφέρει στα προεκλογικά μπαλκόνια να συνεγείρει τα πλήθη. Αυτά είναι ηγετικά χαρακτηριστικά, είναι χαρακτηριστικά ηγέτη, ενός ανθρώπου που τα αξιοποιεί αυτά και τα εκμεταλλεύεται. Ενώ οι τεχνικές δυνατότητες μπορεί να μην ήταν όταν πρωτοβγήκε τόσο φανερές, τώρα ξετυλίγονται δυνατότητες που πραγματικά εντυπωσιάζουν».
  •  «Θα έλεγα ότι σε πολλά στοιχεία, τουλάχιστον ως προς το μπαλκόνι και το δημόσιο λόγο του, μοιάζει με τον Ανδρέα Παπανδρέου, χωρίς τη βαρύτητα την πολιτική και την επιστημονική που είχε ο Ανδρέας Παπανδρέου, σε καμία περίπτωση, διότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ένας μεγάλος καθηγητής στη διακυβέρνηση. ...
  • Ενας άνθρωπος που κατάφερε σ’ αυτήν την ηλικία να γίνει αρχηγός κόμματος, να πάρει ένα κόμμα του 3% που έμπαινε-δεν έμπαινε στη Βουλή, να το φτάσει στο 35-36%, να γίνει κυβέρνηση, να καταφέρει να κερδίσει 3-4 αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις και να χτυπιέται ο άλλος με το κεφάλι του στον τοίχο και να λέει «δεν είναι δυνατόν», δεν είναι ηγετική προσωπικότητα; Ε, τι να λέμε τώρα; Στοιχειωδώς να μην έχει παρωπίδες – κι εγώ δεν είμαι στο ίδιο κόμμα με τον Τσίπρα ούτε τον ψηφίζω – θα πει τότε ότι έχει ηγετικές ικανότητες. Τελεία!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου