Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015

Πακιστανοί και Μαροκινοί παράνομοι μετανάστες προκάλεσαν επεισόδια στην πλατεία Βικτωρίας και στο κλειστό του Τάε κβο ντο

¨Ενταση και συμπλοκές μεταξύ μεταναστών στο Ταε κβο ντο

΄Ενταση και επεισόδια   σε  δύο σημεία της  πρωτεύουσας από παράνομους  μετανάστες .
Σε μία περίπτωση  ...πρωταγωνιστές  ήταν  Πακιστανοί και στη  δεύτερη  Μαροκινοί !
Συγκεκριμένα :
Ενταση επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου στην πλατεία Βικτωρίας.
Αλλοδαποί (Πακιστανοί, σύμφωνα με πληροφορίες) συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές στα καταστήματα της περιοχής.
Οι συμπλοκές έλαβαν χώρα στη διασταύρωση των οδών Αχαρνών και Χέυδεν. Οι κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την αστυνομία,.
Δεν έγιναν προσαγωγές,...Φαίνεται  , για να μη  χαλάσει το κλίμα !.....
Εξάλλου , όπως μεταδίδει το ethnos.gr "Ενταση προκλήθηκε τα ξημερώματα όταν οικονομικοί μετανάστες κατήγγειλαν ότι συμμορία Μαροκινών τους ζητούσαν χρήματα και ρούχα απειλώντας ότι σε άλλη περίπτωση θα τους διώξουν από τον χώρο.
Η ένταση που προκλήθηκε οδήγησε στην επέμβαση της αστυνομίας, η οποία προσήγαγε τους καταγγελόμενους, απομακρύνοντάς τους από τον χώρο. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης πληροφορίες ανέφεραν ότι έναςΜαροκινός επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με ομοεθνείς του, ο μετανάστης βρέθηκε εκτός εαυτού, χωρίς να είναι σε θέση να αιτιολογήσουν τι προκάλεσε την έξαρση στη συμπεριφορά του.
Τεταμένη όμως ήταν η κατάσταση και το πρωί του Σαββάτου καθώς νέοι διαπληκτισμοί μεταξύ μεταναστών από το Μαρόκο και από άλλες χώρες σημειώθηκαν σήμερα ενώ στο χώρο έσπευσαν εκ νέου ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να μη σημειωθούν επεισόδια.
Η αστυνομία διαχώρισε, από τους υπόλοιπους, κάποιους μετανάστες, οι οποίες προκαλούν συνεχώς προβλήματα, ενώ στο κλειστό γήπεδο παραμένει μέχρι αυτή την ώρα μεγάλη αστυνομική δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου