Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Διαπραγμάτευση με Jack Daniels κάνει "πρωτοκλασάτος" υπουργός, καταγγέλλει (!) η ΔΟΛιάδα εφημερίδα

Αποτέλεσμα εικόνας για αγνωστοσ

"Διαπραγμάτευση με Jack Daniels".
Αυτός είναι ο τίτλος    του  σημερινού  βασικού "σχολίου",
 του  έμπειρου  δημοσιογράφου/σχολιαστή  της ΔΟΛιάδας  εφημερίδας (ΤΑ ΝΕΑ) ,του Γιώργου Παπαχρήστου .
Και ξεκινά το γράψιμο ως εξής :

  • " Ο υπουργός είναι της κατηγορίας αυτής που λέγαμε παλιά εμείς οι δημοσιογράφοι «πρωτοκλασάτος». Ενα δε από τα πολλά καθήκοντα που έχει ως εκ της θέσεώς του  είναι να έρχεται  σε επαφή με το λεγόμενο "κουαρτέτο" , το οποίο η κυβέρνηση  ονομάζει "θεσμούς" , αλλά όλοι ξέρουμε  ότι  είναι (μετάλλαξη) της τρόικας..."

Μέχρις  εδώ  καλά.
Μετά ο Παπαχρήστος  προχωράει και  παρουσιάζει τον εν λόγω "πρωτοκλασάτο" υπουργό ως...οπαδό του ουίσκι μάρκας Jack Daniels !
Και πως ,  όταν  διαπραγματεύεται    με τους Τροϊκανούς ,  "βρωμάει" από το ποτό ..Και οι καημένοι οι Τροϊκανοί... "υποφέρουν" !!!
Ναί,  τέτοια  γράφει  στη  στήλη του "Στίγμα"!!
Του  δίνει και  ...συμβουλές του  εν λόγω υπουργού ..
Του κάνει ...συστάσεις !
Γράφει ο Παπαχρήστος:

  • "...Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να διαχειριστεί με έναν τρόπο αυτές τις κακές  συνήθειες που έχει.Ειδικά  το ποτό.Είναι , σου λέει , "ένας από τους καλύτερους φίλους  του Jack Daniels και του  Johnnie Walker" και πως για να τον βρεις νηφάλιο  θα πρέπει να  τον αναζητήσεις  πριν από το μεσημέρι. Μετά, δύσκολο."

Και συνεχίζει ¨:
  • " Η πλάκα είναι ,ότι η διαπίστωση  δεν ανήκει  ούτε  σε συναδέλφους  του ούτε σε βουλευτές ούτε  καν σε επισκέπτες   του γραφείου του -ανήκει στους συνομιλητές  του , της τρόϊκας. Κάθε  φορά που συναντώνται μαζί του (δηλώνουν με αποστροφή ότι ) "υποφέρουν"¨.Μυρίζει.Και δεν βλέπουν την ώρα να  τελειώσουν μαζί του όπως όπως.."!!!!!!

Είπαμε , η ΔΟΛιάδα  ρίχνει  δηλητήριο στο ...γυαλί !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου