Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

Πέθανε ο Λίτσιο Τζέλλι , αρχιμασόνος της σκοτεινής ιταλικής στοάς «P2 -Propaganda 2» , φασίστας ,αρχηγός της παρακρατικής «Γκλάντιο» , και ξεπλυματίας χρημάτων της μαφίας!

Αποτέλεσμα εικόνας για λίτσιο τζέλι

Πέθανε σε ηλικία ενενήντα έξι ετών ο Λίτσιο Τζέλλι.
"Μπουμπούκι"  της Ιταλίας  και όχι μόνο.
Από νεαρός εντάχθηκε  στο ΦΑΣΙΣΜΟ.
Αργότερα  χώθηκε  στις  μυστικές  υπηρεσίες...
"Μέγας  Διδάσκαλος"  της διαβόητης και ερεβώδους  μασονικής στοάς «P2 - Propaganda 2».
Επιχειρηματίας , που  βούλιαξε  την  καθολική τράπεζα Banco Ambrosiano,στην οποία "επένδυε" , δηλαδή  ξέπλυνε  χρήματα της ΜΑΦΙΑΣ !
Αρχηγός της  παρακρατικής οργάνωσης  του  ΝΑΤΟ , "Γκλάντιο"...
Τέτοιο μπουμπούκι!

Για τον Τζέλι το  Αθηναϊκο Πρακτορείο Ειδήσεων μετέδωσε  τα εξής :

" Πέθανε σε ηλικία ενενήντα έξι ετών ο Λίτσιο Τζέλλι, επικεφαλής της μασονικής στοάς «P2 - Propaganda 2».
Επιχειρηματίας με συμμετοχή, στα νεανικά του χρόνια, στο φασιστικό κρατίδιο του Σαλό, υπό τον πλήρη έλεγχο των ναζιστών, ο Τζέλλι, στην δεκαετία του εβδομήντα κατέφερε να εξασφαλίσει την θέση του επικεφαλής της μασονικής στοάς P2 (Πι 2), η οποία βασιζόταν σε σχέδιο ανατροπής του δημοκρατικού πολιτεύματος.
Φέρεται να είχε σχεδιάσει τη σύλληψη του προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας Τζουσέπε Σάραγκατ, στα πλαίσια αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος, το 1970. Κατηγορήθηκε, επίσης, ότι έπαιξε κύριο ρόλο στη δημιουργία της δομής της «Γκλάντιο», αντίστοιχης οργάνωσης της «Κόκκινης Προβιάς».
hqdefault (1)
Στα μέλη της μασονικής στοάς P2, σύμφωνα με έγγραφα που κατασχέθηκαν από την ιταλική δικαιοσύνη, συμπεριλαμβάνονταν όλοι, σχεδόν, οι ιθύνοντες των ιταλικών μυστικών υπηρεσιών, ο τότε επιχειρηματίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, γνωστοί δημοσιογράφοι και σειρά βουλευτών, καθώς και πολλά άλλα πρόσωπα με θέσεις ευθύνης στη δημόσια διοίκηση και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Μετά από την σύλληψή του στην Ελβετία, ο Τζέλλι δραπέτευσε και κατάφερε να μεταβεί στην Λατινική Αμερική. Παραδόθηκε, τελικά, στις ιταλικές αρχές, το 1987.
Καταδικάσθηκε για δόλια χρεοκοπία, στα πλαίσια της γνωστής υπόθεσης της χρεοκοπίας της καθολικής τράπεζας Banco Ambrosiano, στην οποία φέρεται να επένδυσε χρήματα μαφιόζων νονών.
Παράλληλα, ο Λίτσιο Τζέλλι καταδικάσθηκε από την ιταλική δικαιοσύνη για προσπάθεια παρεμπόδισης και «εκτροχιασμού» των ερευνών επί της σφαγής του σιδηροδρομικού σταθμού της Μπολόνια. Πρόκειται για την πιο αιματηρή επίθεση στην ιστορία της μεταπολεμικής Ιταλίας: Στις 2 Αυγούστου του 1980, έκρηξη βόμβας στον σταθμό της ιταλικής αυτής πόλης προκάλεσε τον θάνατο ογδόντα ατόμων και τον τραυματισμό πάνω από διακοσίων. Βάσει της ετυμηγορίας της ιταλικής δικαιοσύνης, οι εντολοδόχοι ήταν νεοφασίστες τρομοκράτες, ενώ σε ό,τι αφορά τους εντολείς, μαρτυρίες και στοιχεία ανέδειξαν «ύποπτη δραστηριοποίηση» μέρους του οργανωμένου εγκλήματος και των «εκτροχιασμένων μυστικών υπηρεσιών».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου