Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Ο ρόλος του Νικολό Μακιαβέλι Γιάννη Λάτσιου , η όμορφη Ελένη Μεναγάκη και το ...κρύο πιάτο εκδίκησης





Ποιος Λαλιώτης, ποιος Τσίπρας, ποιος Πολάκης;

Μία δεν πιάνουν όλοι αυτοί oι ραδιούργοι μπροστά στον Νικολό Μακιαβέλι Γιάννη Λάτσιο.


Από την Iόλη Πιερίδη

Ο Γιάννης Λάτσιος λοιπόν που περνάει το καλοκαίρι με τις φίλες του Αντώνη Κανάκη, Θέμη Γεωργαντά, Γιώργο Λιάγκα, Σάσα Σταμάτη, Γρηγόρη Αρναούτογλου αποφάσισε να στερήσει το παντεσπάνι των παιδιών του αφήνοντας την μάνα τους στη ψάθα!

Ομιλούμε για την πρώην σύζυγό του Ελένη Μενεγάκη την τηλεοπτική καριέρα της οποίας τερματίζει βιαίως ο Γιάννης με πολυεργαλείο την φίλη του Ζέτα Μακρυπούλια!


Οπως μας πληροφορούν και οι Times της καλλιτεχνικής ενημέρωσης, το ιστορικό περιοδικό CIAO, το παιγνίδι του ΑΝΤ1 Ρουκ Ζουκ με την Ζέτα Μακρυπούλια (μια ιδέα του Γιάννη Λάτσιου) σκίζει σε τηλεθέαση ενώ η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη που παίζει εκείνη την ώρα στον Alpha πατώνει. Αυτό έχει προκαλέσει πανικό στον Κοντομηνά με τους αυλικούς του να θάβουν καθημερινά την δύστυχη καλωσυνάτη Ελενίτσα που κάποτε είχε πάρει από τον Μίμη 6 εκατ. ευρώ bonus μετεγγραφής από τον ΑΝΤ1 και τάκρυβε στους σουμιέδες του πατρικού της. Ασε που η Σταματίνα και ο Βερύκιος τηλεφωνούν καθημερινά στον Μίμη και του λένε:

-Tη βλέπεις τη δικιά σου πως πάτωσε; Αν δεν είχες και μας τι θα έκανες;

Ο Μίμης με την σύμφωνη γνώμη του Λάκη Λαζόπουλου σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει πρόταση-μαμούθ στην Ζέτα Μακρυπούλια. Ακούγεται ότι ετοιμάζεται να την δελεάσει με 12 εκατ. ευρώ-μισή τηλεοπτική άδεια!



Η Ζέτα από την άλλη δεν θ΄αφήσει εύκολα τον Γιάννη Λάτσιο με τον οποίο έχουν υπογράψει άτυπο συμβόλαιο επαγγελματικής συμβίωσης. Μπορεί με την πάροδο του χρόνου η συμβίωση να γίνει και πιο προσωπική.

Πως η Σάσα Σταμάτη για παράδειγμα στηρίζει τον Παύλο Βαρδινογιάννη στις δύσκολες στιγμές του χωρισμού;

Η Ζέτα είναι πολύ πιο έμπειρη σε κάτι τέτοια. Η Μενεγάκη λοιπόν έχει αντιληφθεί ότι οι αυλικοί του Μίμη ραδιουργούν σε βάρος της αλλά ξέρει πολύ καλά ότι το δηλητήριο της το προσέφερε ο πρώην σύζυγός της Γιάννης Λάτσιος ο οποίος περίμενε υπομονετικά τόσα χρόνια να σερβίρει το κρύο πιάτο της εκδίκησης.



Η Ελένη λοιπόν γνωρίζει πως φέτος μπορεί να είναι η τελευταία της χρονιά σε μεγάλο κανάλι και στην συνέχεια θα καταλήξει στο “Ε” του Ιβάν Σαββίδη να κάνει νυχτερινή εκπομπή για λούτσους-εδώ που απέτυχε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Γνωρίζει επίσης ότι ο Γιάννης, ο πρώην σύζυγος, είναι ένας Μακιαβέλης που ζητάει εκδίκηση. Το μόνο που μένει στην Ελένη είναι να επενδύσει στον αγροτορισμό της Αχλας και της Ανδρου για να βγάζει τα προς το ζειν.

Μπορεί να γίνει και μόνιμος κάτοικος Ανδρου για εξοικονόμηση χρημάτων…

http://kourdistoportocali.com/news-desk/kryo-piato/,15.08.17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου