Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Επανεμφάνιση - έκπληξη του «Τίμου» από τη Λάμψη.Σε ποιον έστειλε Πακέτο





Που χάθηκε τα προηγούμενα χρόνια και σε ποιον έστειλε Πακέτο ο γοητευτικός ηθοποιός; 
Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος, μετά από πολλά χρόνια απουσίας πήγε ως αποστολέας στην εκπομπή Πάμε Πακέτο και μίλησε για όλα στην Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Θυμήθηκε τα χρόνια που ήταν περιζήτητος ζεν πρεμιέ, με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω του, όταν έπαιζε στη θρυλική Λάμψη. Μέχρι τη μέρα που η κατάθλιψη του χτύπησε την πόρτα και παραιτήθηκε από όλους και από όλα. Πλέον, έχοντας επιλέξει την αποκέντρωση και πιο δυνατός από πότε, αποφάσισε να στείλει πακέτο στον ηθοποιό και πραγματικό του φίλο, Κώστα Κόκλα. Ένα πακέτο γεμάτο συγκίνηση...


Φυσικά ο παραλήπτης του Πακέτου πήγε στην εκπομπή και εκεί ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος μπόρεσε να του πει το «ευχαριστώ» που ένιωθε ότι του χρωστούσε.
  • «Σου οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ που έχεις τόσα χρόνια την αγκαλιά σου ανοιχτή για μένα, που μου άνοιξες σε δύσκολες στιγμές το σπίτι σου, που μου είπες σε ένα ωραίο ξενύχτι που είχαμε κάνει σε μια βάρκα πήγαινε να βρεις λίγο τον εαυτό σου, να πάρεις λίγο τα πάνω σου να γίνεις πάλι άνθρωπος, και τα ξαναλέμε.

  • Είσαι ένας άνθρωπος πραγματικά γενναιόδωρος, μεγαλόψυχος, ανοιχτόκαρδος, ψυχή αληθινή, είσαι πραγματικά φίλος μου θελω να παραμείνεις και πραγματικά σε ευχαριστώ πάρα πολύ που τόσα χρόνια το τηλέφωνό σου είναι πάντα ανοιχτό.»

Απαντώντας ο Κώστας Κόκλας, είπε ότι έχει συμβεί και το αντίθετο, δηλαδή ο Ανδρεόπουλος τον έχει βοηθήσει πολύ σε δύσκολες στιγμές της ζωής του.

http://www.thetoc.gr/people-style/article/andreas-andreopoulos-epanemfanisi---ekpliksi-tou-timou-apo-ti-lampsi ,14.04.19


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου