Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Αύξηση του ΦΠΑ σε φάρμακα και ενέργεια προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης


Δύο συντελεστές ΦΠΑ στο 22% και στο 11% προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε περίπτωση που η ΝΔ γίνει κυβέρνηση, γεγονός το οποίο θα σημάνει την κατάργηση του μειωμένου συντελεστή 6% και, συνεπώς, την αύξηση της τιμής μιας σειράς σημαντικών αγαθών, όπως η ενέργεια και τα φάρμακα !!!! 
«Ο τελικός μας στόχος είναι δύο συντελεστές ΦΠΑ στο 22% και στο 11%. Δεν είναι κάτι που θα γίνει αμέσως. Αλλά σε βάθος τετραετίας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της ΝΔ μιλώντας στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων την Πέμπτη (06 Ιουνίου )..

Αναδεικνύοντας τον κίνδυνο ανατίμησης των αγαθών του μειωμένου συντελεστή από τις δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του σχολιάζει:
  •  «Πρόκειται για μία από τις πλέον επιζήμιες για το κοινωνικό σύνολο, αλλά και για την οικονομία, προτάσεις. Τη συγκεκριμένη προγραμματική θέση είχε πρωτοεξαγγείλει ο ίδιος στην ομιλία του στη ΔΕΘ το 2017 και την επαναλαμβάνει και σήμερα αποκαλύπτοντας το πραγματικό του πρόσωπο, βγάζοντας τη μάσκα του δήθεν προστάτη των ασθενέστερων και των μεσαίων στρωμάτων»

tvxs.gr , 06 Ιουν. 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου