Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ένοχοι ο πρώην Δήμαρχος Παπαγεωργόπουλος και οι συνεργάτες του για την υπεξαίρεση χρημάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης!

Ένοχοι ο Παπαγεωργόπουλος και οι συνεργάτες του


 Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης  πριν από λίγο κήρυξε  ε ν ό χ ο υ  ς   για  υπεξαίρεση  χρημάτων  από το Δήμο,  τους :
Παναγιώτη Σαξώνη για την υπεξαίρεση και την πλαστογραφία όλου του ποσού, αθώο όμως για τις προ του 1999 υπεξαιρέσεις!!!.
- Μιχάλη Λεμούσια. ,πρώην γενικό γραμματέα
Βασίλη Παπαγεωργόπουλο ,πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης .Για τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης η απόφαση αναφέρει ότι "γνώριζε τα πάντα και η σιωπηρή του στάση στο παρασκήνιο άφηνε να εκτελούνται οι συγκεκριμένες πράξεις". Τονίστηκε δε ότι προσδοκούσε να λαμβάνει κι ο ίδιος χρήματα.Για τη σχέση Λεμούσια -Παπαγεωργόπουλου, ο πρόεδρος του δικαστηρίου, σχολίασε: "Λεμούσιας και Παπαγεωργόπουλος είχαν ταυτιστεί τόσο πολύ από το 1990 οπότε και αποσπάστηκε ο πρώην γγ στο γραφείο του τότε βουλευτή, που ο Λεμούσιας θεωρούνταν το alter ego του Παπαγεωργόπουλου".
- τους Γκόλα και Γκαϊτατζή,διευθυντές της Ταμειακής Υπηρεσίας  για παροχή άμεσης συνδρομής στον υπεξαιρετή.΄Οπως αναφέρθηκε, βοηθούσαν τον Σαξώνη να υπεξαιρεί.

Να κηρυχθούν ΑΘΩΟΙ  οι πρώην αντιδημάρχοi οικονομικών Αναστάσιος Γερογιάννης, Μιχάλης Ζορπίδης και ΘόδωροςΑθανάσαρος , καθώς επίσης και δέκα κατηγορούμενοι ,υπάλληλοι του δήμου Θεσσαλονίκης
Πηγή:enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου