Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος, στα 79 του, πήγε διακοπές με την ερωμένη του !


σ

Ο σύγχρονος Δον Ζουάν της Ισπανίας και ίσως ο πιο «άτακτος» γαλαζοαίματος στον κόσμο, στα 79 του και παρότι έχει παραιτηθεί από το θρόνο υπέρ του γιου του Φιλίππου, φαίνεται ότι εξακολουθεί να προκαλεί πονοκέφαλο και μάλιστα μεγάλο, στο ισπανικό παλάτι. Ο Χουάν Κάρλος εθεάθη στις αρχές του περασμένου μήνα, του Αυγούστου δηλαδή, στην Ιρλανδία στο πλευρό της Μάρτα Γκάγια, μιας από τις φημολογούμενες ερωμένες του.



Τα τελευταία χρόνια, βιβλία που έχουν κυκλοφορήσει για τον Χουάν Κάρλος, αναφέρονται στην άστατη ερωτική του ζωή περιγράφοντας έναν βασιλιά που παράλληλα με την σύζυγό του Σοφία και τα παιδιά του ζούσε και μια άλλη, παράλληλη ζωή με τις εκατοντάδες ερωμένες του...

Στην Ιρλανδία με την Μάρτα Γκάγια

Ενώ όλη η ισπανική βασιλική οικογένεια παραθέριζε στη Μαγιόρκα, όπως κάθε χρόνο, παραδοσιακά, ο πρώην βασιλιάς προτίμησε να περάσει το καλοκαίρι του μακριά τους.

Ο Χουάν Κάρλος βρέθηκε στη Γαλικία, το Σε Τροπέ και την Ιρλανδία. Ο τελευταίος του προορισμός αποκάλυψε και το πιο... απροσδόκητο μυστικό του. Στο Κλονμελόν, μια ιρλανδική πόλη 80 χλμ. βορειοδυτικά του Δουβλίνου, καλεσμένος του πρώην διευθυντή της Goldman Sachs στην Ισπανία για το άνοιγμα της της εκκλησίας του Αγίου Ιωάννη στου Βαπτιστή στη μικρή ιρλανδική πόλη.

Ποιο ήταν το μυστικό του; Οτι δεν ήταν μόνος του αλλά με την Μάρτα Γκάγια, μια πρώην ερωμένη του από τη δεκαετία των '90s. Διαζευγμένη, πλούσια, από τη Μαγιόρκα, η Γκάγια έχει απασχολήσει πολλάκις τα ισπανικά ΜΜΕ για την... αγάπη της στον πρώην βασιλιά.







Πηγή:  iefimerida.gr ,04|09|2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου