Κυριακή, 27 Μαΐου 2018

Συνταξιούχος δασκάλα επέστρεψε στον Τραμπ διορθωμένη επιστολή του γιατί βρήκε ...πολλά λάθη !


Συνταξιούχος δασκάλα των αγγλικών  από την Ατλάντα, έλαβε επιστολή από τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Και όταν συνειδητοποίησε τα λάθη που υπάρχουν,  αποφάσισε να τα ....διορθώσει και να τη στείλει πίσω στον Λευκό Οίκο !!!!
Πρόκειται για την  Υβόν Μέισον  που για  17 χρόνια  εργαζόταν ως δασκάλα . Η ίδια ανέφερε, ότι η επιστολή οριακά δεν θα έμενε... μετεξεταστέα και διόρθωσε τα πολυάριθμα γραμματικά λάθη.


Η Μέισον διαπίστωσε 11 λάθη στις λέξεις που πρέπει να ξεκινούν με κεφαλαίο γράμμα, όπως «πρόεδρος» και «πολιτεία».«Εάν επρόκειτο για μαθητή γυμνασίου θα έδινα βαθμό C. Εάν είχε γραφτεί στο λύκειο θα τη βαθμολογούσα με D», σχολίασε η Μέισον στο Greenville News.

Πάντως, προφανώς λόγω... τακτ, αποφάσισε να μην βάλει βαθμό στη διορθωμένη επιστολή, που έφερε την υπογραφή του Ντόναλντ Τραμπ και την έστειλε πίσω στο Λευκό Οίκο.

Η επιστολή ήταν απάντηση σε αντίστοιχο γράμμα της Μέισον που είχε απευθυνθεί στο Λευκό Οίκο για το μακελειό με τους 17 νεκρούς στην Φλόριντα. Πάντως η ίδια θεωρεί ως πιθανότερη εκδοχή η απάντηση να προήλθε από μέλος του επιτελείου του προέδρου κι όχι από τον ίδιο τον Ντόναλντ Τραμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου