Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

«Σφαγή» στο ΚΙΝΑΛ για το Σκοπιανό. Πόρτα σε Δανέλλη από Κωνσταντινόπουλο !


«Σφαγή» στο ΚΙΝΑΛ για το Σκοπιανό. 
Πόρτα σε Δανέλλη από Κωνσταντινόπουλο !
Χλεύη για τις πολιτικές μετακινήσεις του «συντρόφου» του.
 «Η πόρτα ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα», σχολίασε, απαντώντας στις δηλώσεις Δανέλλη για ζήτημα συνοχής στο ΚΙΝΑΛ εάν η ΔΗΣΥ δεν ψηφίσει συμφωνία για το Σκοπιανό.
Σφοδρές αναταράξεις στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής προκαλούν οι εξελίξεις στο Σκοπιανό, με στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού να «σφάζονται» και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να εξαπολύει από τη Βουλή επίθεση στον Σπύρο Δανέλλη από το Ποτάμι δείχνοντάς του την πόρτα της εξόδου από το Κίνημα.

Αφορμή αποτέλεσαν οι σημερινές δηλώσεις του κ. Δανέλλη, με τις οποίες έθεσε ουσιαστικά θέμα συνοχής του ΚΙΝΑΛ εάν διαπιστωθεί ότι ΔΗΣΥ και Ποτάμι διαφωνούν σε ένα τόσο μείζον ζήτημα όπως η συμφωνία για το Σκοπιανό, που αναδεικνύει την πολιτική ταυτότητα του κάθε κόμματος και τυχόν ασυμβατότητα σε αυτό (σ.σ. καταψήφιση από ΔΗΣΥ) αποτελεί ζήτημα.
  • «Ας κρίνει κανείς την αξιοπρέπεια κάποιου ο όποιος από βουλευτής του Συνασπισμού έγινε ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ , μετά έγινε βουλευτής του Ποταμιού και τώρα θέλει να πάει άλλου», σχολίασε αρχικά σε υψηλούς τόνους ο κ. Κωνσταντινόπουλος, αφήνοντας υπαινιγμούς για πολιτικό φλερτ του Σπύρου Δανέλλη με τον ΣΥΡΙΖΑ και κατέληξε σε αυστηρό ύφος: «Εμείς λέμε “Η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα”».

Ναντίν Χαρδαλιά http://www.skai.gr/news/politics/article/375897/sfagi-sto-kinal-gia-to-skopiano-porta-se-danelli-apo-konstadinopoulo/#ixzz5IEva63ix  ,12.06.18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου