Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

«Όλοι μου έλεγαν πως η Ρευματοειδής Αρθρίτιδα Δεν θεραπεύεται. Μέχρι που άλλαξα αυτό στη διατροφή μου…»



Οι ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα δεν χρειάζεται πλέον να εξαρτώνται από τα τοξικά φάρμακα για την θεραπεία τους.
Λιγότεροι από το 1% όσων πάσχουν από την ασθένεια μπαίνουν σε ύφεση. Έρευνες δείχνουν πως το 50-70% των ασθενών διαμορφώνουν αναπηρίες μέσα στα πρώτα πέντε χρόνια μετά την διάγνωση της κατάστασης.

Η ρευματοειδής αρθρίτιδα είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα όπου το σώμα σακατεύεται και σε μερικές περιπτώσεις προκαλεί ακόμα και θάνατο. Πολλοί κάνουν απόπειρες αυτοκτονίας εξαιτίας του πόνου.
Η χρήση φαρμάκων όπως το prednisone και το methotrexate, που είναι αντικαρκινικά, μειώνουν τα συμπτώματα αλλά έχουν πολλές παρενέργειες.

Η Sarah Allen, πρώην ασθενής, κατάφερε να καταπολεμήσει την ασθένεια με φυσικές μεθόδους. Της είπαν να σταματήσει το τρέξιμο και της έδωσαν methotrexate, παρόλο που ο γιατρός της είπε πως θα της μειώσει την ζωή της κατά 15-20 χρόνια.

Η Sarah σοκαρίστηκε και αποφάσισε να βρει εναλλακτική θεραπεία. Έτσι, άρχισε να διαβάζει βιβλία και συνάντησε τον Dr. Mercola, που είχε επιτυχία στην προσέγγιση που είχε για την θεραπεία της ασθένειας.

Η Sarah έβγαλε το σιτάρι και την γλουτένη από την διατροφή της, καθώς και τις επεξεργασμένες τροφές και την ζάχαρη.
Απάντησε διάφορα ερωτηματολόγια για να ανακαλύψει περισσότερα για τα επίπεδα ενέργειας και τον τύπο αίματος. Στράφηκε τότε σε μία αυστηρή διατροφή που περιελάμβανε πολλά φρούτα και οργανικό κρέας.

Η δίαιτα αυτή καθάρισε το σώμα της και αντί να μειώσει το ανοσοποιητικό της με φάρμακα, το αύξησε με συμπληρώματα βιταμίνης D.



Άλλες αλλαγές περιελάμβαναν τον περιορισμό του άγχους της και της σωματικής άσκησης, αφού κατάλαβε πως πίεζε υπερβολικά το σώμα της για να τα προλάβει όλα.

Μετά από την έρευνα που έκανε, έμαθε πως η πίεση και τα αρνητικά συναισθήματα ήταν από τις κύριες αιτίες της ασθένειας. Έτσι, αποφάσισε να μειώσει τις ώρες που εργαζόταν και να απολαύσει τον ελεύθερο χρόνο της.
Μέσα σε μόλις τρεις μήνες έγιναν εκπληκτικές αλλαγές στο σώμα της.

Δεν το πίστευε όταν είδε πόσο είχε αλλάξει η κατάστασή της. Οι εξετάσεις ήταν πολύ καλύτερες από πριν!

Μπορούσε να συνεχίσει το πάθος της, το τρέξιμο και μετά από έναν χρόνο που ακολουθούσε αυτή την διατροφή, κατάφερε να αγωνιστεί στο τρίαθλο και να βγει πρώτη. Ένα χρόνο πριν, της είχαν πει πως δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί ποτέ ξανά, πόσο μάλλον να νικήσει.

Η διατροφή της ήταν υπεύθυνη για την βελτίωση της κατάστασής της αλλά οι γιατροί θέλουν να συνεχίσει να παίρνει φάρμακα.

Ο Dr. Mercola προσπαθεί να ενημερώσει και άλλους ανθρώπους για το πόσο αποτελεσματική είναι αυτή η προσέγγιση για την ρευματοειδή αρθρίτιδα. Δεν χρειάζεται να υποφέρουμε από τις παρενέργειες, ούτε να ζούμε με τον πόνο για όλη μας την ζωή.


Η Sarah Allen είναι η ζωντανή απόδειξη πως όλοι μπορούν να κάνουν την ασθένεια να υποχωρήσει. Της είχαν δώσει το χειρότερο σενάριο και αναρωτιέται πού θα μπορούσε να είναι τώρα αν είχε ακούσει την Δυτική Ιατρική.

Θέλει πολύ κουράγιο για να κάνει κανείς αυτό που έκανε η Sarah γιατί οι γιατροί της ακόμα της προτείνουν να πάρει τα φάρμακα

http://true.gr/oli-mou-elegan-pos-i-revmatoidis-arthritida-den-therapevete-mechri-pou-allaxa-afto-sti-diatrofi-mou/ ,Ιούλ 12, 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου