Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Χοντρή πρόκληση Τούρκων στρατιωτικών με «τις πλάτες» του ΝΑΤΟ...Φωτογραφήθηκαν με τουρκική σημαία στο βυθό της Σούδας!...




Φωτογραφήθηκαν με τουρκική σημαία στο βυθό της Σούδας!...

Με την τουρκική σημαία στο βυθό του κόλπου της Σούδας φωτογραφήθηκαν Τούρκοι της δύναμης SAS του...τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού που συμμετείχαν στην άσκηση του ΝΑΤΟ ARIADNE-19 την οποία διοργάνωσε η Ελλάδα ως μέρος της Μόνιμης Ομάδας Εργασίας Ναρκών του ΝΑΤΟ-2 (SNMCG-2), στο διάστημα 14-21 Μαρτίου.


Στο πλαίσιο της άσκησης στο διάστημα από 14 έως 17 Μαρτίου, κατέπλευσαν στον κόλπο της Σούδας αρκετά πολεμικά σκάφη της Νατοικής δύναμης SNMCMG-2 (Standing NΑΤΟ Mine Countermeasures Group 2).

Μεταξύ αυτών ήταν και το τουρκικό ναρκαλιευτικό TCG Akçakoca ενώ στο πλαίσιο της άσκησης, όπως αναφέρει το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας που δημοσίευσε και σχετικές φωτογραφίες, έγινε εκπαίδευση για την καταπολέμηση των ναρκών και εκρηκτικών.

Σε μια από αυτές φαίνονται οι Τούρκοι δύτες να κρατούν την τουρκική σημαία ενώ βρίσκονται στο βυθό του λιμανιού της Σούδας.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν σε tweet του υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας:




Millî Savunma Bakanlığı
✔@tcsavunma




Yunanistan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ARIADNE-19 Tatbikatı'na iştirak eden Mayın Avlama Gemimiz TCG AKÇAKOCA, Suda/Girit limanına ziyaret gerçekleştirdi. Mayın Harbi Eğitimlerinde SAS Timlerimiz 2 adet eğitim mayını ile 1 adet EYP tespit etti.https://www.msb.gov.tr/SlaytHaber/1932019-54471 …
886
2:36 μ.μ. - 19 Μαρ 2019
134 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter


flashnews.gr ,20.03.19

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου