Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Αλέξη ξεκουράσου για λίγο , για να μην γκριζάρουν τα μαλλιά σου, συμβούλευσε τον Τσίπρα ο Αμερικανός πρόεδρος Ομπάμα!!!!


Στην πιο ...κατάλληλη  στιγμή  έγινε  η  τηλεφωνική  επικοινωνία  του  Αμερικανού προέδρου  Μπαράκ Ομπάμα  με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
΄Εγινε  την ώρα που οι  διεθνείς  κερδοσκόποι   χτυπούσαν  αλύπητα  το  ελληνικό  Χρηματιστήριο και η  αδίστακτη  Γερμανία με τους  δορυφόρους  της  πίεζε  και κυρίως  απειλούσε  την Αθήνα  για τα  δεινά που την  περιμένουν!
Αυτήν  την ώρα  τηλεφώνησε  ο Αμερικανός πρόεδρος.
Σε  σωστή  στιγμή.
Κι έστειλε  Μήνυμα στήριξης στις ελληνικές πρωτοβουλίες . 
Τον συνεχάρη  για την εκλογή του,και του  ανέφερε ότι θέση των ΗΠΑ είναι πως η Ευρώπη πρέπει να φύγει από την περίοδο λιτότητας και να δώσει έμφαση στις πολιτικές ανάπτυξης. Μάλιστα, ο Αμερικανός τόνισε ότι οι ΗΠΑ θα υποστηρίξουν τις ελληνικές πρωτοβουλίες σε αυτό το πλαίσιο, ενώ προανήγγειλε και συνεργασίας Αθήνας- Ουάσιγκτον σε επίπεδο υπουργών Οικονομικών.

Αλλά εκτός των  άλλων  ο Αμερικανός πρόεδρος είχε και μία συμβουλή να δώσει στον Ελληνα πρωθυπουργό ,βασιζόμενος στη δική του εμπειρία.
 Του πρότεινε να ....ξεκουραστεί τις επόμενες ημέρες- έπειτα από την κουραστική προεκλογική περίοδο- καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα γκριζάρουν τα μαλλιά του, όπως συνέβη και στα δικά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου