Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Οι βουλευτές Βουδούρης και Παραστατίδης άφησαν υπόνοιες για εξαγορά ανεξάρτητων βουλευτών ,που ψήφισαν ΝΑΙ στην εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας!!!!



Λάδι στη φωτιά,που ξέσπασε στο πολιτικό σκηνικό από τις καταγγελίες των ΑΝΕΛ ,ρίχνουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Θόδωρος Παραστατίδης, οι οποίοι το απόγευμα με κοινή δήλωσή τους , άφησαν αιχμές για χρηματισμό των τεσσάρων ανεξάρτητων βουλευτών που «δεν ψήφισαν τον προϋπολογισμό αλλά ψήφισαν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας», χωρίς όμως να τους κατονομάζουν.
Οι ανεξάρτητοι βουλευτές που ψήφισαν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ήταν οι :
  •  Σπύρος Λυκούδης, 
  •  Γρηγόρης Ψαριανός, 
  •  Χρήστος Αηδόνης και 
  •  Γιώργος Νταβρής.
Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Σπύρου Λυκούδη, ο οποίος μιλώντας στο Mega, έκανε λόγο για «πολιτικά σκουλήκια» και «άθλια υποκείμενα».
Σχολιάζοντας την ανακοίνωση τόνισε ότι εκπέμπει έναν «βούρκο απέναντι σε βουλευτές που εξέφρασαν με βάση τη συνείδησή τους την άποψή τους για την εκλογή Προέδρου».
Χαρακτήρισε επίσης «ηλίθια» την ανακοίνωση, υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος έχει υποστηρίξει την εκλογή Προέδρου από τον Μάιο. 
Κάλεσε τέλος τον Αλέξη Τσίπρα «αν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να σταθεί όρθιος και να μην τον αγγίξει αυτή η βρωμιά να μη δεχθεί να εντάξει στα ψηφοδέλτιά του αυτά τα άθλια υποκείμενα».

Ο Χρήστος Αηδόνης δήλωσε στο «Βήμα»: 
  • «Εάν δεν ανακαλέσουν μέχρι αύριο και δεν ζητήσουν δημοσίως συγγνώμη προσφεύγω στη Δικαιοσύνη με μήνυση και αγωγή. Εγώ δεν παίζω, είμαι 35 χρόνια στην πολιτική δεν θα αφήσω να με λεκιάσουν οι γενίτσαροι του ΣΥΡΙΖΑ που δίνουν με αυτόν τον τρόπο διαπιστευτήρια για να εξασφαλίσουν θέση στα ψηφοδέλτιά του».
Για αθλιότητες έκανε λόγο και ο Γρηγόρης Ψαριανός, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, υποστηρίζοντας ότι οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές «εκτελούν συμβόλαια ενόψει της ένταξής τους στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ».
«Αν μόνοι τους το σκέφτηκαν θα πρέπει να ντρέπονται, είναι άθλιοι και ξεφτιλισμένοι και θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη, γιατί όλοι μας θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά ο Ψαριανός.
Πηγή:ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου