Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Αυτός είναι ο βασανιστής και βιαστής της 22χρονης φοιτήτριας , στη Δάφνη.-Σήμερα απολογείται στον ανακριτή για τρία κακουργήματα

Αποτέλεσμα εικόνας για βιαστης φοιτητριας στη Δαφνη
Ενώπιον ανακριτή ο 52χρονος που βασάνισε
 και βίασε 22χρονη φοιτήτρια
Σε βάρος του 52χρονου οι εισαγγελικές αρχές άσκησαν ποινική δίωξη για σειρά κακουργηματικών και πλημμεληματικών αδικημάτων.

Εξηγήσεις για τις αποτρόπαιες πράξεις του καλείται να δώσει σήμερα στον ανακριτή ο 52χρονος που κρατούσε φυλακισμένη την 22χρονη φοιτήτρια στο σπίτι του στην περιοχή Δάφνη της Αθήνας, κακοποιώντας την σεξουαλικά. Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη Τετάρτη, όταν αστυνομικοί εισέβαλαν στο υπόγειο διαμέρισμα του 52χρονου στη Δάφνη και βρήκαν τη νεαρή κοπέλα δεμένη και φιμωμένη.

Σε βάρος τους οι εισαγγελικές αρχές άσκησαν ποινική δίωξη για σειρά κακουργηματικών και πλημμεληματικών αδικημάτων.

Συγκεκριμένα, o 52χρονος διώκεται για:
-Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα).
-Βιασμός κατ’ εξακολούθηση (κακούργημα).
-Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα).
-Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ' εξακολούθηση (πλημμέλημα).


Τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την πρωτοφανή αυτή υπόθεση, σοκάρουν. Η νεαρή κοπέλα που βοηθούσε τον άντρα στο σπίτι του, υπέστη φριχτά βασανιστήρια από αυτόν. Μάλιστα, ο 52χρονος φέρεται να έχει καταγράψει σε κάμερες τις αποτρόπαιες πράξεις του.

Ο ίδιος κατά την έξοδό του από το εισαγγελικό γραφείο όπου είχε οδηγηθεί μετά τη σύλληψή του εμφανίστηκε προκλητικός δηλώνοντας πως ό,τι έπραξε το έπραξε με τη συναίνεση της νεαρής φοιτήτριας.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα με την όρασή του. «Είμαι ΑΜΕΑ ρε παιδιά. Είμαι 95% τυφλός» είπε ο ίδιος λίγο πριν περάσει την πόρτα του γραφείου του εισαγγελέα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση δεν υπάρχει κάποιο ιατρικό πιστοποιητικό που να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου.

«

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου