Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Ύποπτος και για άλλον βιασμό 19χρονης γυναίκας με ειδικές ανάγκες ,λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, ο 19χρονος Αλβανός

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ο 19χρονος Αλβανός που βρίσκεται προφυλακισμένος για την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, κατηγορείται ότι βίασε από κοινού με έναν 23χρονο μια 19χρονη γυναίκα με ειδικές ανάγκες. στην περιοχή του Ενυδρείου της Ρόδου.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα rodiaki.gr, ο βιασμός αυτός σημειώθηκε μόλις λίγα 24ωρα μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας.
Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ακολούθησε η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι κατηγορούμενοι τις βραδινές ώρες της 1ης Δεκεμβρίου οδήγησαν τη γυναίκα «σε παραλιακή περιοχή στην πόλη της Ρόδου, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία».
O 23χρονος εντοπίστηκε χθες βράδυ και προσήχθη στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου περιέγραψε με λεπτομέρεια τις πράξεις τους, ενώ σήμερα οδηγείται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η εξιχνίαση της νέας υπόθεσης ξεκίνησε μετά από «αξιολόγηση πληροφοριακών στοιχείων και συνδυαστική αξιοποίησης ερευνητικών δεδομένων».

Η δολοφονία της 21χρονης Ελένης είχε συμβεί στις 28 Νοεμβρίου και είχε γίνει γνωστή την 1η Δεκεμβρίου, προκαλώντας δημόσια κατακραυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου