Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΕΝΑ δισεκατομμύριο ευρώ διέθεσαν 200 ΕΛΛΗΝΕΣ για αγορά πανάκριβων ακινήτων στο ΛΟΝΔΙΝΟ !!!


Αν αυτό το καταραμένο ελληνικό ΚΡΑΤΟΣ , δηλαδή οι κυβερνώντες , ήθελαν να μαζέψουν νομίμως έσοδα , μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν άνετα τόσο τον εγχώριο μηχανισμό του πρώην ΚΕΠΥΟ για διασταυρώσεις κάθε είδους στοιχείων εντός ελαχίστων λεπτών , όσο και την επίσημη βοήθεια ευρωπαϊκών κρατών, που σέβονται τον εαυτό τους.
Πρόσφατο παράδειγμα :
το βρετανικό υπουργείο Οικονομικών απέστειλε στις ελληνικές Αρχές  αναλυτικά στοιχεία, σχετικά με  αγορές αξίας .... τουλάχιστον ενός δισεκατομ. ευρώ στην κτηματαγορά της βρετανικής πρωτεύουσας, την τελευταία διετία ,από ... 200 ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ.
Στο έγγραφο:
  •  καταγράφονται όχι μόνο τα στοιχεία των Ελλήνων αγοραστών αλλά και των πωλητών των ακινήτων, η τιμή πώλησης κάθε ακινήτου, ακόμη και οι φόροι  που πληρώθηκαν στις βρετανικές φορολογικές Αρχές
Στη λίστα «φιγουράρουν» γνωστά ονόματα δικηγόρων, γιατρών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών και καλλιτεχνών!! ΄Ολη η λεγόμενη ... καλή κοινωνία..
Ας σημειωθεί ότι η αξία αγοράς των ακινήτων στο Λονδίνο : ξεκινά από τα 100.000 ευρώ και φθάνει έως και τα 3 εκ. ευρώ
Τι απομένει;
η ανύπαρκτη πολιτική βούληση για τη φορολόγηση αυτών των 200 Ελλήνων ,που "ακούμπισαν"  πάνω από Ενα δισεκατομμύριο ευρώ για ακίνητα στο Λονδίνο.. Τα λεφτά τα .... ΕΒΓΑΛΑΝ από την ΕΛΛΑΔίτσα...
Βούληση δεν υπάρχει , μην τυχόν και ...πέσουμε πάνω στα ... σόια και τα ... φιλαράκια μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου