Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Αργούν ΠΟΛΥ οι τυπολάτρες της Βουλής για τον συνάδελφό τους "χρυσό" βουλευτή ....


Γίναμε  θέμα στον  διεθνή  Τύπο..
Ακόμη και η Ανγκελα Μέρκελ  διερωτήθηκε  αν  είναι  αληθινή  η είδηση ,που  βουλευτής του  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κοινοβουλίου,  στις  χειρότρες  ημέρες  κρίσης της  χώρας  του, έβγαλε ο αθεόφοβος  σε  τραπεαα της Ελβετίας  ...ένα εκατομμύριο ευρω΄., Δεν πίστευε  η Ανγκελα ,ότι αυτά  συμβαίνουν  ΑΚΟΜΗ Και ΤΩΡΑ  στη  χώρα  που  δανείζεται  χάνοντας  μεάλο  με΄ρος της  εθνικλης κυριαρχίας  της. Είναι ,πράγμαται , ασύλληπτο.
Κι αυτοί οι εθνοπατέρες  των προεδρείων και των Επιτροπών , βλέποντας  το οργισμένο  κύμα , υπόσχονατι ...έλεγχιο μέσω ...Επιτροπών και μετά  θα  εφαρμοσθεί το ...νόμιμο . και πρεάσινες πμπούρδες.
Αλλά και οι  ΕΙ+ΔΙΚΕΣ  διωκτικές    Αρχές που δημιουργήθηκαν    γι΄αυτές τις άθλιες περιπτώσεις  ...αργοπορούν . Μόλις  σήμερα (!) ο βαρύς  και ασήκωτος, ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης, έδωσε  εντολή για Κατεπείγουσα έρευνα προκειμένου  να διαπιστωθεί αν το ποσό του 1 εκατ. ευρώ που έβγαλε στο εξωτερικό ο "χρυσός" βουλευτής, δικαιολογείται από τα εισοδήματα που δηλώνει τα τελευταία χρόνια,!!! Αδιάφορο  αν μπορεί να  δικαιολογηθεί ή όχι το ποσό αυτό  , ο κ. Διώτης  έδειξε  χαμηλά αντανακλαστικά ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου