Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Ισλαμιστές θα δολοφονούσαν τον Πούτιν


Φανατικοί Ισλαμιστές που ξεκίνησαν από τα Αραβικά  Εμιράτα και μέσω Τουρκίας έφθασαν στην Οδησσό,  σχεδίαζαν να  δολοφονήσουν τον Ρώσο πρωθυπουργό Πούτιν , μετά τις προεδρικές εκλογές της  4ης Μαρτίου .Το σχέδιο απέτρεψαν , χωρίς να  δίνουν  λεπτομέρειες , οι ρωσικές και οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες ,όπως μετέδωσε η ρωσική κρατική τηλεόραση.
Αντιθέτως ,οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες , θέλοντας  να  κερδίσουν  τα  ...εύσημα  της επιτυχίας  τους  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ,ότι αυτές απέτρεψαν τη συνωμοσία ύστερα από έκρηξη μέσα σε ένα διαμέρισμα στην Οδησσό (στη νότια  Ουκρανία), κατά την οποία ένας άνθρωπος σκοτώθηκε.
Σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό κανάλι Pervyi Kanal, άλλοι δύο συνελήφθησαν και βεβαίωσαν(!) , ότι εργάζονταν για τον ισλαμιστή ηγέτη Ντίκου Ουμάνοφ, σφοδρό πολέμιο του Κρεμλίνου.Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ένας από τους ύποπτους που συνελήφθησαν, ο Ιλβι Πιανζίν,  ανέφερε ότι η οργάνωση είχε φθάσει στην Ουκρανία από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μέσω Τουρκίας. Όπως είπε ο ίδιος, η οργάνωση θα εκπαιδευόταν στην Ουκρανία στην παρασκευή βομβιστικών μηχανισμών πριν πραγματοποιήσει επιθέσεις στη Ρωσία και ολοκληρώσει την αποστολή της με μια απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν!!!
Στη Μόσχα  τώρα:ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντίμτρι Πεσκόφ, απλώς επιβεβαίωσε την πληροφορία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου