Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ διεθνείς δανειστές ΝΙΚΗΣΑΝ : δεν θα χάσουν ούτε ευρώ....,σώζονται και οι ελληνικές Τράπεζες

Μαραθώνεια   η συζήτηση  του Γιουρογκρουπ . ΄Επρεπε να είναι ...μαραθώνεια  γιατί  αφορούσε  την Ελλάδα. Ακόμη κι αυτός ο κρύος  Επιτροπος  ΄Ολι ΡΕΝ  αναφώνησε  : 
           «Σήμερα κατάλαβα γιατί ο Μαραθώνιος είναι ελληνική λέξη» !!!
Και τώρα  αρχίζει ο  50ετής Μαραθώνειος του  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ,και όσοι  ζήσουν...

   .1. Το “σχέδιο στήριξης” , δηλαδή... το  ΔΑΝΕΙΟτο ...2020 , δηλαδή ύστερα  από ΟΧΤΩ χρόνια  ΑΓΡΙΑΣ λιτότητας, μειώσεις  μισθών και συντάξεων , θα διαμορφωθεί στο ...120,5% του ΑΕΠ. Δηλαδή, όσο ήταν πριν ο Γιωργάκης  μας οδηγήσει στο ΔΝΤ.
     2.  οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ   είναι οι μόνες  ωφελημένες :
     α. οι Ελληνικές  τράπεζες θα  λάβουν... τριάντα  δισεκατομμύρια  ευρώ για να σωθούν , τα οποία όμως  θα πληρώσουμε  ΕΜΕΙΣ .Σώζουμε τις Τράπεζες  , των περισσοτέρων εκ των οποίων οι μετοχές  μέσα στο Φλεβάρη  είχαν  ονομαστική  αξία ... μισό Ευρώ!!!Τώρα , ο ελληνικός λαός τις ενισχύει με  .... 30 δισεκ. ευρώ... Και το δάνειο αυτό θα το πληρώνουν και τα  δισέγγονά του.
   β. οι Διεθνείς ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ  θα λάβουν  στο ... ακέραιο  το ποσόν των  130 δισεκατομμυρίων ευρώ  , συν τους  ...ΤΟΚΟΥΣ. Δεν  θα  χάσουν ΤΙΠΟΤΕ.
   γ. εντός διμήνου θα δημιουργηθεί ο ...ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ στον οποίο θα  ...κατευθύνονται τα  100 δισ. ευρώ,  με εντολή ... την απόλυτη προτεραιότητα αποπληρωμής του χρέους !
   δ. οι  Διεθνείς  Δανειστές  θα  ΟΡΙΖΟΥΝ  ουσιαστικά τη  ζωή   11 εκατομμυρίων  Ελλήνων , γιατί αυτοί θα κρίνουν αν  περισσεύει  ένα ευρώ  για τον  ελληνικό λαό...Αν δεν περισσευει  ,ΔΕΝ θα το λάβει  και θα πρέπει να  βρεί  από άλλες πηγές  το φαγητό της οικογένειάς του . Αυτό που έκαναν  παλιότερα οι Οθωμανοί κατακτητές και τον 20ο αιώνα οι ΝΑΖΗΔΕΣ του Χίτλερ...
   ε. Η επιτήρηση της Ελλάδας από τους πιστωτές της θα ενισχυθεί δήλωσε ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Ολι Ρεν. ΄Οπως  χαρακτηριστικά είπε : "Το "σχέδιο στήριξης" της Ελλάδας βασίζεται σε έναν αυστηρό όρο: προβλέπει την ενίσχυση της επιτήρησης της Ελλάδας και την επιβολή διαρκούς παρουσίας της αποστολής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επί τόπου",  
   ζ, Θα ενισχυθεί η παρουσία της task force στην Αθήνα
   η. Θα ενισχυθεί και η παρουσία της τρόικας προκειμένου να μπορεί να παρακολουθείται από κοντά η εφαρμογή του προγράμματος.
   θ. η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ , Κριστίν Λαγκάρντ   σε γραπτή δήλωσή της από τις Βρυξέλλες, που δόθηκε από τα γραφεία του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον, ξεκαθάρισε ότι η επιτυχία  αυτής της στρατηγικής εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την "πλήρη και έγκαιρη" εφαρμογή της πολιτικής από την Ελλάδα, καθώς και από τη μακροπρόθεσμη στήριξή της από τα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης.

 3. ΄Ερχεται  νέο ...φορολογικό   νομοχέδιο  για  άντληση  νέων εσόδων με  νέους  ΦΟΡΟΥΣ
 4. Τον ΙΟΥΝΙΟ  θα ληφθούν  ΝΕΑ  φοροεισπορακτικά μέτρα  γιατί   ο ...προϋπολογισμός  δεν  πάει  καλά...
  5. όταν οι διεθνείς  δανειστές  διαπιστώνουν ή  φονβούνται ,πως κάτι  δεν πάει καλά  θα  ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ... ΦΟΡΟΙ...ΦΟΡΟΙ. 
 6. Και τελευταίο : οι  διεθνείς   δαμννειστγές  απαίτησαν  στην  1η αναθεώρηση του ελληνικού Συντάγματος  να μπουν μόνο ...δυο  φράσεις : Η 1η :  οι  τοκογλύφοι θα έχουν άμεση  προτεραιότητα  για εξλόφληση του ΔΑΝΕΙΟΥ ,που οι Φαρισαίοι ονόμασαν "σχέδιο στήριξης"   και η 2η : καταργείται η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων !....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου